Airbnb teenused

Kokad asukohas Miami Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Massiahi rikkus

Kirglikult huvitatud jätkusuutlikust ja eetilisest hankimisest ning noorte kokkade juhendamisest.

Kokk Anthony paellakunst

Me ei valmista ainult paellat — loome reaalajas kulinaarse elamuse. Külalised vaatavad, kuidas safranriis, värsked mereannid ja traditsioonilised koostisosad saavad kokku hiiglaslikes pannides, otse nende silmade ees.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Oso peened söögikohad

Ma valmistan erakordseid roogasid täpselt ja kunstlikult, kasutades kvaliteetseid koostisosi.

Tricia südamlikud Kariibi mere maitsed

Olen spetsialiseerunud sügavate Kariibi mere juurte ja südame toomisele, mis on täis kirge igale toidule.

Food NetWorki kokk Kokk Anthony loominguline töö

Kirglik igat tüüpi köök, mis toob kaasa maitset ja terviklikkust.

Maitsev puhkus Sylviega - 4 kursuse menüü

Rafineeritud köök on ideaalne tasakaal kvaliteetsete koostisosade ja esitluse vahel, mis rõõmustab nii silmi kui ka maitset

Andrew ülemaailmsed maitsed

Mul on kogenud ülemaailmset kööki, kus pakutakse privaatseid söögikohti, toitlustust ja üritusi.

Kõrgendatud kulinaarne esitlus: privaatkokk

Hingega täidetud road, mis maitsevad sama hästi kui välja näevad, loominguliste esitlustega, mis jätavad sinu üritusele püsiva mulje

Privaatkokk Yalberthe

Kariibi mere, Aasia tehnika, lohutustoit, hingestatud, kaasahaarav einestamine.

Estheri haiti inspireeritud gurmeesöögikohad

Haiti maitsete ekspert on ühendatud rafineeritud Ameerika kulinaarsete tehnikatega.

Privaatne kokakogemus Culinistaselt

Me sobitame parimate kulinaarsete talentidega majapidamistega, et pakkuda unustamatuid toiduelamusi.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas