Airbnb teenused

Kokad asukohas Fulshear

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Fulshear

Kokk

Pärsia lahe ranniku söögikohad Jewelilt

Mul on üle 30-aastane kogemus majutussektori igas aspektis. Kulinaaria- ja magistrikraad külalislahkuse juhtimises Johnson & Walesi Ülikoolist. Asutasin oma kokaäri, et luua mälestusi ja suhelda suurepäraste inimestega.

Kokk

Araceli kohalikust inspireeritud söögikohast

10-aastane kogemus Minu kogemus hõlmab sukeldumisbaarid peenete söögikohtade juurde Texases ja Edelaosas. Olen töötanud Truluck's, Fig & Olive 'is, Uchis ja True Food Kitchenis. Mulle meeldib luua ainulaadseid kulinaarseid elamusi, mis ühendavad inimesi

Kokk

Tipptasemel söögikokk Melissa

Mul on olnud 15-aastane kogemus, alates saiakeste küpsetamisest kuni peenete söögikohtadeni. Olen koolitatud kondiiter, kellel on olnud praktilisi kogemusi mitmesugustes kulinaarsetes valdkondades. Olen pakkunud privaatseid üritusi ja korraldanud tipptasemel toiduelamusi.

Kokk

Arnae rafineeritud kodune toiduvalmistamine

Viis aastat kogemust jagan teistega hoolikalt valmistatud söögikordade kaudu oma armastust toidu vastu. Ma omandasin kraadi Auguste Escoffier School of Culinary Arts 'is. Praegu valmistan eineid pensionil National Football League 'i mängijale ja tema perele.

Kokk

Elizabeth 'i kõrgendatud menüüd

10-aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud Cajuni, kreooli, prantsuse, Mehhiko ja Euroopa-Ameerika köökidele. Õppisin Texase Houstoni veinikoolis ning mul on WSET 1 ja WSET 2 sertifikaat. Töötasin Texase osariigis Houstonis Michelini tärni võitvas India restoranis Musafeer.

Kokk

Houston

Tipptasemel privaatne söögituba peakokk Decardioselt

20 aastat kogemust Olen töötanud köökides erinevates osariikides, kus õppisin uusi kööke. Treenisin kulinaariakoolis ja professionaalsetes köökides kogu Ameerika Ühendriikides. Teenisin Indianapolis Coltsi Sous Chefina.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas