Airbnb teenused

Kokad asukohas Anaheim

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Daniela toitumissõbralikud menüüd

Ma loon tipptasemel kööki toitumissõbralike valikutega ning silma kunstile ja detailidele.

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.

Jeesuse uuenduslik pitsa

Ma valmistan pitsa degusteerimise menüü, mis ühendab julgeid Mehhiko inspireeritud maitseid ülemaailmsete keerdkäikudega.

Michaeli Mesa Montano üritus

Ma loon hingelisi ja jutupõhiseid eineid intiimsete kogunemiste kaudu, mis on juurdunud koos.

California klassikud

Kolme aastakümne pikkuse Michelini tärnikogemuse toomine igale roogale ja söögikogemusele!

SimplyGourmetbyK

Ma õpin inspireerivaid inimesi, kuigi jagan oma toitu. Tasakaal tervisliku Vahemere ja ideaalse koguse vahel. Orgaanilised hooajalised koostisosad, mis pakuvad erilisi söögikohti.

Kulinaariaelamus peakokk Cedricuga

Tipptasemel Prantsuse köök sinu juurde

Ricardo talust lauda ja mereannid

Minu Ladina-Ameerika ja Vahemere pärand inspireerib minu toiduvalmistamise stiili.

Hooajaline profilaud - Põhjamaade x Jaapani

Räägi sujuvalt lauast, kus on aastatepikkune kogemus alates A-istritest kuni superjahtideni - maitse, peenestamine ja väike maagia igale söögikogemusele. See on pidu! IG: @caviarcitizen

Taja peened söögikohad kodus

Olen koolitanud restorane ja spetsialiseerunud ülemaailmsete mõjutustega degusteerimismenüüdele.

Kaasaegne Cajun-Creole kohtub Ryaniga California menüüdega

Ma seon lõunapoolse hinge California värskusega, luues julgeid hooajalisi menüüsid.

Bryani loominguline söögituba LA-s

Kokkamine värskete koostisosade ja loovusega on see, kuidas ma suhtlen inimestega ja toidan neid.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas