Airbnb teenused

Kokad asukohas Hallandale Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Mängi oma toiduga peakokk Nicole Feyga

Olen töötanud Bostoni ja Lõuna-Florida tippkokkade ja restoranide heaks ning mul on hea meel jagada sinuga oma kirge ja teadmisi.

Tony eriline menüü

Olen Virginia kulinaariainstituudi vilistlane ja sportlaste erakokk.

Maria traditsiooniline Itaalia köök

Ma ühendan oma treeningu Veronas oma vanaema retseptide inspiratsiooniga.

Maitsvad Kreationz By Chef Jay

Olen kokanud kuulsustele ja töötanud Flemingsis ja Benihana peenes restoranis. Olen Chef Karla's Favorite.Chef võistluse finalist. Olen õppinud Fort Lauderdale'i kunstiinstituudis.

Massiahi rikkus

Kirglikult huvitatud jätkusuutlikust ja eetilisest hankimisest ning noorte kokkade juhendamisest.

Dane 'i talust fork-köök

Mul on külalised The Restaurant and The Morning After telesaadetes ja võitnud tacovõistluse.

Kokk Anthony paellakunst

Me ei valmista ainult paellat — loome reaalajas kulinaarse elamuse. Külalised vaatavad, kuidas safranriis, värsked mereannid ja traditsioonilised koostisosad saavad kokku hiiglaslikes pannides, otse nende silmade ees.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Oso peened söögikohad

Ma valmistan erakordseid roogasid täpselt ja kunstlikult, kasutades kvaliteetseid koostisosi.

Tricia südamlikud Kariibi mere maitsed

Olen spetsialiseerunud sügavate Kariibi mere juurte ja südame toomisele, mis on täis kirge igale toidule.

Food NetWorki kokk Kokk Anthony loominguline töö

Kirglik igat tüüpi köök, mis toob kaasa maitset ja terviklikkust.

Privaatne õhtusöök koos Peakokk Amid ja meeskond

Olles oma ettevõtte peakokk /Ceo ja ka hämmastava grupi juht, eristab see mind teistest. Külalisele pühendumine on pakkuda ainult suurepärast teenindust ja hämmastavat kogemust.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas