Airbnb teenused

Kokad asukohas Long Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Long Beach

Kokk

Veganielamus: erakokk sinu kodus

Saa tuttavaks, peakokk JustNCase! Mul on aastatepikkune kogemus kulinaariatööstuses, olen edukalt juhtinud oma toiduautot ja käivitanud eduka erakokaäri, mis teenindab mitmekesist klienti. Minu kirg maitsvate ja kvaliteetsete söögikordade loomise vastu on viinud mind töötama mitme kõrgetasemelise kliendiga konfidentsiaalsetes tingimustes, pakkudes isikupärastatud söögikogemusi, mis eelistavad maitset, tervist ja esitlust. Olenemata sellest, kas valmistan uuenduslikke taimseid roogasid või kureerin mitmekäigulist toitu, toon professionaalsust, loovust ja tähelepanu detailidele igale söögikogemusele. Las ma toon sinu Airbnb majutuskohta privaatse koka luksuse!

Kokk

Privaatne söögikogemus, mille on korraldanud peakokk Neicy

15-aastane töökogemus Mugav toidule keskendumine vimkaga, valmistan kuulsustele ja eksklusiivsetele üritustele süüa. Mu vanaema treenis mind ja ma täiustasin oma oskusi Illinoisi Kunstiinstituudis. Asutasin ka MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kokk

Los Angeles

Morgani rõõmsameelne toiduvalmistamine

20-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud ainulaadsete söögikogemuste loomisele, keskendudes kvaliteetsetele koostisosadele. Olen teinud süüa paljude suurepäraste kokkade all ja fantastilistes restoranides. Juhin oma ettevõtet, pakkudes privaatkoka elamusi, veinipaari ja piknikke.

Kokk

Dylani gurmeetoit

Viis aastat kogemust Olen pühendunud värske gurmee toomisele sinu lauale. Õppisin LA parimate kokkade juures. Kirjutasin söögihäiretega lastele mõeldud kokaraamatu.

Kokk

Joey kõrgendatud Itaalia toit

Olen Joey, LA-s tegutsev erakokk, kes on spetsialiseerunud Itaalia köögile. Minu kulinaarne teekond sai alguse Le Cordon Bleus Los Angeleses, kus õppisin loovust keerukateks retseptideks. Kuna mu pere mõlemal poolel on Itaalia pärand, reisin igal aastal Itaaliasse, et oma teadmisi süvendada. Oma kümne aasta jooksul erakokana olen teeninud erinevaid kliente - alates kuulsustest kuni halvemini - ja ootan põnevusega, et saaksin sinu majutuskohta tuua peeneid roogasid, mis on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest.

Kokk

Ricardo profilauamenüüd

14 aastat kogemust ühendan kulinaarsed oskused ja hindan sügavalt peeneid koostisosi ja jätkusuutlikkust. Mul on Brasiilias UNIVALI gastronoomia kraad. Olen teinud süüa filmitootjatele, jalgpalluritele ja miljardäride investoritele.

Kõik kokateenused

Liza Cali Mediterranean

Olen kohalik kuulsuste kokk, kes on töötanud Allison Holkeri, Sebastian Stani ja teiste erasektori klientide heaks. Alustasin oma erakokateenuseid Malibu Beach Recovery Home 'is. Seal leiutasin paljud oma retseptid, et järgida nende madala glükeemilist dieeti. Ma tõussin nende peakoka ja kulinaariaõpetajana. Minu nišš on Vahemere toit ja kondiitritooted.

Teresa maitsvad loomingud

20-aastane kogemus Mul on üle kahe aastakümne mitmekesine kogemus kõrgsurvega köögikeskkonnas. Õppisin kulinaarset kunsti Los Angelese Tehnikakolledžis. Olen saanud proua Cubbisoni parima riietuspreemia.

Ülemaailmne hingeköök peakokk Ameera poolt

15-aastane kogemus Ma olen kolmanda põlvkonna Californias, kes ühendab lääneranniku koostisosi ülemaailmsete vürtsidega. Õppisin oma emalt ja vanaemalt ning seejärel treenisin ja juhin oma äri. Võitsin Food Network 'i kokanduskonkursi ja olen serveerinud Rihannat, Stevie Wonderit ja palju muud.

Kok Solomoni loomingulised magustoidud ja hooajalised menüüd

16-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud innovaatiliste retseptide ja roogade väljatöötamisele väikestele toiduettevõtetele. Lõpetasin Ameerika Kulinaariainstituudi. Keskendun väikeste toiduettevõtete teadus- ja arendustegevusele.

Ty luksuslik kodune söögituba

Olen erakokk, kellel on üle kümne aasta kogemusi, luues isikupärastatud söögikogemusi peredele, loovisikutele ja toiduarmastajatele kogu Californias. Minu toiduvalmistamine on tingitud mitmekultuurilisest fusioonist lahustuvatest hingelistest maitsetest lõunast, Kariibi mere piirkonnast, Ladina-Ameerikast ja mujalt. Olen ehitanud oma nime suusõna kaudu, valmistades süüa klientidele, kes kutsuvad mind aasta-aastalt tagasi, sest mul on side ja hoolitsus, mida ma igale taldrikule toon. Mis muudab mind teistsuguseks? Ma ei tee ainult süüa - ma tõlgin tunde toiduks. Ükskõik, kas see on mugavus, tähistamine või nostalgia, kasutan eine emotsionaalset külge. Olen korraldanud kõike alates intiimsetest sünnipäevadest kuni hüpikaknate ja privaatsete õhtusöökideni ning kohtlen igaüht, nagu see oleks minu kõige tähtsam. Kui oled kunagi tahtnud kokka, kes tunneb end nagu pereliikmed ja kokad, nagu oleksid elanud kõikjal, kus sa armastad,

Tervislikud hooajalised söögikohad koos toitainekoka Cate 'iga

Neli aastat kogemust Mul on neli aastat kogemust, kuidas LA kliente tervendada. Olen terviklik tervishoiutreener, mille on sertifitseerinud Integratiivse Toitumise Instituut. Food Network's „Chopped“ Champion and tournament finalist.

Davidi talust-lauani toit

Neli aastat kogemust Töötasin 8-liikmelise pere erakokana, valmistades maitsvaid ja terviseteadlikke toite. Mul on bakalaureusekraad kommunikatsioonis ning alaealine äri- ja ettevõtluses. Tutvustasin oma kulinaarseid oskusi Guy Fieri toiduvõrgustiku võistlusetendusel.

Brady loomingulised Napoli toidud

24 aastat kogemust, et inimesed tunneksid end mugavalt, pakkudes samal ajal loomingulisi menüüsid ja elamusi. Olen lihvinud oma kulinaarsed oskused nii köögis kui ka kõrgsurveürituste keskkonnas. Olen käivitanud mobiilse Napoli köögi kontseptsiooni, mis kureerib meeldejäävaid roogasid, eratoitlusäri ja suuremahulisi üritusteenuseid. Las ma viin sind maitsvale ja toitvale teekonnale.

Shieya ülemaailmsed kulinaarsed reisid

Kümneaastane kogemus olen valmistanud eriroogasid mitmesugustest mõjutustest üle kümne aasta. Õppisin Nobus ja ka Wolfgang Puckis. Võitsin Food Network 'i supermarketi 6. hooaja ja ilmun Gastronautsis.

Mildredi Mehhiko ja rahvusvaheline köök

Viis aastat kogemust Olen kokk, kelle kirg on luua meeldejäävaid söögikogemusi. Töötasin praktiliselt kogenud isiklike kokkadega Californias. Oma isikliku koka äri, mis on spetsialiseerunud mereandidele ja rannikuäärsele toidule.

Paola Kariibi mere-Euroopa fusioonisöögikohad

Seitse aastat kogemust, mida valmistan eraklientidele, segades Kariibi mere juured ülemaailmsete maitsetega. Õppisin süüa tegema oma emalt ja osalise tööajaga tööd teismelisena. Ma loon silmapaistvat küpsetamist ja mitmekultuurilist kööki.

Paola kirdest inspireeritud privaatne söögituba

9-aastane kogemus Olen loonud oma toiduvalmistamisoskused aastatepikkuste jahtide prahtimise ja privaatsete õhtusöökide jooksul. Lisaks tundidele on mul lihvitud oma oskusi jahtlaevade ja privaatsete õhtusöökide kaudu. Olen jahtidel purjetades valmistanud nõusid hämmastavale valikule külalistele.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas