Airbnb teenused

Kokad asukohas Gassin

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Gassin

Kokk

Victor 'i teadvuse toitumine

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudié l' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'ai prKa, kes on selle maa kokk, režissöör ja hooldaja, olen aastaid loonud kogemusi, mis ühendavad inimesi loodusega toidu kaudu. Elan sellel maal aastaringselt, kasvatan oma tooteid, koristan looduslikke maitsetaimi ja küpsetan ainult kohalike eetiliste allikate koostisosadega. Olen ka seemneid säästva kollektiivi kaaspresident, kes töötab aktiivselt bioloogilise mitmekesisuse ja toidulisandi säilitamise nimel. See ei ole kõrvalprojekt - see on minu elutöö. Minu sügav side selle koha, selle maitsete ja rütmidega võimaldab mul pakkuda tõeliselt autentset ja toitvat exéparé des repas pour l 'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes' i.

Kokk

Jõuludeks lõunapoolsete maitsetega gurmee

30 aastat kogemust Olen töötanud prestiižsetes ettevõtetes Côte d 'Azuris. Õppisin Paul Valéry hotellikoolis Mentonis. Korraldasin katuseterrassiga toiduvalmistamise kursuse 125 inimesele.

Kokk

Jacopo gurmeetoit

17-aastane kogemus Ma loon Michelini tärniga kvaliteetset söögikohta rahvusvaheliste klientide erakokana. Õppisin Põhja-Itaalia gastronoomikoolis Artusi. Ma olin osa meeskonnast, kes aitas restoranil Donatellal saada Michelini tärnihinnangut.

Kokk

Anthony Pichon, sinu privaatne kokk sinu majutuskohas

15 aastat kogemust, mida koolitasin kulinaariakoolis ja tipprestoranides Londonis, Dubais ja Sardiinias. Õppisin Provence 'i kokanduskoolis ning Euroopa ja Lähis-Ida tipprestoranides. Mul on üle 15 aasta kogemusi parimates restoranides Euroopas ja Lähis-Idas.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas