
Airbnb teenused
Kokad asukohas Miami
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Miami

Kokk
Dwayne 'i lohutustoit
29-aastane kogemus Olen juhtinud paljusid kööki peakokana ja teinud koostööd Sandals Dunns Riveriga. Õppisin toiduvalmistamist Browns Towni kogukonna kolledžis. Käivitasin S&C Cateringi, ettevõtte, mis on nime saanud oma laste järgi, ja tegin süüa tegevjuhile Chick.

Kokk
Shannoni Luxe 'i Ameerika menüüd
Olen professionaalselt koolitatud kokk, kellel on tugev taust erinevates köökides. Osalesin kulinaariakoolis, kus õppisin klassikalisi Ameerika ja Ladina-Ameerika maitseid koos arenenud kulinaarsete tehnikatega. Minu karjääri tipphetk on töötanud privaatkokkana, kureerides klientidele isikupärastatud söögikogemusi. Olen uhke, et pakun kvaliteetset toitu, säilitan professionaalsuse ja unustamatu kulinaarse kogemuse igale külalisele. Minu asjatundlikkus hõlmab nii toiduvalmistamist kui ka õpetamist, pakkudes interaktiivseid ja kaasahaaravaid toiduelamusi.

Kokk
Chrisi elegantsiga toitlustamine
25 aastat kogemust Olen töötanud mõnes kuumimas restoranis Coral Gablesis, Miami Beachis ja Miami. Lõpetasin Johnsoni ja Walesi ülikooli dekaanide nimekirjas. Olen pakkunud toitlustust 2020. aasta Super Bowli ja arvukate kuulsuste jaoks.

Kokk
Jasperi kulinaaria
12 aastat kogemust Olen töötanud mitmes neljas teemandikuurordis, Vormel 1 VIP-s ja Rolling Loud Owners Boxis. Töötasin Brasiilias Brasiilias James Royal Palmis, Thompson Resortsis ja Coco Bambus. Osalesin toiduvõrgustiku võistlusetendusel „Food Fight“.

Kokk
North Miami
Vahemere inspireeritud söögikohad LaShannoni poolt
Kuueaastane kogemus: mul on põhjalik arusaam Peruu ja Itaalia köökidest. Õppisin Johnson & Walesi Ülikoolis, omandades bakalaureusekraadi kulinaarses kunstis. Pärast kulinaariakooli keskendusin Vahemere köögile ja töötasin mitme koka all.

Kokk
Linna tuleb peakokk Elena kulinaariafestival
13 aastat kogemust haldasin Brooklyni parimat restorani ja töötasin MasterChef Latino kallal. Töötasin México ja New Yorgi restoranides. Tutvustasin oma kulinaarseid oskusi MasterChef Latinos.
Kõik kokateenused

Adriani eksklusiivne rahvusvaheline köök
15-aastane kogemus Ma loon erakordseid söögikogemusi luksusjahtides ja ettevõtte üritustel. Õppisin Mehhikos Pueblas asuvas Šveitsi Kulinaaria Kunstide ja Külalislahkuse Instituudis. Lõpetasin Prantsusmaal hooaja, mis avas uksed luksuslike söögikogemuste loomiseks.

Andrew hingetoitude juured
25-aastane kogemus hakkasin oma isa restoranis süüa tegema ja viimistlesin oma oskusi ametliku koolituse kaudu. Õppisin Johnson & Walesi Ülikoolis maitset ja küpsetamist. Olen hoolitsenud Serena Williamsi, Phil Collinsi, Jill Tracey ja Trick Daddyga.

Rikas ülemaailmne köök peakokk Randy poolt
Seitsmeaastane kogemus Olen iseõppinud kokk ja ettevõtte Rsmackerz LLC omanik, kes on tuntud paljude kultuuride esindamise poolest. Olen oma oskusi ise lihvinud ja reisinud ümber USA ja kogu maailma, et süüa teha. Olen teinud süüa kuulsate DJ-de ja YouTube 'i tähtede jaoks.

Paulo ülemaailmsed maitsed
35-aastane kogemus, mille olen töötanud kogu valdkonnas ja lisan selle kire ja mitmekülgsuse igale toidule. Kokkamine on mu vanaema ja isa São Paulos edasi andnud. Ma juhtisin 18 aastat Miami Icon Perricone 'i kööki, täiustades oma oskusi.

Meditsiinilised toidud Maddoxilt
Seitsmeaastane kogemus Minu eesmärk on arendada tasakaalu teadliku toiduvalmistamise ja regeneratiivse põllumajanduse kaudu. Õpin praegu traditsioonilist Hiina meditsiini ja funktsionaalset toitumist. Ma keskendun heaolu edendavate toitainetega toitainete loomisele.

Nicholase ülemaailmne fusioonisöömine
15 aastat kogemust Olen välja töötanud ainulaadse mitmekultuurilise toiduvalmistamise stiili, mis on maitsev toit. Õppisin oma pere kokkade põlvkondi, täiustades oma oskusi praktiliselt. Teenisin South Beachi toidu- ja veinifestivali kulinaarses meeskonnas üle 10 000 külalise.

Spetsiaalne hooajaline söögituba koos erakoka Daniga
Seitsmeaastane kogemus Olen Torontos tegutsev kokk, kes reisib, et teenindada kliente Miami Beachis ja Londonis. Minu külalislahkuse taustaks on kokkade varjamine ja joogisektoris töötamine. Tänu kosheri toidu ja heaolu põhimõtetele pakun menüüsid ülemaailmsetele klientidele.

Tule tähista oma erilist hetke laua ääres
Michelini koolitatud erakokk, kes valmistab luksuslikke koduseid toiduelamusi. Erakokk, kodused söögikohad, isiklik kokk ja erisündmuste teenused. Praegu teenindavad alad kogu High Rockies, sh Breckenridge, Aspen, Vail, Winter Park ja Beaver Creek Colorado

Wladimiri mitmekultuurilised peened söögikohad
10 aastat kogemust Minu kolm last ja Venezuela pärand toidavad mu kulinaarset inspiratsiooni. Minu toidud peegeldavad USA täpsust, emotsioone ja mitmekultuurilisi mõjutusi. Olen hästi kursis Vahemerel ja ülemaailmsetes köökides ning olen treeninud USA-s.

Alleni rahvusvaheline peenete söögikohtade teekond
15-aastane kogemus Kokana olen saanud väljendada armastust maitsete ja traditsioonide kaudu. Sain praktilisi kulinaariaõpet Hispaanias, Itaalias, Ameerika Ühendriikides ja Colombias. Olen süüa teinud Hispaanias, Itaalias, Ameerika Ühendriikides ja Colombias.

Ignacio kodused söögikohad
Olen Ignacio, kogenud peakokk, kes töötab kulinaarses maailmas üle 18 aasta, sealhulgas Michelini tärniga tähistatud restoranides. Olen toonud oma kirg Vahemere, Prantsuse ja fusiooniköökide vastu silmapaistvatele köökidele ja eksklusiivsetele klientidele kogu Euroopas, Lõuna-Ameerikas ja Ameerika Ühendriikides. Mul on hea meel valmistada meisterlikke roogi, et saaksid tutvustada värskeid kohalikke koostisosi maitsvates kombinatsioonides. Olenemata sellest, kas korraldad intiimset kogunemist või ekstravagantset afääri, valmistan isikupärastatud õhtusöögipeo menüü, mis on kohandatud sinu sündmusele.

Grillimiskogemused grillimise järgi
15 aastat kogemust selliste projektide ees nagu Santa Clara hotell Hacienda y Grilling FE. Mul on kogemusi Mehhiko restorani ja Santa Clear Hotel haciendaga. Cociné kuulsustele muusikast ja spordist.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas