Airbnb teenused

Kokad asukohas Leander

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Brantši lemmikud - isiklikud kokad igaks sündmuseks

Brantšielamuste ekspert, kus pakutakse julgeid maitseid, hooajalisi roogasid ja täisteenust.

Populaarseima õhtusöögi elamus

Naudi unustamatut Mehhiko kööki, mis on inspireeritud aastatepikkusest toiduvalmistamisest ja kultuurist.

Hooajamenüüd kokalt Martinilt

Olen reisikokk, kes on valmistanud süüa loojatele, sportlastele, kunstnikele ja poliitikutele.

Pop-up-restorani loomine sinu majutuskohas

Kogenud erakokk, kes toob Airbnb majutuskohtadesse restoranikvaliteediga söögikohad. Ma valmistan kohandatud ja meeldejäävaid eineid, et külalised saaksid lõõgastuda ja nautida oma Austini peatumist.

Signature Private Chef's Table by Eat, Cook, Joy

Julged, intiimsed, soojad elamused, mida restoran ei saa pakkuda.

Õhtusöök ja muusika giuliaga

„Mina olen Giulia (Julia), muusik, laulja-laulukirjutaja ja kokk Firenzest, Itaaliast. Ma valmistan sulle ette oma vanaema kallid retseptid ja pärast õhtusööki jagan reaalajas muusikat.“

Elegantsed kulinaarsed loomingud @t Large Chefs

@t Large on tegutsenud alates 2011. aastast. Mul on 20 aastat kokkamis- ja õpetamiskogemust.

Aymani mitmekultuuriline söögituba

Privaatkokk, kes on spetsialiseerunud kohandatud menüüde koostamisele, peenele söögikultuurile ja isikupärastatud kodukulinaariatele.

Gurmeetoit šef Mo käe läbi

Olen üle 8-aastase kogemusega erakokk, kes on spetsialiseerunud meeldejäävatele söögikordadele.

Justini Lone Stari õhtusöögid

Ma valmistan kaasaegseid Ameerika menüüsid, mida mõjutavad minu aeg süüa teha Texases ja Californias.

Õhtusööki Arturo poolt

Toon sinu koju peenete söögikohtade täpsuse kohandatud hooajalise menüüga.

Collini Vahemere, Mehhiko ja palju muud

Olen oma toiduvalmistamise kaudu rõõmu pakkunud alates 15. eluaastast.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas