Airbnb teenused

Kokad asukohas Saint-Ouen-sur-Seine

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Saint-Ouen-sur-Seine

Kokk

Pariis

Cyrili prantsuse fusiooniköök

10-aastane kogemus tänu MasterChefile ja avan oma restorani. Mind on koolitatud HACCP-s. Võitsin 2019. aastal Jaapanis Osakas toimuval G20 World King of Chef Summitil medali.

Kokk

Pariis

Erakokk: kaasaegne Prantsuse ja Itaalia köök

Olen isetehtud kokk, kes armastab inspireerivat toiduvalmistamist, oma päritolu, oma kire ja vanaema lohutava hinge toidu ristumiskohas. Ecole hôtelière Paris Drouant 'i auhindadega CAP (Certificate of Professional Competence) ammutan inspiratsiooni maailma kõige ikoonilisemate toiduvalmistamismeetodite ning traditsiooniliste ja kaasaegsete Itaalia retseptide vahel.

Kokk

Pariis

Prerana ülemaailmsed maitsed

Viis aastat kogemust olen töötanud erinevates köökides, alates Michelini tärniga tähistatud restoranidest kuni toitlustusköökideni. Alates šokolaadist kuni pâtisserie 'ni olen omandanud oskusi erinevates kulinaarsetes keskkondades. Töötasin Michelini tärniga restoranis, lihvides oma oskusi kiires keskkonnas.

Kokk

Pariis

Peakokk Marioni taimedel põhinevad hõrgutised

10 aastat kogemust Mulle meeldib jagada oma kirge toiduvalmistamise vastu ja valmistada külalistega spetsiaalseid roogasid. Lõpetasin professionaalse ümberõppeprogrammi (CAP Cuisine) 2015. aastal. Olen valmistanud süüa enam kui 900 külalisele ja olin partnerkokk La Belle Assiette 'is (2015-2023).

Kokk

Pariis

Marioni kulinaarne teekond

10 aastat kogemust Olen teinud süüa Pariisis ja lähedalasuvates eeslinnades alates 2015. aastast. Mul on magistrikraad õigusteaduses ja politoloogias ning CAPI köök. Korraldasin ühe ettepaneku jaoks maskeerituna Mehhiko tacqueria.

Kokk

Cami soe ja maitsev söögituba

Kuueaastane kogemus Olen töötanud traditsioonilistes restoranides ja erakokana, kes teenindab erinevaid üritusi. Õppisin külalislahkuse ja toitlustuse kunsti École Hôtelière de Paris's. Juhin oma ettevõtet, töötan otse klientidega, et luua maitsvaid kulinaarseid elamusi.

Kõik kokateenused

Hooajaline Prantsuse köök peakokk Luciega

8 aastat kogemust Loomingulise toiduvalmistamise pecializing rafineeritud hooajalises köögis, kasutades kohalikke Prantsuse tooteid, mida õppisin reisimise ajal praktiliste kogemuste kaudu, eriti Polüneesias. Olen spetsialiseerunud rafineeritud ja hooajalisele köögile, kasutades kohalikke Prantsuse tooteid.

Daniele traditsiooniline Itaalia toiduvalmistamine

Töötasin 19-aastane kogemus Michelini tärniga tähistatud restoranides. Õppisin Rooma hotellikoolis ja sain Bac Pro 80/100-ga. Aitasin 2015. aastal saada Londoni parima Itaalia restorani tiitli.

Jeffi prantsuse toit

20 aastat kogemust Eramaja kokk, tegin süüa Vosges 'is sisekujundajale. Õppisin kulinaaria-, kondiitritoodete ja charcuterie juhtimist. Olin tuntud asutuste kokk ja kondiiter.

Dowensoni kohandatud menüü

15 aastat kogemust Koostöö esmaklassiliste majade ja VIP toitlustusteenusega. Mul on toiduvalmistamisel tugev taust. Olen korraldanud Parc des Princes 'is kulinaarseid üritusi ja teinud koostööd kaubamärkidega.

Kara rafineeritud ülemaailmne köök

9-aastane kogemus Olen professionaalne kokk, kellel on teadmisi ülemaailmsete köökide valdkonnas. Õppisin palju kulinaarseid oskusi, valmistades toitu parimates kohtades kogu Euroopas, Brasiilias ja Senegalis. Õpi kvaliteetset gastronoomiat Prantsusmaal, Aafrikas ja Lõuna-Ameerika restoranides.

Klassikaline Prantsuse söögituba Jeanilt

8-aastane kogemus, mida koolitasin Tour d'Argentis ja Le Meurice' is, hiljem erakokaks saamine. Õppisin piirkondliku innovatsiooni meistriga Yannick Alleno. Töötasin ajaloolises Pariisi restoranis Tour d'Argent.

Laurenti kaasaegne Prantsuse köök

20 aastat kogemust pakun kaasaegse ja traditsioonilise Prantsuse köögi segu autentsuse ja loovusega. Õppisin Christophe Michalaki, Thierry Marxi ja Cyril Lignaci all. Jagan sageli oma kulinaarseid oskusi rahvusliku televisioonivõrgu kokandusetendustes.

A la table par May

Tervitades häid asju toiduvalmistamise kaudu, kutsun sind tõelisele gurmaanide teekonnale, mis on valmistatud ehtsatest ja hooajalistest maitsetest. Minu kulinaarsed seiklused algasid Pariisi hotellikoolis, enne kui jätkasin bistronoomilises restoranis. Siis otsustasin üksi õitseda, et anda oma loovusele vabad käed erinevates asutustes. Mis mind ajendab? Armastus toote vastu, edastamise rõõm ning julgete ja harmooniliste kokkulepete otsimine. Pean väga tähtsaks töötada koos tootjatega, et täiustada ja täiustada oma tooteid hooajalise, kohaliku ja tähendusrikka köögi kaudu. Neile, kes seda soovivad, saadan oma hoolikalt valitud veinitoite, et luua õiglased ja üllatavad veinipaarid.

Eglantine 'i autentne Prantsuse köök

8-aastane kogemus Olen kokk, kes on spetsialiseerunud värsketele ja hooajalistele Prantsuse köögile, eelistades mahetooteid. Ma lihvisin oma oskusi Pariisis Le Desnoyezis ja teenisin CAP Cuisine 'i diplomi. Töötasin Alain Ducasse 'i kulinaarse kirjastuse valdkonnas, enne kui köögis karjääri alustasin.

Manoni jätkusuutlik taimetoitlaste köök

13 aastat kogemust Olen töötanud tuntud kokkades, töötanud mitmesugustes üritustes ja juhin nüüd oma ettevõtet. Töötan pidevalt selle nimel, et rikastada oma teadmisi ja võimeid kohvina. Mul oli võimalus töötada koos kuulsa Prantsuse kokaga Hermèsi erisündmusel.

Afro-Kariibi mere peened söögikohad Jonathanilt

8-aastane kogemus Ma toon klientidele tipptasemel toiduvalmistamise ja pakun nõustamisteenuseid, et tõsta peeneid söögikohti. Õppisin Guadeloupe 'is, enne kui laiendasin oma silmaringi Ühendkuningriigis ja Pariisis. Ma lihvisin oma käsitööd parimates luksushotellides nagu The Peninsula ja Plaza Athénée.

Turupidu või

10 aastat kogemust praktiline kogemus Põhja-Aafrika parimates Pariisi restoranides ja kulinaarses pärandis. Treenitud Levantine 'i, Vahemere ja Põhja-Aafrika toiduvalmistamise tehnikates. Pariisis asuva Miznoni, Shouki ja Dalia LED-köögid.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas

Avasta veel teenuseid asukohas Saint-Ouen-sur-Seine

Lehekülg 1/0