Airbnb teenused

Kokad asukohas Montreuil

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Philippe 'i peakokate menüüd sinu külmkapist

Michelini tärniga restoranikokana alates 2009. aastast loon retsepte igapäevaelu sublimiseerimiseks.

Amina hooaja menüüd

Kodukokkana oli mul võimalus süüa teha Lacoste 'ile ja Bonne Mamanile.

Stuarti loomingulised degusteerimismenüüd

Olen kokk, kes töötas köökides Pariisist Tokyosse, Berliinist Bangkokini.

Ehtne Jaapani toidu elamus Pariisi piirkonnas

Erakokkana valmistan Izakaya perekonda ja traditsioonilisi Jaapani taldrikuid

Maurice 'i kaasaegsed Itaalia toidud

Olen valmistanud autentseid ja maagilisi Itaalia roogasid, mida leiad Itaalia parimatest Osteria restoranidest. +10000 külalist, sealhulgas Showbizi ja ettevõtte kuulsused.

Prantsuse gastronoomia koka Loïc Krimmilt

Kodukokkana 10-aastase ja 21-aastase toiduvalmistamise kogemusega pakun rafineeritud ja kohandatud Prantsuse gastronoomiat, et muuta oma söögikordade erakordseteks hetkedeks.

Ma olen sinu päev sinu privaatne kokk

Kohandatud menüü, mis on kohandatud sinu eelistustele, söögiks või kogu nädalaks.

Prantsuse peened söögikohad Killianilt

Minu kulinaarne lähenemine on täpne, loominguline ja keskkonnateadlik.

Christophe inspireeritud Prantsuse köök

Kutsun sind elama originaalset elamust läbi sõbraliku köögi, mis on täis maitseelamusi.

Laurenti kaasaegne Prantsuse köök

Ma valmistan viimistletud mitmekäigulisi roogasid.

Prantsuse peened söögikohad Gustave 'ilt

Olen töötanud Michelini tärniga L’Assiette Champenoise 'is Prantsusmaal JA Airas Stockholmis.

Adrieni laud

Ma valmistan maitsvaid roogi, mis tekitavad emotsioone ja toovad rõõmu kõigile külalistele.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas