Airbnb teenused

Kokad asukohas Saint-Mandé

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Philippe 'i peakokate menüüd sinu külmkapist

Michelini tärniga restoranikokana alates 2009. aastast loon retsepte igapäevaelu sublimiseerimiseks.

Stanislase loomingulised lauad

Olen töötanud kogu maailmas ja hiljuti La Table de Cybèle 'is.

Amina hooaja menüüd

Kodukokkana oli mul võimalus süüa teha Lacoste 'ile ja Bonne Mamanile.

Stuarti loomingulised degusteerimismenüüd

Olen kokk, kes töötas köökides Pariisist Tokyosse, Berliinist Bangkokini.

Ehtne Jaapani toidu elamus Pariisi piirkonnas

Erakokkana valmistan Izakaya perekonda ja traditsioonilisi Jaapani taldrikuid

Diarra toidumenüüd

Olen teinud süüa tuntud hotellides, sealhulgas Le Bristol Paris ja Shangri-La.

Maurice 'i kaasaegsed Itaalia toidud

Olen valmistanud autentseid ja maagilisi Itaalia roogasid, mida leiad Itaalia parimatest Osteria restoranidest. +10000 külalist, sealhulgas Showbizi ja ettevõtte kuulsused.

Prantsuse gastronoomia koka Loïc Krimmilt

Kodukokkana 10-aastase ja 21-aastase toiduvalmistamise kogemusega pakun rafineeritud ja kohandatud Prantsuse gastronoomiat, et muuta oma söögikordade erakordseteks hetkedeks.

Avasta Cheffe Sonia Afro-Gastronomie

Kutsun sind oma köögiga avastama Aafrika gastronoomia rikkusi, mis on peenelt ühendatud Prantsuse kokandustehnikatega

Ma olen sinu päev sinu privaatne kokk

Kohandatud menüü, mis on kohandatud sinu eelistustele, söögiks või kogu nädalaks.

Prantsuse peened söögikohad Killianilt

Minu kulinaarne lähenemine on täpne, loominguline ja keskkonnateadlik.

Margot Becki elu- ja kaasaegne toiduvalmistamine

Kirglik kokk, ma loon taime- ja lillelisi gastronoomilisi elamusi, mis on rafineeritud ja eetilised, kombineerides kohalikke, hooajalisi ja kohandatud toidu- ja veinipaari või kokteile.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas