Airbnb teenused

Kokad asukohas Saint-Denis

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Cyrili prantsuse fusiooniköök

Ma esindan Prantsusmaal hästi söömist ja olen kulinaarsete emotsioonide provokaator.

Stanislase loomingulised lauad

Olen töötanud kogu maailmas ja hiljuti La Table de Cybèle 'is.

Philippe 'i peakokate menüüd sinu külmkapist

Michelini tärniga restoranikokana alates 2009. aastast loon retsepte igapäevaelu sublimiseerimiseks.

Stuarti loomingulised degusteerimismenüüd

Olen kokk, kes töötas köökides Pariisist Tokyosse, Berliinist Bangkokini.

Ehtne Jaapani toidu elamus Pariisi piirkonnas

Erakokkana valmistan Izakaya perekonda ja traditsioonilisi Jaapani taldrikuid

Prantsuse gastronoomia koka Loïc Krimmilt

Kodukokkana 10-aastase ja 21-aastase toiduvalmistamise kogemusega pakun rafineeritud ja kohandatud Prantsuse gastronoomiat, et muuta oma söögikordade erakordseteks hetkedeks.

Prantsuse peened söögikohad Killianilt

Minu kulinaarne lähenemine on täpne, loominguline ja keskkonnateadlik.

Margot Becki elu- ja kaasaegne toiduvalmistamine

Kirglik kokk, pakun elavat ja gastronoomilist Prantsuse kööki, mis on valmistatud mahetoodetest, et pakkuda kaasaegset ja tundlikku kogemust.

Laurenti kaasaegne Prantsuse köök

Ma valmistan viimistletud mitmekäigulisi roogasid.

Prantsuse peened söögikohad Gustave 'ilt

Olen töötanud Michelini tärniga L’Assiette Champenoise 'is Prantsusmaal JA Airas Stockholmis.

Adrieni laud

Ma valmistan maitsvaid roogi, mis tekitavad emotsioone ja toovad rõõmu kõigile külalistele.

Kodune privaatne kokk Dowenson Guervil

Kokk pakub sulle oma kodus privaatse koka teenust. Ideaalne valik neile, kes soovivad pakkuda oma külalistele ainulaadset kulinaarset kogemust, ilma et peaksid restorani reisima

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas