Airbnb teenused

Kokad asukohas St Petersburg

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas St Petersburg

Kokk

Suurepärased maitsed Michelle 'ilt

Viis aastat kogemust, mida olen valmistanud tipptasemel sporditegelastele ja filmitööstuse liikmetele. Õppisin San Francisco Kunstiakadeemia Ülikoolis ja Flinti Kunstiinstituudis. Tegin julge karjäärimuutuse, et keskenduda isikliku kokafirma loomisele.

Kokk

Sovelle 'i ülemaailmne cusine

13-aastane kogemus kokkade majas üles kasvamine süütas mu kirge ja ajas mind loominguliselt püsima. Le Cordon Bleu kulinaarse kunsti kolledžis õppisin kulinaarset kunsti ja küpsetamist. Arendan pidevalt oma toiduvalmistamise stiili, jäädes enne uusimaid toidutrende.

Kokk

Peakokk Antwan Colemani rannafusioon

28-aastane kogemus, mulle meeldib valmistada julgeid maitseid mitmesugustes tingimustes. Hakkasin süüa tegema 4-aastaselt ja professionaalselt 13-aastaselt. Mind esitleti toiduvõrgustikus, The Cooking Channelis, Tere hommikust New Orleansis ja ajakirjas Soleish.

Kokk

Kõrgemad söögikohad koos kokkadega eakatele ja reisijatele

20 aastat kogemust olen juhtinud väikeettevõtteid, asutanud mittetulundusühingu ja teenin nüüd eakamaid toitu, mida olen õppinud valmistama peretraditsioonide kaudu, kasutades autentseid ja ajaliselt testitud meetodeid. Osalesin Foxi kohalikes uudistes oma töö eest nii kulinaaria- kui ka ärijuhtimises.

Kokk

Privaatne söögituba auhinnatud kokaga

10 aastat kogemust, mida koolitasin kulinaarsete ikoonide Jacques Pépin ja José Andrés all ning töötasin Nobus. New Yorgis asuvas Prantsuse Kulinaariainstituudis lihvisin oma oskusi prantsuse tehnikas. James Beard Foundation valis mind 2017. aasta naiste kulinaaria juhtimise programmi jaoks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas