Airbnb teenused

Kokad asukohas Parkland

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Gourmet Soul & Caribbean Food by Tommi Nikhail

Boonuse küpsetamise ja hibachi oskustega pakun erakordset toitu mitmes köögis.

Peened Itaalia ja Vahemere Prantsuse söögikohad kodus

Olen erakoka ja toitlustusettevõtte Epicureans Of Florida omanik.

Koge privaatset õhtusööki kuulsa kokaga

Luksuslik söögikogemus kohalike maitsetega – ideaalne Bachi pidudeks

Mängi oma toiduga peakokk Nicole Feyga

Olen töötanud Bostoni ja Lõuna-Florida tippkokkade ja restoranide heaks ning mul on hea meel jagada sinuga oma kirge ja teadmisi.

Gurmee hommikusöögi jagamine

Kõik minu toidud valmivad tipprestoranides omandatud oskuste baasil.

Maozi kohandatud mugavusköök

Valik söögivõimalusi, mis on mõeldud söögikoha viimiseks maitsele.

Erakokk Rafa

Ma toon restorani kvaliteetseid eineid sinu lauale! Isikupärastatud, värske ja meisterdatud kirega, mis sobib sinu maitse, elustiili ja ajakavaga. Minuga on väga lihtne koostööd teha ja ma reisin sinu juurde!

Dane 'i talust fork-köök

Mul on külalised The Restaurant and The Morning After telesaadetes ja võitnud tacovõistluse.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Naudi ja peatu: kokk Cuinn Airbnb elamus

Tõsta oma puhkust privaatse kulinaarse teekonnaga. reaalajas toiduvalmistamine ja gurmaanid

Tricia südamlikud Kariibi mere maitsed

Olen spetsialiseerunud sügavate Kariibi mere juurte ja südame toomisele, mis on täis kirge igale toidule.

Privaatne õhtusöök koos Peakokk Amid ja meeskond

Olles oma ettevõtte peakokk /Ceo ja ka hämmastava grupi juht, eristab see mind teistest. Külalisele pühendumine on pakkuda ainult suurepärast teenindust ja hämmastavat kogemust.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas