Airbnb teenused

Kokad asukohas Miami Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Miami Beach

Kokk

Dwayne 'i lohutustoit

29-aastane kogemus Olen juhtinud paljusid kööki peakokana ja teinud koostööd Sandals Dunns Riveriga. Õppisin toiduvalmistamist Browns Towni kogukonna kolledžis. Käivitasin S&C Cateringi, ettevõtte, mis on nime saanud oma laste järgi, ja tegin süüa tegevjuhile Chick.

Kokk

Shannoni Luxe 'i Ameerika menüüd

Olen professionaalselt koolitatud kokk, kellel on tugev taust erinevates köökides. Osalesin kulinaariakoolis, kus õppisin klassikalisi Ameerika ja Ladina-Ameerika maitseid koos arenenud kulinaarsete tehnikatega. Minu karjääri tipphetk on töötanud privaatkokkana, kureerides klientidele isikupärastatud söögikogemusi. Olen uhke, et pakun kvaliteetset toitu, säilitan professionaalsuse ja unustamatu kulinaarse kogemuse igale külalisele. Minu asjatundlikkus hõlmab nii toiduvalmistamist kui ka õpetamist, pakkudes interaktiivseid ja kaasahaaravaid toiduelamusi.

Kokk

Jasperi kulinaaria

12 aastat kogemust Olen töötanud mitmes neljas teemandikuurordis, Vormel 1 VIP-s ja Rolling Loud Owners Boxis. Töötasin Brasiilias Brasiilias James Royal Palmis, Thompson Resortsis ja Coco Bambus. Osalesin toiduvõrgustiku võistlusetendusel „Food Fight“.

Kokk

North Miami

Vahemere inspireeritud söögikohad LaShannoni poolt

Kuueaastane kogemus: mul on põhjalik arusaam Peruu ja Itaalia köökidest. Õppisin Johnson & Walesi Ülikoolis, omandades bakalaureusekraadi kulinaarses kunstis. Pärast kulinaariakooli keskendusin Vahemere köögile ja töötasin mitme koka all.

Kokk

Kaasaegsed Kariibi mere söögikohad peakokk Wynne '

Seitse aastat kogemust Minu elamus ühendab minu Kariibi mere juured minu rafineeritud tehnilise koolitusega. Õppisin Auguste Escoffieri kulinaarsete kunstide koolis. Minu kulinaarne teekond algas lapsena, õppides oma vanaemalt, emalt ja tädidtidelt.

Kokk

Andrew hingetoitude juured

25-aastane kogemus hakkasin oma isa restoranis süüa tegema ja viimistlesin oma oskusi ametliku koolituse kaudu. Õppisin Johnson & Walesi Ülikoolis maitset ja küpsetamist. Olen hoolitsenud Serena Williamsi, Phil Collinsi, Jill Tracey ja Trick Daddyga.

Kõik kokateenused

Meditsiinilised toidud Maddoxilt

Seitsmeaastane kogemus Minu eesmärk on arendada tasakaalu teadliku toiduvalmistamise ja regeneratiivse põllumajanduse kaudu. Õpin praegu traditsioonilist Hiina meditsiini ja funktsionaalset toitumist. Ma keskendun heaolu edendavate toitainetega toitainete loomisele.

Kokk Marla Roscioli kaasahaarav VIP-õhtusöök

Alates sellest, kui kümme aastat tagasi osalesin VIP-elamustes, mis töötasid Saksa saatkonna erakokana Venezuelas, sain teada, et külalised tahavad ja eelistavad VIP-tähelepanu, kui nad oma toitu ootavad, ning mulle meeldib suhelda ja süüa teha. Minu jaoks on suurepärane klienditeenindus kohustuslik ja ma töötan alati selle nimel, et seda pakkuda.

Spetsiaalne hooajaline söögituba koos erakoka Daniga

Seitsmeaastane kogemus Olen Torontos tegutsev kokk, kes reisib, et teenindada kliente Miami Beachis ja Londonis. Minu külalislahkuse taustaks on kokkade varjamine ja joogisektoris töötamine. Tänu kosheri toidu ja heaolu põhimõtetele pakun menüüsid ülemaailmsetele klientidele.

Tule tähista oma erilist hetke laua ääres

Michelini koolitatud erakokk, kes valmistab luksuslikke koduseid toiduelamusi. Erakokk, kodused söögikohad, isiklik kokk ja erisündmuste teenused. Praegu teenindavad alad kogu High Rockies, sh Breckenridge, Aspen, Vail, Winter Park ja Beaver Creek Colorado

Wladimiri mitmekultuurilised peened söögikohad

10 aastat kogemust Minu kolm last ja Venezuela pärand toidavad mu kulinaarset inspiratsiooni. Minu toidud peegeldavad USA täpsust, emotsioone ja mitmekultuurilisi mõjutusi. Olen hästi kursis Vahemerel ja ülemaailmsetes köökides ning olen treeninud USA-s.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas