Airbnb teenused

Kokad asukohas Long Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Royce'i käsitööna valminud õhtusöögid

Kokana ja restorani omanikuna loon mitmekesiseid menüüsid, mis on kohandatud einestajate maitse järgi.

Söö koos CulinAri_elle'iga

Reisimine 14 riiki (ja edasi) näitas mulle, kui võluv on luua söödavat kunsti neile, kes jagavad sama armastust toidu vastu kogu maailmas.

Vahemere elamus peakokalt Damianilt

Kulinaaria teekond läbi Lõuna-Euroopa, kus perekondlikud retseptid, Vahemere aroomid ja südamlikud traditsioonid tulevad kokku, et tuua minu kodu maitsed otse sinu lauale.

Joy perestiilis peened söögikohad

Olen teinud süüa kunstnike ja profisportlaste jaoks ning olen olnud esiletõstetud parimates ajakirjades.

Privaatkokk Daniella

Privaatne einestamine, toitlustus, loomingulised road, värsked koostisosad.

Jenniferi reaalajas kokkamine

Conchitas & Ember & Spice asutaja — auhinnatud kokk, kes toob igale lauale tuld, maitset ja kunsti. Asub SD-s. Milspouse 'i omanik

Scratch Chef sinu teenistuses

Toon sinu lauale üle 12 aasta omandatud oskused. Luba mul valmistada sulle meeldejäävaid eineid ja elamusi.

Hooajalised road kokk Courtneylt

Näitan oma kirge tervislike ja toitvate koostisosade vastu elava, terviseteadliku köögi kaudu, mis tundub lõbus, nostalgiline ja lohutav

Tellitud hommikusöögielamused

Olen lõpetanud Johnson & Walesi kulinaaria erialal ja olen olnud 5 aastat erakokk.

SimplyGourmetbyK

Ma õpin inspireerivaid inimesi, kuigi jagan oma toitu. Tasakaal tervisliku Vahemere ja ideaalse koguse vahel. Orgaanilised hooajalised koostisosad, mis pakuvad erilisi söögikohti.

Ketist eemal, peakokk Lisa maitsvad toidud

Olen 20 aastat valmistanud nõusid nii kuulsustele kui ka kuningatele. Menüüde kohandamine vastavalt kliendi maitsele ja toitumiseelistustele.

Privaatkokk Seyhan

Türgi ja Vahemere köök, mis ühendab traditsioonid kaasaegse esitlusega.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas