Airbnb teenused

Kokad asukohas Pompano Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Kokk Dee's Comfort Food

Kokk D, S&C Cateringi omanik, pakub üle25-aastast kulinaarset asjatundlikkust. Naudi värsket, maitsvat restoranikvaliteediga toitu ja privaatseid söögikogemusi otse oma Airbnb-s.

Andrese rahvusvaheline peenete söögikohtade teekond

Ma loon menüüsid värsketest ja tervislikest koostisosadest, kombineerin traditsioone ja ülemaailmset inspiratsiooni.

Emilio autentsed Itaalia söögikohad

Ma valmistan maitsvat Itaalia kööki, valmistades erinevaid pastatüüpe.

Faridi kõrgendatud peened söögikohad

Kirglik hingega kokk, kes keskendub armastusele, kirele ja austusele. Töötasin koos Rocco DiSpiritoga Union Pacificus, New Yorgi parimas restoranis, millel on 3 Michelini tärni, ja kokk Sam Hazeniga, kes avas Rue 57.

Tomase luksuslik suši

Toon Airbnb-sse tipptasemel sushisöögikohti ja unustamatu otseülekande.

Gourmet Soul & Caribbean Food by Tommi Nikhail

Boonuse küpsetamise ja hibachi oskustega pakun erakordset toitu mitmes köögis.

Privaatne peakokk Vincent Fine Dining at Home

Kokk Vincent Catala toob sinu kööki Michelini koolitatud käsitöö: eritellimusel kursused, turuvärsked, plated à la minute. Kaasaegne Prantsuse-Itaalia elegants, laitmatu puhas ja vaikne luksus, mis on isiklik.

Peened Itaalia ja Vahemere Prantsuse söögikohad kodus

Olen erakoka ja toitlustusettevõtte Epicureans Of Florida omanik.

Koge privaatset õhtusööki kuulsa kokaga

Luksuslik söögikogemus kohalike maitsetega – ideaalne Bachi pidudeks

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Valmistan rahvusvahelistest köökidest inspireeritud maitsvaid eineid kõrgklassi klientidele.

Mängi oma toiduga peakokk Nicole Feyga

Olen töötanud Bostoni ja Lõuna-Florida tippkokkade ja restoranide heaks ning mul on hea meel jagada sinuga oma kirge ja teadmisi.

Gurmee hommikusöögi jagamine

Kõik minu toidud valmivad tipprestoranides omandatud oskuste baasil.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas