
Airbnb teenused
Kokad asukohas Long Beach
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Long Beach

Kokk
Veganielamus: erakokk sinu kodus
Saa tuttavaks, peakokk JustNCase! Mul on aastatepikkune kogemus kulinaariatööstuses, olen edukalt juhtinud oma toiduautot ja käivitanud eduka erakokaäri, mis teenindab mitmekesist klienti. Minu kirg maitsvate ja kvaliteetsete söögikordade loomise vastu on viinud mind töötama mitme kõrgetasemelise kliendiga konfidentsiaalsetes tingimustes, pakkudes isikupärastatud söögikogemusi, mis eelistavad maitset, tervist ja esitlust. Olenemata sellest, kas valmistan uuenduslikke taimseid roogasid või kureerin mitmekäigulist toitu, toon professionaalsust, loovust ja tähelepanu detailidele igale söögikogemusele. Las ma toon sinu Airbnb majutuskohta privaatse koka luksuse!

Kokk
Privaatne söögikogemus, mille on korraldanud peakokk Neicy
15-aastane töökogemus Mugav toidule keskendumine vimkaga, valmistan kuulsustele ja eksklusiivsetele üritustele süüa. Mu vanaema treenis mind ja ma täiustasin oma oskusi Illinoisi Kunstiinstituudis. Asutasin ka MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kokk
Los Angeles
Morgani rõõmsameelne toiduvalmistamine
20-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud ainulaadsete söögikogemuste loomisele, keskendudes kvaliteetsetele koostisosadele. Olen teinud süüa paljude suurepäraste kokkade all ja fantastilistes restoranides. Juhin oma ettevõtet, pakkudes privaatkoka elamusi, veinipaari ja piknikke.

Kokk
Dylani gurmeetoit
Viis aastat kogemust Olen pühendunud värske gurmee toomisele sinu lauale. Õppisin LA parimate kokkade juures. Kirjutasin söögihäiretega lastele mõeldud kokaraamatu.

Kokk
Joey kõrgendatud Itaalia toit
Olen Joey, LA-s tegutsev erakokk, kes on spetsialiseerunud Itaalia köögile. Minu kulinaarne teekond sai alguse Le Cordon Bleus Los Angeleses, kus õppisin loovust keerukateks retseptideks. Kuna mu pere mõlemal poolel on Itaalia pärand, reisin igal aastal Itaaliasse, et oma teadmisi süvendada. Oma kümne aasta jooksul erakokana olen teeninud erinevaid kliente - alates kuulsustest kuni halvemini - ja ootan põnevusega, et saaksin sinu majutuskohta tuua peeneid roogasid, mis on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest.

Kokk
Ricardo profilauamenüüd
14 aastat kogemust ühendan kulinaarsed oskused ja hindan sügavalt peeneid koostisosi ja jätkusuutlikkust. Mul on Brasiilias UNIVALI gastronoomia kraad. Olen teinud süüa filmitootjatele, jalgpalluritele ja miljardäride investoritele.
Kõik kokateenused

Liza Cali Mediterranean
Olen kohalik kuulsuste kokk, kes on töötanud Allison Holkeri, Sebastian Stani ja teiste erasektori klientide heaks. Alustasin oma erakokateenuseid Malibu Beach Recovery Home 'is. Seal leiutasin paljud oma retseptid, et järgida nende madala glükeemilist dieeti. Ma tõussin nende peakoka ja kulinaariaõpetajana. Minu nišš on Vahemere toit ja kondiitritooted.

Teresa maitsvad loomingud
20-aastane kogemus Mul on üle kahe aastakümne mitmekesine kogemus kõrgsurvega köögikeskkonnas. Õppisin kulinaarset kunsti Los Angelese Tehnikakolledžis. Olen saanud proua Cubbisoni parima riietuspreemia.

Ülemaailmne hingeköök peakokk Ameera poolt
15-aastane kogemus Ma olen kolmanda põlvkonna Californias, kes ühendab lääneranniku koostisosi ülemaailmsete vürtsidega. Õppisin oma emalt ja vanaemalt ning seejärel treenisin ja juhin oma äri. Võitsin Food Network 'i kokanduskonkursi ja olen serveerinud Rihannat, Stevie Wonderit ja palju muud.

Kok Solomoni loomingulised magustoidud ja hooajalised menüüd
16-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud innovaatiliste retseptide ja roogade väljatöötamisele väikestele toiduettevõtetele. Lõpetasin Ameerika Kulinaariainstituudi. Keskendun väikeste toiduettevõtete teadus- ja arendustegevusele.

Ty luksuslik kodune söögituba
Olen erakokk, kellel on üle kümne aasta kogemusi, luues isikupärastatud söögikogemusi peredele, loovisikutele ja toiduarmastajatele kogu Californias. Minu toiduvalmistamine on tingitud mitmekultuurilisest fusioonist lahustuvatest hingelistest maitsetest lõunast, Kariibi mere piirkonnast, Ladina-Ameerikast ja mujalt. Olen ehitanud oma nime suusõna kaudu, valmistades süüa klientidele, kes kutsuvad mind aasta-aastalt tagasi, sest mul on side ja hoolitsus, mida ma igale taldrikule toon. Mis muudab mind teistsuguseks? Ma ei tee ainult süüa - ma tõlgin tunde toiduks. Ükskõik, kas see on mugavus, tähistamine või nostalgia, kasutan eine emotsionaalset külge. Olen korraldanud kõike alates intiimsetest sünnipäevadest kuni hüpikaknate ja privaatsete õhtusöökideni ning kohtlen igaüht, nagu see oleks minu kõige tähtsam. Kui oled kunagi tahtnud kokka, kes tunneb end nagu pereliikmed ja kokad, nagu oleksid elanud kõikjal, kus sa armastad,

Tervislikud hooajalised söögikohad koos toitainekoka Cate 'iga
Neli aastat kogemust Mul on neli aastat kogemust, kuidas LA kliente tervendada. Olen terviklik tervishoiutreener, mille on sertifitseerinud Integratiivse Toitumise Instituut. Food Network's „Chopped“ Champion and tournament finalist.

Davidi talust-lauani toit
Neli aastat kogemust Töötasin 8-liikmelise pere erakokana, valmistades maitsvaid ja terviseteadlikke toite. Mul on bakalaureusekraad kommunikatsioonis ning alaealine äri- ja ettevõtluses. Tutvustasin oma kulinaarseid oskusi Guy Fieri toiduvõrgustiku võistlusetendusel.

Brady loomingulised Napoli toidud
24 aastat kogemust, et inimesed tunneksid end mugavalt, pakkudes samal ajal loomingulisi menüüsid ja elamusi. Olen lihvinud oma kulinaarsed oskused nii köögis kui ka kõrgsurveürituste keskkonnas. Olen käivitanud mobiilse Napoli köögi kontseptsiooni, mis kureerib meeldejäävaid roogasid, eratoitlusäri ja suuremahulisi üritusteenuseid. Las ma viin sind maitsvale ja toitvale teekonnale.

Shieya ülemaailmsed kulinaarsed reisid
Kümneaastane kogemus olen valmistanud eriroogasid mitmesugustest mõjutustest üle kümne aasta. Õppisin Nobus ja ka Wolfgang Puckis. Võitsin Food Network 'i supermarketi 6. hooaja ja ilmun Gastronautsis.

Mildredi Mehhiko ja rahvusvaheline köök
Viis aastat kogemust Olen kokk, kelle kirg on luua meeldejäävaid söögikogemusi. Töötasin praktiliselt kogenud isiklike kokkadega Californias. Oma isikliku koka äri, mis on spetsialiseerunud mereandidele ja rannikuäärsele toidule.

Paola Kariibi mere-Euroopa fusioonisöögikohad
Seitse aastat kogemust, mida valmistan eraklientidele, segades Kariibi mere juured ülemaailmsete maitsetega. Õppisin süüa tegema oma emalt ja osalise tööajaga tööd teismelisena. Ma loon silmapaistvat küpsetamist ja mitmekultuurilist kööki.

Paola kirdest inspireeritud privaatne söögituba
9-aastane kogemus Olen loonud oma toiduvalmistamisoskused aastatepikkuste jahtide prahtimise ja privaatsete õhtusöökide jooksul. Lisaks tundidele on mul lihvitud oma oskusi jahtlaevade ja privaatsete õhtusöökide kaudu. Olen jahtidel purjetades valmistanud nõusid hämmastavale valikule külalistele.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas
Avasta veel teenuseid asukohas Long Beach
Veel teenuseid, mida avastada
- Erakokad Los Angeles
- Erakokad Stanton
- Fotograafid Las Vegas
- Eratreenerid San Diego
- Fotograafid La Joya
- Fotograafid Henderson
- Eratreenerid Santa Monica
- Fotograafid Paradise
- Fotograafid Santa Barbara
- Fotograafid Beverly Hills
- Fotograafid Newport Beach
- Fotograafid Irvine
- Fotograafid Pasadena
- Fotograafid Huntington Beach
- Fotograafid Carlsbad
- Catering Los Angeles
- Fotograafid Stanton
- Fotograafid San Diego
- Fotograafid Santa Monica
- Eratreenerid Los Angeles
- Catering Stanton
- Jumestus Los Angeles
- Spaahoolitsus Stanton
- Fotograafid Los Angeles