
Airbnb teenused
Kokad asukohas Costa del Sol Occidental
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Costa del Sol Occidental

Kokk
Katherine 'i Nikkei fusioon ja ülemaailmsed maitsed
Olen valmistanud 12 aastat kogemust kolmel kontinendil, ühendades Nikkei, Ladina ja Aasia köögid. Olen iseõppinud kokk, kes on treeninud prantsuse, Tai ja Araabia köökide kokkadega. Olen spetsialiseerunud Nikkei köögile, luues rikkaliku maitsete ja täpsuse segu.

Kokk
Nüüdisaegne Jaapani-Euroopa fusioon Michelle 'ilt
12-aastane kogemus: õppisin Londonis külalislahkust ja töötasin parimates restoranides nagu The Ivy. Õppisin sushit ja õppisin põhjalikult Jaapani ja Euroopa köögi kohta. Töötasin selles Michelini tärniga restoranis ja lihvisin oma oskusi fusiooniga toiduvalmistamisel.

Kokk
Fuengirola
Mariani paella ja tapad
Kaheksa aastat kogemust Olen töötanud erinevates restoranides ja luksushotellides Hispaanias ja Itaalias. Mind koolitati Barcelonas Hofmanni külalislahkuse kooli kokaks. Olen süüa teinud Mandarin Oriental Barcelona, Katari kuningliku perekonna ja Chaneli jaoks.

Kokk
Emmanueli mitmekäigulised Vahemere toidud
Olen kolmeaastane kogemus Olen kokk, kes on töötanud köökides kogu Hispaanias, Itaalias ja Ühendkuningriigis. Mul on magistrikraad köögi haldamise ja külalislahkuse valdkonnas. Lisaks restoranikoolitustele konsulteerin ka restoranidega ja õpetan kulinaariakursusi.

Kokk
Marbellas asuvate villade erakokad
10 aastat kogemust lõin Marbella kokad, et pakkuda sinu kodus autentset maitset ja reaalajas toiduvalmistamise etendusi. Treenisin külalislahkust ning töötasin luksushotellides ja -restoranides üle kogu maailma. Asutasin PaellAT Marbella ja Marbella Chefs pärast ülemaailmset luksusrestoranide kogemust.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas