Airbnb teenused

Kokad asukohas Plainview

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Plainview

Kokk

Nashville

Stuarti Texase stiilis grill

16-aastane kogemus toon igale taldrikule aastakümnete pikkuse traditsiooni, viimistluse ja julgeid maitseid. Ma omandasin kraadi Tennessee Riiklikus Ülikoolis. Nashville 'i varjatud pärlid ja teised müügikohad on katnud minu toidu loomingu.

Kokk

Mary Luu terviseteadlikud peened söögikohad

Viis aastat kogemust Olen erakokk, retseptiarendaja ja sommeljee, kes on spetsialiseerunud terviseteadlikule toidule. Käisin New Yorgis kulinaariakoolis ja treenisin Masa Takayama ad David Bouley all. Töötasin Michelini tärniga restoranides New Yorgis.

Kokk

Louisville

Tammy derby bourbon brantš

Mulle meeldib süüa teha ja lõbutseda! Louisville 'i ühe populaarseima AirBNB koha, Captain's Cabin Bed & Breakfast omanikuna pakun igale külalisele gurmee hommikusööki ja peenet kogemust. 2018. aastal avaldasin oma esimese kokaraamatu Captain's Cabin 'i lemmikretseptid. Niipea kui AirBNB algatas Airbnb elamused, hakkasin pakkuma kokanduskursust Bourboniga ning seebi valmistamise ja Sudzy Fun kursusi, mis on osutunud nii külastajate kui ka kohalike seas väga populaarseks. Need on olnud piirkonna kõige populaarsemad elamused. Derby Brunch on hooajaline lemmik.

Kokk

Zacki ülemaailmsed maitsed ja lõunapoolne mugavus

37 aastat kogemust Mul on kogemus restoranikokana, isikliku koka, restoranipidaja ja toidustilistina. Õppisin Jonathan Waxmaniga Epicureani kokanduskoolis ja Ma Cuisine Cooking Schoolis. Asutasin Zacki kulinaarse loomingu ja juhtisin Zagati hinnanguga restorani.

Kokk

Odenton

Kennethi Kariibi fusioon

17-aastane kogemus olen tuntud kui habemega kokk ning minu kirg ja karisma tulevad minu toidus. Õppisin toiduvalmistamist Washingtoni Kunstiinstituudis ja valmistasin süüa parimates restoranides. Olin Barack Obama esimese presidendi inauguratsiooni isiklik kokk.

Kokk

Chesapeake

Dessy jumalikud söögikohad

8 aastat kogemust juhin oma ettevõtet Ohso Royal Cuisines, kus keskendun luksuslike söögikohtade pakkumisele. Õppisin Auguste Escoffier School of Culinary Arts 'i operatiivjuhtimist. Olen teeninud VIP-kliente ja osalenud kokk Carla lemmikkokkavõistlusel.

Kõik kokateenused

Seani rafineeritud Itaalia ja Vahemere söögikohad

16-aastane kogemus Olen kokk, kes on töötanud juhtimises rannaäärsetes restoranides ja eraklubides. Treenisin tipprestoranides ja eraklubides, kus õppisin Itaalia kööki. Suutsin muuta oma kire toidu vastu kulinaariajuhtimise karjääriks.

Peakokk Lorenzo prantsuse ja itaalia köök

15-aastane kogemus erakokana olen valmistanud süüa kuulsustele ja mitte-välistele külalistele kogu maailmas. Õppisin Pariisis ülemaailmselt tunnustatud kulinaariakunsti koolis. Mind palgati enne tema NBA mustandit tippsportlasele süüa tegema.

Janeisha 3-käiguline toit

Kaheksa aastat kogemust olen konkureerinud parimatel toidufestivalidel ja käivitanud kulinaarsete lõhnade küünlaid. Olen kogenud erakokk, kes on töötanud Rickey Smiley Morning Show 'l. Osalesin Kanadas Food Networkis, tutvustades oma kulinaarseid oskusi riiklikul areenil.

Soli rafineeritud lõunapoolsed toidud

Tere, mina olen Kim ja ma olen sinu uksehoidja. Pärast broneerimist saan aidata sul broneeringut seadistada ja sind peakokk Byroniga kokku viia! Esita mulle alati küsimusi! Kokk Solil on loomingulised ja kureeritud menüüd, mida saab peenelt täita. Väänatud ja laiendatud lohutustoit. Las ta tuleb ja aitab sul veidi rohkem lõõgastuda. Sinu külalised saavad unustamatu kogemuse. Kire ja säraga kokkamine, et iga kord pakkuda ainulaadset elamust. Ta on Virginia kulinaariainstituudi lõpetaja 2011 ning tal on kulinaaria- ja teaduskraad.

Juan 'i Michelini tasemel eine

20-aastane kogemus Buenos Airesest Prantsusmaale toimuva koolitusega toon toidule loovuse ja ülemaailmse ilme. Õppisin Le Cordon Bleus, lihvides oma oskusi Prantsuse gastronoomias. Olen pühendanud 20 aastat esmaklassilistele Argentina ürituste teenustele.

Jose Luisi Haute 'i köök ja Colombia fusioon

Kümneaastane kogemus püüan rääkida lugusid maitsete ja kunsti juurdunud täpse lähenemise kaudu. Ma täiustasin oma oskusi Barcelona Kulinaariainstituudis. Õppisin tuntud kokalt, kes võitis tippkoka 21. hooaja.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas