Airbnb teenused

Kokad asukohas Puteaux

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Ehtne Jaapani toidu elamus Pariisi piirkonnas

Erakokkana valmistan Izakaya perekonda ja traditsioonilisi Jaapani taldrikuid

Prantsuse gastronoomia koka Loïc Krimmilt

Kodukokkana 10-aastase ja 21-aastase toiduvalmistamise kogemusega pakun rafineeritud ja kohandatud Prantsuse gastronoomiat, et muuta oma söögikordade erakordseteks hetkedeks.

Ma olen sinu päev sinu privaatne kokk

Kohandatud menüü, mis on kohandatud sinu eelistustele, söögiks või kogu nädalaks.

Prantsuse peened söögikohad Killianilt

Minu kulinaarne lähenemine on täpne, loominguline ja keskkonnateadlik.

Cyrili prantsuse fusiooniköök

Ma esindan Prantsusmaal hästi söömist ja olen kulinaarsete emotsioonide provokaator.

Gustave 'i kulinaariareis

Olen teinud koostööd kaubamärkidega Moët Hennessy, Biotherme, Les Sources, Danone, Elle&Vire.

Prantsuse inspireeritud privaatne söögituba Simplice 'is

Erakokk, kes on spetsialiseerunud elegantsele ja hooajalisele köögile, millel on rafineeritud ja isikupärane.

Jeffi prantsuse toit

Ma valmistan rafineeritud roogasid, kasutades hooajalisi tooteid.

Afro-Kariibi mere peened söögikohad Jonathanilt

Prantsuse gastronoomia ja Afro-Kariibi mere hinge rafineeritud segu troopilise elegantsiga.

Või Levantine 'i pidusöök

Pariisis asuv erakokk, kes on spetsialiseerunud kaasaegsele Levantine 'i köögile. Minu toiduvalmistamine ühendab traditsioonilisi maitseid kaasaegsete tehnikatega ainulaadsete ja intiimsete söögikogemuste jaoks

Jeremy Vahemere köök

Pakun rafineeritud, Vahemere ja hooajalist kööki, mis on kohandatud sinu soovidele.

Cami soe ja maitsev söögituba

Ma loon maitsvaid kulinaarseid elamusi, mis toovad inimesi kokku.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas