Airbnb teenused

Kokad asukohas Stanton

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Stanton

Kokk

Scottsdale

Sasha brantšivõistlused

Mind on viimased 12 aastat õnnistatud, et olen olnud käsitööliste isiklike kokkade peakokk ja omanik! Lisaks veel 15-aastane kogemus restoranitööstuses. Sealhulgas prestiižne Monarch Café ja Scottsdale, Arizona. Minu missioon on anda jõudu teistele kulinaariatööstuse naistele. Kogu mu kokkade meeskond on lõpetanud Arizona kulinaariainstituudi. Mina ja mu meeskond hoolitseme alati selle eest, et kohandada ja luua oma külalistele hämmastavaid eineid ja meeldejäävaid elamusi. Alates planeerimisprotsessist, sealhulgas kõik menüüde üksikasjad, kuni fotode tegemiseni, et saaksid jäädvustada hetki, mida me jagame. Teenuse, stiili ja maitsva toidu kulminatsioon, mis sulle kindlasti meelde jääb! Mul on olnud au töötada paljude kõrgetasemeliste sportlastega.

Kokk

Phoenix

Jamillia maitsekas Kariibi mere fusioon

10-aastane kogemus Ma olen kõrgelt kvalifitseeritud kokk, kes on spetsialiseerunud maitsvale ja kaasavale Kariibi mere köögile. Olen iseõppinud kokk, kes õppis pühendumise ja kogemuse kaudu ettevõtte omanikuna. Minu Phoenixis asuv Kariibi mere piirkonna restoranil on kõrged hinnangud klientidelt.

Kokk

Mesa

Kokakogemus toiduvõrgustiku hakitud tšempionilt

15-aastane kogemus 15 aastat peakokana on mul olnud mitu restorani ja toiduautot. Õppisin Scottsdale 'is Le Cordon Bleus. Olen toiduvõrgustiku hakitud tšempion ja Supermarket Stakeout 'i tšempion.

Kokk

Temecula

Faridi kõrgendatud peened söögikohad

28-aastane kogemus Ma valmistan erinevaid roogasid, mis peegeldavad austust koostisosade ja tehnika vastu. Olen juhtinud meeskondi parimates restoranides, tagades kvaliteedi, nõuetekohase kanalisatsiooni ja kõrged standardid. Ma juhin kööki, tagades igas roas valmistamise ja plaatimise kõrged standardid.

Kokk

Peakokk Nicoletta talust lauani

20 aastat kogemust avasin 18-aastaselt jäätise- ja kondiitripoe, õpetasin kogu maailmas ja töötasin Eataly's New Yorgis. Selles kuulsas Itaalia koolis omandasin kraadi saiakunsti, jäätise ja pasta valdkonnas. Valmistasin mitmekäigulise eine, et tähistada Massimo Bottura tippkoka auhinda.

Kokk

Juliani Euroopa maitsed

19-aastane kogemus Minu eriala on kasutada Euroopa köögis klassikalisi ja kaasaegseid meetodeid. Õppisin Mehhikos Prantsuse kulinaarset kunsti ja teenisin USA-s kaks kulinaarset kraadi. Püüan luua unustamatuid eineid läbimõeldud esitluse ja kvaliteedi kaudu.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas