Airbnb teenused

Kokad asukohas League City

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas League City

Kokk

Pärsia lahe ranniku söögikohad Jewelilt

Mul on üle 30-aastane kogemus majutussektori igas aspektis. Kulinaaria- ja magistrikraad külalislahkuse juhtimises Johnson & Walesi Ülikoolist. Asutasin oma kokaäri, et luua mälestusi ja suhelda suurepäraste inimestega.

Kokk

Araceli kohalikust inspireeritud söögikohast

10-aastane kogemus Minu kogemus hõlmab sukeldumisbaarid peenete söögikohtade juurde Texases ja Edelaosas. Olen töötanud Truluck's, Fig & Olive 'is, Uchis ja True Food Kitchenis. Mulle meeldib luua ainulaadseid kulinaarseid elamusi, mis ühendavad inimesi

Kokk

Tipptasemel söögikokk Melissa

Mul on olnud 15-aastane kogemus, alates saiakeste küpsetamisest kuni peenete söögikohtadeni. Olen koolitatud kondiiter, kellel on olnud praktilisi kogemusi mitmesugustes kulinaarsetes valdkondades. Olen pakkunud privaatseid üritusi ja korraldanud tipptasemel toiduelamusi.

Kokk

Ilonka rabavad charcuterie-lauad

Kaheksa aastat kogemust Olen iseõppinud kokk, kelle kirg on luua ainulaadseid kulinaarseid elamusi. Lõpetasin 2020. aastal Augusté Escoffieri kulinaarsete kunstide kooli kõrghoonetega. Asutasin ettevõtte, mis keskendub maitsvate ja kunstipäraste laudade valmistamisele.

Kokk

Deja kureeritud laud

Kaheksa aastat kogemust Olen veetnud oma karjääri, valmistades toitu, mis ühendab inimesi. Õppisin oma koduses köögis süüa tegema, tugevdades oma oskusi treeninguga. Olen töötanud nõustamise valdkonnas, nõustades erinevaid kultuure ja toitumisvajadusi.

Kokk

Arnae rafineeritud kodune toiduvalmistamine

Viis aastat kogemust jagan teistega hoolikalt valmistatud söögikordade kaudu oma armastust toidu vastu. Ma omandasin kraadi Auguste Escoffier School of Culinary Arts 'is. Praegu valmistan eineid pensionil National Football League 'i mängijale ja tema perele.

Kõik kokateenused

Tipptasemel privaatne söögituba peakokk Decardioselt

20 aastat kogemust Olen töötanud köökides erinevates osariikides, kus õppisin uusi kööke. Treenisin kulinaariakoolis ja professionaalsetes köökides kogu Ameerika Ühendriikides. Teenisin Indianapolis Coltsi Sous Chefina.

Christina kreooli inspireeritud söögikohad

9-aastane kogemus Mul on kirg toidu vastu, mida kasvatatakse vanaema köögis koos oma kreooli retseptidega. Ma täiustasin oma oskusi San Jacinto kogukonna kolledži kulinaariakursuses. Ma hindan inimeste kokkuviimist toidu kaudu, väljendades armastust ja hoolitsust igas toidus.

Alejandro ülemaailmsed maitsed

25 aastat kogemust Olen töötanud köökides kogu Euroopas. Õppisin Ameerika Kulinaariainstituudis. Olen Les Toques Blanches 'i ja rahvusvahelise peakokaklubi liige.

Macki afro-Prantsuse maitsed

15 aastat kogemust jätsin ettevõtte rahanduse, et saada kokaks, segades Prantsuse kööki oma Nigeeria juurtega. Mind on koolitatud Prantsuse kulinaariatehnikatega. Töötasin kahes Michelini tärniga restoranis, lihvides oma oskusi peenete söögikohtade valdkonnas.

Ta oskab süüa teha Alicia poolt

Alates 2021. aastast on She Can Cooki kokk ja omanik. Mul on kirg meeldejäävate kulinaarsete elamuste valmistamise vastu üle kümne aasta vanusest restorani- ja peenest söögikogemusest. Nelja-aastase kogemusega virtuaalse veebikoka ärijuhtimise ja klientide rõõmustamisega maitsvate roogade ja loominguliste puhkusepakkidega, nagu maisileivakausid ja ideaalselt valmistatud kalkunid, mõistan isiklike, soojade ja eriliste söögikordade loomise kunsti. Minu lähenemine ühendab professionaalsed tehnikad ligipääsetava õpetamisega, tagades, et iga söögikord ei ole mitte ainult maitsev, vaid ka õpikogemus. Ükskõik, kas soovid nautida just sulle mõeldud einet või õppida, kuidas seda ise luua, olen siin, et muuta toiduvalmistamine ligipääsetavaks, nauditavaks ja unustamatuks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas