Airbnb teenused

Kokad asukohas Los Angeles

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Joy perestiilis peened söögikohad

Olen teinud süüa kunstnike ja profisportlaste jaoks ning olen olnud esiletõstetud parimates ajakirjades.

Peakokk Camille Bernardi

Mulle meeldib valmistada värskeid ja maitsvaid toite ning tuua inimesi kokku.

Tahera hingeküllased maitsed

Olen lõunapoolne kokk, kes treenis ikooniliste kokkade nagu Tyler Florence ja Wolfgang Puck all.

Brandoni loomingulised ja järeleandlikud toidud

Ma valmistan unustamatuid roogasid, mis toidavad, rõõmustavad ja toovad inimesi kokku.

Koka Tony isikupärastatud õhtusöök autentsed fusioonid

Ma valan oma südame ja hinge igasse söögikorda, segades autentseid maitseid loomingulise elegantsiga, et pakkuda tõeliselt unustamatut ja isikupärastatud söögikogemust.

Chef Domi unustamatud toidud

Pakun menüüdisaini, cateringi ja söögikordade ettevalmistamist ning see oli esiletõstetud Shoutout LA veebisaidil.

Daniela toitumissõbralikud menüüd

Ma loon tipptasemel kööki toitumissõbralike valikutega ning silma kunstile ja detailidele.

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.

Jeesuse uuenduslik pitsa

Ma valmistan pitsa degusteerimise menüü, mis ühendab julgeid Mehhiko inspireeritud maitseid ülemaailmsete keerdkäikudega.

Michaeli Mesa Montano üritus

Ma loon hingelisi ja jutupõhiseid eineid intiimsete kogunemiste kaudu, mis on juurdunud koos.

Gurmeesöömine Norr Kitchenis - Põhja-LA

Olen spetsialiseerunud kõrgendatud söögielamuste valmistamisele toidu- ja joogipaaride kaudu.

Privaatne söögikogemus peakokk Julio Carneiroga

Brasiilias sündinud erakokk Los Angeleses, mis ühendab klassikalisi tehnikaid California talust lauda stiiliga, et luua rafineeritud ja isiklikke söögikogemusi.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas