Airbnb teenused

Kokad asukohas Metro Vancouver A

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Metro Vancouver A

Kokk

Mariana hooajaline Itaalia köök

18-aastane kogemus mere ääres üles kasvades õppisin armastama värskete ja jätkusuutlike koostisosade maitset. Õppisin süüa tegema oma emalt, kokalt, jälgides tema täpsust ja austust maitse vastu. Värske pasta ja leib on minu kirg ning ma keskendun orgaanilistele ja taimsetele roogadele.

Kokk

Maryami isikupärastatud söögikohad

20 aastat kogemust olen spetsialiseerunud toitumisvajadustele, pakkudes taimetoitlaste, veganite, gluteenivabade ja halalide valikuid. Õppisin Vancouveris. Mul on ka Red Seal Certified. Olen teinud süüa Glowbal Groupis, Four Seasons Hotelis, River Rock Casinos ja Fairmont Hotelis.

Kokk

Ryani rannaköök

25 aastat kogemust Olen spetsialiseerunud Briti Columbia parimate kulinaarsete elamuste kureerimisele. Mul on kulinaaria kraad Debrulle 'i kulinaariakoolist. Ma loon elamusi kuninglikele ja kõrgelt hinnatud klientidele kogu Briti Columbias.

Kokk

Lovena keskkonnasõbralikud talust lauani peod

15 aastat kogemust juhin kolme edukat Indigo Age 'i kohvikut, õpetades taimetoitlast ja tervislikku toiduvalmistamist. Õppisin Real Raw Food Institute 'is ja Living Light Institute' is. Mind on esitletud ajakirjas Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine.

Kokk

Jamila hingeküllane fusioon

9-aastane kogemus Algselt Barbadoselt pärit olen töötanud Miamis, Vancouveris ja kaugetes eKr puhkekodudes. Olen töötanud tipptasemel kuurordiköökides nagu The Sandy Lane Hotel ja Almond Beach Hotel. Olen töötanud kokana jahtides ja hotellides nagu Fontainebleau Miamis.

Kokk

Vancouver

Alleni peened söögikohad

Olen Michelini tärniga koolitatud kokk, kellel on ulatuslikud kogemused, sealhulgas toiduvalmistamine Buckinghami palees kuninganna Elizabeth II jaoks. Mul on köögihalduse diplom Londonist, Ühendkuningriigist, samuti NVQ 3. taseme kvalifikatsioon Londonis asuvast kulinaariakoolist

Kõik kokateenused

Oreni Vahemere ja Jaapani fusiooniköök

20 aastat kogemust Mul on põhjalikud teadmised erinevatest köökidest, erakordsetest maitsetest ja täpsest esitlusest. Õppisin klassikalisi prantsuse tehnikaid ja tõstsin oma kulinaarsed oskused. Ma täiustasin oma oskusi maailmatasemel köökides, et saavutada kõrgemad kulinaarsed standardid.

Amanda hooajalised kulinaarsed elamused

Kaheksa aastat kogemust sukeldusin kööki üle kogu maailma, uurides erinevaid kööke ja stiile. Töötasin mitme väga andeka koka all mitmes köögis ja keskkonnas. Läbisin mitme väga andeka koka käe all mitmetes köökides ja seadetes.

Oreni kaasaegne Toscana fusioon

15-aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud kaasaegsele Vahemere köögile, mis on täis Jaapani maitseid. Teritasin oma oskusi prestiižses kulinaariakoolis. Treenisin Michelini tärniga tähistatud restoranides Pariisis, Jaapanis, Itaalias ja Taanis.

Tushari kohalik köök

15 aastat kogemust Mul on suur kirg toiduvalmistamise ja aastatepikkune kogemus peenete söögikohtade valdkonnas. Õppisin Niagara kolledžis, mis on üks Kanada parimaid kulinaariakoole. Olen töötanud Botanistis ja Hawksworthis, mis on Kanada kaks kõige populaarsemat restorani.

Georgie elav ja toitv köök

9-aastane kogemus toon lauale loovuse, värvi ja tasakaalu. Olen professionaalselt koolitatud holistiline toitumisspetsialist ja iseõppinud kokk. Olen töötanud erakokkana purjepaatidel BVI-s ja Prantsusmaal.

Senegali ja Prantsuse fusiooniköök Ansilt

25-aastane kogemus Ma valmistan traditsioonilisi Senegali roogasid kaasaegse puudutusega. Õppisin Dakari hotellis ja turismikoolis süüa ja teenindada. Valmistasin Senegali iseseisvuse tähistamiseks Vancouveris galaõhtusöögi.

Vii oma peen Prantsuse köök Clémentiga kõrgemale

15 aastat kogemust Olen töötanud kaheksas restoranis, sealhulgas kahes Michelini tärniga. Õppisin Pariisis kulinaariakooli. Töötasin kahes Michelini tärniga restoranis, lihvides oma oskusi rafineeritud Prantsuse köögis.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas