Airbnb teenused

Kokad asukohas West Vancouver

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas West Vancouver

Kokk

Mariana hooajaline Itaalia köök

18-aastane kogemus mere ääres üles kasvades õppisin armastama värskete ja jätkusuutlike koostisosade maitset. Õppisin süüa tegema oma emalt, kokalt, jälgides tema täpsust ja austust maitse vastu. Värske pasta ja leib on minu kirg ning ma keskendun orgaanilistele ja taimsetele roogadele.

Kokk

Lovena keskkonnasõbralikud talust lauani peod

15 aastat kogemust juhin kolme edukat Indigo Age 'i kohvikut, õpetades taimetoitlast ja tervislikku toiduvalmistamist. Õppisin Real Raw Food Institute 'is ja Living Light Institute' is. Mind on esitletud ajakirjas Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine.

Kokk

Jamila hingeküllane fusioon

9-aastane kogemus Algselt Barbadoselt pärit olen töötanud Miamis, Vancouveris ja kaugetes eKr puhkekodudes. Olen töötanud tipptasemel kuurordiköökides nagu The Sandy Lane Hotel ja Almond Beach Hotel. Olen töötanud kokana jahtides ja hotellides nagu Fontainebleau Miamis.

Kokk

Tushari kaasaegsed ja India maitsed

10-aastane kogemus Ma loon kaasaegset ja India kööki kire ja pühendumusega. Õppisin Niagara kolledžis kulinaariajuhtimist, treenisin asjatundlike kokkade all. Olen töötanud tuntud restoranides nagu Hawksworth ja Botanist.

Kokk

Oreni Vahemere ja Jaapani fusiooniköök

20 aastat kogemust Mul on põhjalikud teadmised erinevatest köökidest, erakordsetest maitsetest ja täpsest esitlusest. Õppisin klassikalisi prantsuse tehnikaid ja tõstsin oma kulinaarsed oskused. Ma täiustasin oma oskusi maailmatasemel köökides, et saavutada kõrgemad kulinaarsed standardid.

Kokk

Amanda hooajalised kulinaarsed elamused

Kaheksa aastat kogemust sukeldusin kööki üle kogu maailma, uurides erinevaid kööke ja stiile. Töötasin mitme väga andeka koka all mitmes köögis ja keskkonnas. Läbisin mitme väga andeka koka käe all mitmetes köökides ja seadetes.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas