Airbnb teenused

Kokad asukohas Ives Estates

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Tomase luksuslik suši

Toon Airbnb-sse tipptasemel sushisöögikohti ja unustamatu otseülekande.

Gourmet Soul & Caribbean Food by Tommi Nikhail

PÜHADE ERIPAKKUMINE ✨ Säästa 100 dollarit mis tahes broneeringult koodiga MIAMIHOLIDAY25

Privaatne peakokk Vincent Fine Dining at Home

Prantsuse, Vahemere, kondiitritooted, peen einestamine, hooajaline, eritellimusel menüüd.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Ameerika, Kariibi mere fusion, globaalne köök, kirglikud maitsed ja omapärane esitlus.

Mängi oma toiduga peakokk Nicole Feyga

Olen töötanud Bostoni ja Lõuna-Florida tippkokkade ja restoranide heaks ning mul on hea meel jagada sinuga oma kirge ja teadmisi.

Erakokk Rafa

Ma toon restorani kvaliteetseid eineid sinu lauale! Isikupärastatud, värske ja meisterdatud kirega, mis sobib sinu maitse, elustiili ja ajakavaga. Minuga on väga lihtne koostööd teha ja ma reisin sinu juurde!

Maitsvad Kreationz By Chef Jay

Olen kokanud kuulsustele ja töötanud Flemingsis ja Benihana peenes restoranis. Olen Chef Karla's Favorite.Chef võistluse finalist. Olen õppinud Fort Lauderdale'i kunstiinstituudis.

Dane 'i talust fork-köök

Mul on külalised The Restaurant and The Morning After telesaadetes ja võitnud tacovõistluse.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Michelini tasemel einestamine Collinis

Olen 10 aastat töötanud Miami villas kokana ja läbinud San Diego Kulinaariainstituudi koolituse.

Profikoka lauaelamus peakokk Adrianne 'iga

Hoolikalt valitud Miami peen söögimenüü kohalike toodete ja koostisosadega.

Tricia südamlikud Kariibi mere maitsed

Olen spetsialiseerunud sügavate Kariibi mere juurte ja südame toomisele, mis on täis kirge igale toidule.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas