Airbnb teenused

Kokad asukohas North Bergen

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Parmigiano on Wheels w Chef Chris

Brooklyni/Queensi Itaalia köök Sitsiilias trattorias istumise tundega

Ivani kosmopoliitne Itaalia köök

Segan Itaalia ja Kesk-Euroopa maitsed kohalike orgaaniliste koostisosadega.

Olushola afro-Kariibi mere hingetoit

Olen töötanud New Yorgi parimates kulinaarsetes kohtades, nagu Red Rooster, Food52 ja The Kitchn.

Francesco autentsed Itaalia söögikohad

Olen kokk ja muusik Modenast, Itaaliast.

Kokk Toni sensoorsed söögikohad

Ma olen lihtsalt kokk, kes maalib meistriteost. Köök? Minu stuudio. Sinu laud? Minu galerii. Püüan inspireerida teisi proovima populaarseid roogi erinevaid kontseptsioone; soovi korral annan sellele # ToniTwist.

Annabelle 'i kohalik hooajaline õhtusöök

Ma valmistan põhjapoolsetest taludest ilusaid ja tervislikke toite, mis on valmistatud hooajaliselt. Kõik on orgaaniline, valmistatud armastusega ja kasutades kõige kvaliteetsemaid koostisosi, mida New York pakub.

Natacha globetrotting-maitsed

Asjatundja põliselanike, kaasaegse Ameerika, Prantsuse köögi ja kultuurilise toiduga seotud reisides.

Nicholase Michelini tasemel söögituba

Ühendan jätkusuutlikult klassikalise prantsuse, Aasia ja Uusa-Ameerika mõjutusi elegantsete roogade jaoks.

Jimi loomingulised peened söögikohad

Pakun lohutustoitu, mis on ümber kujundatud julge loovuse ja tehnikaga.

Itaalia kõrgendatud peakokk Mario poolt Ballato's

Koge peakokk Mario Vitolo rafineeritud Itaalia kööki, mis on valmistatud peretraditsioonist, ülemaailmsest tehnikast ja südamlikust külalislahkusest. Unustamatu privaatne õhtusöök, kus iga maitse jutustab lugu.

Isabeli seiklushimuline ja jätkusuutlik söögituba

Olen kirglik kokk, kes on pühendunud kohalikule toidule, jätkusuutlikkusele ja rõõmsale toiduvalmistamisele õues.

Ernsti talust lauani maitsed

Olen Bashir's Kitcheni asutaja. Bashir's Kitchen on mahetoidu valmistamis- ja toitlustusteenus.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas