Airbnb teenused

Kokad asukohas Saint-Maurice

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Saint-Maurice

Kokk

Pariis

Erakokk: kaasaegne Prantsuse ja Itaalia köök

Olen isetehtud kokk, kes armastab inspireerivat toiduvalmistamist, oma päritolu, oma kire ja vanaema lohutava hinge toidu ristumiskohas. Ecole hôtelière Paris Drouant 'i auhindadega CAP (Certificate of Professional Competence) ammutan inspiratsiooni maailma kõige ikoonilisemate toiduvalmistamismeetodite ning traditsiooniliste ja kaasaegsete Itaalia retseptide vahel.

Kokk

Pariis

Prerana ülemaailmsed maitsed

Viis aastat kogemust olen töötanud erinevates köökides, alates Michelini tärniga tähistatud restoranidest kuni toitlustusköökideni. Alates šokolaadist kuni pâtisserie 'ni olen omandanud oskusi erinevates kulinaarsetes keskkondades. Töötasin Michelini tärniga restoranis, lihvides oma oskusi kiires keskkonnas.

Kokk

Pariis

Dowensoni kohandatud menüü

15 aastat kogemust Koostöö esmaklassiliste majade ja VIP toitlustusteenusega. Mul on toiduvalmistamisel tugev taust. Olen korraldanud Parc des Princes 'is kulinaarseid üritusi ja teinud koostööd kaubamärkidega.

Kokk

Cami soe ja maitsev söögituba

Kuueaastane kogemus Olen töötanud traditsioonilistes restoranides ja erakokana, kes teenindab erinevaid üritusi. Õppisin külalislahkuse ja toitlustuse kunsti École Hôtelière de Paris's. Juhin oma ettevõtet, töötan otse klientidega, et luua maitsvaid kulinaarseid elamusi.

Kokk

Pariis

Prantsuse cheffe unustamatu elamuse pakkumiseks

Minu nimi on Lila ja mul on kulinaarses valdkonnas 12-aastane töökogemus. Ferrandi gastronoomia instituudi lõpetanud mul oli võimalus töötada prestiižsetes restoranides, bistronoomiaettevõtetes ja kvaliteetsetes Prantsuse õlletehastes, kus ma täiustasin oma toiduvalmistamise oskusi.

Kokk

Pariis

Jeffi prantsuse toit

20 aastat kogemust Eramaja kokk, tegin süüa Vosges 'is sisekujundajale. Õppisin kulinaaria-, kondiitritoodete ja charcuterie juhtimist. Olin tuntud asutuste kokk ja kondiiter.

Kõik kokateenused

Laurenti kaasaegne Prantsuse köök

20 aastat kogemust pakun kaasaegse ja traditsioonilise Prantsuse köögi segu autentsuse ja loovusega. Õppisin Christophe Michalaki, Thierry Marxi ja Cyril Lignaci all. Jagan sageli oma kulinaarseid oskusi rahvusliku televisioonivõrgu kokandusetendustes.

Rolandi peen Prantsuse toit

12-aastane kogemus: mul on kirg Prantsuse köögi vastu. Õppisin Pariisis Prantsuse kööki ja töötasin koos Guy Savoyga tema restoranis. Kolisin Côte d 'Azurisse ja sain hiljem tunnustatud hotellis peakokkaks.

Borise toitlustaja gourmand

9 aastat kogemust Pakun professionaalseteks üritusteks kohandatud teenuseid Île-de-France 'is. Olen koolitanud toitlustuse ja majutuse haldamise valdkonnas. Olen töötanud ettevõtetes nagu RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Manoni jätkusuutlik taimetoitlaste köök

13 aastat kogemust Olen töötanud tuntud kokkades, töötanud mitmesugustes üritustes ja juhin nüüd oma ettevõtet. Töötan pidevalt selle nimel, et rikastada oma teadmisi ja võimeid kohvina. Mul oli võimalus töötada koos kuulsa Prantsuse kokaga Hermèsi erisündmusel.

Afro-Kariibi mere peened söögikohad Jonathanilt

8-aastane kogemus Ma toon klientidele tipptasemel toiduvalmistamise ja pakun nõustamisteenuseid, et tõsta peeneid söögikohti. Õppisin Guadeloupe 'is, enne kui laiendasin oma silmaringi Ühendkuningriigis ja Pariisis. Ma lihvisin oma käsitööd parimates luksushotellides nagu The Peninsula ja Plaza Athénée.

Turupidu või

10 aastat kogemust praktiline kogemus Põhja-Aafrika parimates Pariisi restoranides ja kulinaarses pärandis. Treenitud Levantine 'i, Vahemere ja Põhja-Aafrika toiduvalmistamise tehnikates. Pariisis asuva Miznoni, Shouki ja Dalia LED-köögid.

Ashiqi traditsiooniline Prantsuse menüü

11-aastane kogemus Restoranitööstuses ehitatud sihtasutusega töötan nüüd isikliku kokana. Ma lõpetasin oma õpingud Londonis, enne kui lihvisin oma oskusi erinevates restoranides. Olen valmistanud süüa mitmesugustele tuntud külalistele.

Laura uuenduslik Vahemere köök

18 aastat kogemust Minu põhirõhk on hooajaliste, jätkusuutlike ja kohalike roogade valmistamine. Minu kulinaarseid oskusi on kujundanud minu ülemaailmsed reisid ja praktiline kogemus. Minu kirg toidu vastu viib mind Euroopasse, kus tärkavad kokad inspireerivad minu uuenduslikke menüüsid.

Cyrili prantsuse fusiooniköök

10-aastane kogemus tänu MasterChefile ja avan oma restorani. Mind on koolitatud HACCP-s. Võitsin 2019. aastal Jaapanis Osakas toimuval G20 World King of Chef Summitil medali.

Laura maitse teekond

14-aastane kogemus Olen erakokk, kes on spetsialiseerunud Vahemere, Aasia ja Prantsuse köökidele. Keskendu toitumisele, toidutrendidele ja eridieedile. Olen toiduhuviline, kellel on rahuldamatu huvi ning põhjalikud teadmised toidust ja veinist.

Erakoka elamused, mida Akhil on ümber määranud

15-aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud peenetele söögikohtadele ja ülemaailmsetele köökidele, sealhulgas Skandinaavia, India ja Jaapani köökidele. Treenisin selliste kokkade all nagu René Redzepi, Pascal Barbot ja Magnus Ek. Tegin koostööd tuntud Euroopa kokkadega nagu René Redzepi, Pascal Barbot ja Magnus Ek.

Adrieni kondiitritoodete tipptase

10-aastane kogemus, mille olen spetsialiseerunud Prantsuse köögile, olen töötanud Michelini tärniga tähistatud restoranides. Ma lihvisin oma oskusi La Table du Boisniardis ja Têtedoie's. Juhin Maximi kondiitrite meeskonda, luues magustoite ikoonilisele restoranile. Naudi koos minuga perelõuna või romantilist söögikohta otse oma majutuskohas.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas