Airbnb teenused

Kokad asukohas St-Laurent-du-Var

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas St-Laurent-du-Var

Kokk

Nice

Manoni rafineeritud õhtusöök

Olen töötanud nelja-aastase kogemusega tuntud kokkadega nagu Marcel Ravin Monacos ja Inglismaal. Õppisin Nice 'is asuvas privaatses kokanduskoolis ESCOMis ja sain CAP-KÖÖGI. Olen töötanud erakordsetes kohtades ja maailmakuulsates ettevõtetes.

Kokk

Victor 'i teadvuse toitumine

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudié l' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'ai prKa, kes on selle maa kokk, režissöör ja hooldaja, olen aastaid loonud kogemusi, mis ühendavad inimesi loodusega toidu kaudu. Elan sellel maal aastaringselt, kasvatan oma tooteid, koristan looduslikke maitsetaimi ja küpsetan ainult kohalike eetiliste allikate koostisosadega. Olen ka seemneid säästva kollektiivi kaaspresident, kes töötab aktiivselt bioloogilise mitmekesisuse ja toidulisandi säilitamise nimel. See ei ole kõrvalprojekt - see on minu elutöö. Minu sügav side selle koha, selle maitsete ja rütmidega võimaldab mul pakkuda tõeliselt autentset ja toitvat exéparé des repas pour l 'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes' i.

Kokk

Cristina Vahemere ja Aasia fusioon

Viieaastane kogemus keskendun Vahemere-prantsuse, taimetoitlaste ja tipptasemel Aasia köögile. Õppisin Prantsusmaal ja õppisin oma vanaemalt süüa tegema. Olen pakkunud kulinaarseid elamusi Prantsusmaal, villasid, jahte ja mägisuvilaid.

Kokk

Jõuludeks lõunapoolsete maitsetega gurmee

30 aastat kogemust Olen töötanud prestiižsetes ettevõtetes Côte d 'Azuris. Õppisin Paul Valéry hotellikoolis Mentonis. Korraldasin katuseterrassiga toiduvalmistamise kursuse 125 inimesele.

Kokk

Jacopo gurmeetoit

17-aastane kogemus Ma loon Michelini tärniga kvaliteetset söögikohta rahvusvaheliste klientide erakokana. Õppisin Põhja-Itaalia gastronoomikoolis Artusi. Ma olin osa meeskonnast, kes aitas restoranil Donatellal saada Michelini tärnihinnangut.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas