Airbnb teenused

Kokad asukohas Llevant

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Llevant

Kokk

Carlose Vahemere maitsed

Viieaastane kogemus keskendun külaliste üllatamisele kvaliteetsete toodete ja ausa hoolduse kaudu igas toidus. Õppisin kulinaariakooli ja praktilise koolituse kaudu. Olen töötanud tipptasemel restoranide ja pereköökide valdkonnas.

Kokk

Davidi parim riis ja paellad

Viis aastat kogemust kodus Mallorcal, spetsialiseerunud riisile, paelladele, fideuàdele ja tapadele. Õppisin Molino Rocas Alex del Vicio ja Edu Torresega riisitehnikaid. Olen teinud süüa Baleaari saarte jalgpalliliidu, padeli föderatsiooni, endise jalgpalluri Roger Smithi ja ettevõtja Argentino Manolo Ugarte jaoks

Kokk

Carlose baski - Vahemere köök

Mul on 18 aastat kogemust. Olen süüa teinud mitmes tuntud restoranis, sealhulgas Michelini tärniga tähistatud Etxanobes. Olen koolitanud Leioa Hospitality Schoolis ja mul on Tai köögi lisakoolitus. Olen Baskimaal osalenud ja võitnud mitu pintxos võistlust.“

Kokk

Mallorca peened söögikohad Amadoga

10-aastane kogemus Olen kokk, kellel on kogemusi tipptasemel köökides Austrias ja Hispaanias. Käisin Buenos Airese Gastronomic Unionis ja Lucullus French Gastronomic Associationis. Olen töötanud peakokana neljatärnihotellis.

Kokk

Palma

Aire de España koos peakokk Estebaniga

20 aastat kogemust ühendan iga roaga loovuse ja värskuse, tuues sinu koju uusi maitseid. Osalesin 2004. aastal Argentinas Córdoba professionaalses kokanduskoolis. Olen töötanud Argentinas, Itaalias, Formenteras ja Mallorcal alati kvaliteetselt.

Kokk

Irene 'i autentne itaalia ja fusioonisöömine

Viis aastat kogemust. Olen Itaalia kokk, kes oskab fusioonikööki, sealhulgas taimset ja Kariibi mere toitu. Ma kasvasin üles õppides oma pere restoranis süüa tegema. Pakkusin kodumajutust (B&B), kus serveerisin värskeid orgaanilisi toite.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas