
Airbnb teenused
Kokad asukohas West Hollywood
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas West Hollywood

Kokk
Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder
18 aastat kogemust Minu fookus: lõunapoolse toidu hingeküllased traditsioonid täpsete Prantsuse tehnikatega. Mul on kulinaarse kaunite kunstide kraad Le Cordon Bleu Kulinaarsete Kunstide Kolledžist koos ärijuhtimise kraadiga kuulsast Morehouse 'i kolledžist. Aitasin restoranirühmal saavutada 85% talust lauani koostisosi ja hoidsin toidukulud alla 20%. Nüüd olen erakokk, kes vastab sinu vajadustele. Minu eriala on: sinu eelistus.

Kokk
Veganikogemus: taimedel põhinev erakokk
Saa tuttavaks, peakokk JustNCase! Mul on aastatepikkune kogemus kulinaariatööstuses, olen edukalt juhtinud oma toiduautot ja käivitanud eduka erakokaäri, mis teenindab mitmekesist klienti. Minu kirg maitsvate ja kvaliteetsete söögikordade loomise vastu on viinud mind töötama mitme kõrgetasemelise kliendiga konfidentsiaalsetes tingimustes, pakkudes isikupärastatud söögikogemusi, mis eelistavad maitset, tervist ja esitlust. Olenemata sellest, kas valmistan uuenduslikke taimseid roogasid või kureerin mitmekäigulist toitu, toon professionaalsust, loovust ja tähelepanu detailidele igale söögikogemusele. Las ma toon sinu Airbnb majutuskohta privaatse koka luksuse!

Kokk
Liza Cali Mediterranean
Olen kohalik kuulsuste kokk, kes on töötanud Allison Holkeri, Sebastian Stani ja teiste erasektori klientide heaks. Alustasin oma erakokateenuseid Malibu Beach Recovery Home 'is. Seal leiutasin paljud oma retseptid, et järgida nende madala glükeemilist dieeti. Ma tõussin nende peakoka ja kulinaariaõpetajana. Minu nišš on Vahemere toit ja kondiitritooted.

Kokk
Tervislikud hooajalised söögikohad koos toitainekoka Cate 'iga
Neli aastat kogemust Mul on neli aastat kogemust, kuidas LA kliente tervendada. Olen terviklik tervishoiutreener, mille on sertifitseerinud Integratiivse Toitumise Instituut. Food Network's „Chopped“ Champion and tournament finalist.

Kokk
Privaatne söögikogemus, mille on korraldanud peakokk Neicy
15-aastane töökogemus Mugav toidule keskendumine vimkaga, valmistan kuulsustele ja eksklusiivsetele üritustele süüa. Mu vanaema treenis mind ja ma täiustasin oma oskusi Illinoisi Kunstiinstituudis. Asutasin ka MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kokk
Dylani gurmeetoit
Viis aastat kogemust Olen pühendunud värske gurmee toomisele sinu lauale. Õppisin LA parimate kokkade juures. Kirjutasin söögihäiretega lastele mõeldud kokaraamatu.
Kõik kokateenused

Jasmini džässiklassika
Kümneaastane kogemus olen omandanud külalislahkuse ja täideviimise privaatses söögikohas. Mul on kulinaaria kraad Kesier Culinary Institute 'is. Ma õpetan tulevasi kokke, mis on mu uhkeim saavutus.

Calebi peened söögikohad
8-aastane kogemus Olen professionaalne kokk ja toidukujundaja, kellel on maailmatasemel köögikogemus. Õppisin Bouchon Bistros ja õppisin ka peakokk Thomas Kelleri juhendamisel Prantsuse pesumajas. Mul on olnud õnn töötada Prantsuse pesumajas ja Bouchon Bistros.

Ashley afro-Kariibi maitsed
Mina olen peakokk Ashley ja toon sügavalt isikliku vaatenurga igale toidule, mida ma loen. Minu afro-Kariibi mere fusioontoidud austavad traditsioone ja tähistavad loovust, mis on inspireeritud minu Jamaica-Ameerika pärandist, ametlikust kulinaarsest koolitusest New School of Cookingist ja kuueaastasest kogemusest kokana. Minu töö läheb siiski toidust kaugemale. Minu teekond mustanahalise sisserändajana kulinaarses maailmas on tunnistus vastupidavusele ja juhtimisele. Mulle meeldivad väljakutsed stereotüübid, sisserändajate mustade naiste häälte võimendamine ja meie panuse rõhutamine. Kokkamine on midagi enamat kui eine - see on kultuuri, identiteedi ja meid ühendavate lugude tähistamine. Mulle meeldib Kariibi kultuuri ilu säilitada ja jagada sinuga, luues samal ajal ruumi mõtisklemiseks ja uskumatuks toiduks.

Ülemaailmne hingeköök peakokk Ameera poolt
15-aastane kogemus Ma olen kolmanda põlvkonna Californias, kes ühendab lääneranniku koostisosi ülemaailmsete vürtsidega. Õppisin oma emalt ja vanaemalt ning seejärel treenisin ja juhin oma äri. Võitsin Food Network 'i kokanduskonkursi ja olen serveerinud Rihannat, Stevie Wonderit ja palju muud.

Kok Solomoni loomingulised magustoidud ja hooajalised menüüd
16-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud innovaatiliste retseptide ja roogade väljatöötamisele väikestele toiduettevõtetele. Lõpetasin Ameerika Kulinaariainstituudi. Keskendun väikeste toiduettevõtete teadus- ja arendustegevusele.

Ty luksuslik kodune söögituba
Olen erakokk, kellel on üle kümne aasta kogemusi, luues isikupärastatud söögikogemusi peredele, loovisikutele ja toiduarmastajatele kogu Californias. Minu toiduvalmistamine on tingitud mitmekultuurilisest fusioonist lahustuvatest hingelistest maitsetest lõunast, Kariibi mere piirkonnast, Ladina-Ameerikast ja mujalt. Olen ehitanud oma nime suusõna kaudu, valmistades süüa klientidele, kes kutsuvad mind aasta-aastalt tagasi, sest mul on side ja hoolitsus, mida ma igale taldrikule toon. Mis muudab mind teistsuguseks? Ma ei tee ainult süüa - ma tõlgin tunde toiduks. Ükskõik, kas see on mugavus, tähistamine või nostalgia, kasutan eine emotsionaalset külge. Olen korraldanud kõike alates intiimsetest sünnipäevadest kuni hüpikaknate ja privaatsete õhtusöökideni ning kohtlen igaüht, nagu see oleks minu kõige tähtsam. Kui oled kunagi tahtnud kokka, kes tunneb end nagu pereliikmed ja kokad, nagu oleksid elanud kõikjal, kus sa armastad,

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey
Kuueaastane kogemus Olen kuulsuskokk, kellel on välja müüdud hüpikaknad LA-s, New Yorgis ja Miamis. Õppisin, kuidas saada kokk, vaadates oma vanaema ja töötades köögis. Olin esiletõstetud toidust ja veinist kokana „Elustades toidu stseeni LA-s“.

Sterlingi lõuna- ja õhtusöögiteenus
20 aastat kogemust Olen lugupeetud ja jõukate klientide isiklik kokk. Mul on Le Cordon Bleu kulinaariakraad. Sain Forbesi kümne parima rikkaima liikme kulinaarse soovituse kirja.

Brady loomingulised Napoli toidud
24 aastat kogemust, et inimesed tunneksid end mugavalt, pakkudes samal ajal loomingulisi menüüsid ja elamusi. Olen lihvinud oma kulinaarsed oskused nii köögis kui ka kõrgsurveürituste keskkonnas. Olen käivitanud mobiilse Napoli köögi kontseptsiooni, mis kureerib meeldejäävaid roogasid, eratoitlusäri ja suuremahulisi üritusteenuseid. Las ma viin sind maitsvale ja toitvale teekonnale.

Shieya ülemaailmsed kulinaarsed reisid
Kümneaastane kogemus olen valmistanud eriroogasid mitmesugustest mõjutustest üle kümne aasta. Õppisin Nobus ja ka Wolfgang Puckis. Võitsin Food Network 'i supermarketi 6. hooaja ja ilmun Gastronautsis.

Teresa maitsvad loomingud
20-aastane kogemus Mul on üle kahe aastakümne mitmekesine kogemus kõrgsurvega köögikeskkonnas. Õppisin kulinaarset kunsti Los Angelese Tehnikakolledžis. Olen saanud proua Cubbisoni parima riietuspreemia.

Paola Kariibi mere-Euroopa fusioonisöögikohad
Seitse aastat kogemust, mida valmistan eraklientidele, segades Kariibi mere juured ülemaailmsete maitsetega. Õppisin süüa tegema oma emalt ja osalise tööajaga tööd teismelisena. Ma loon silmapaistvat küpsetamist ja mitmekultuurilist kööki.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas
Avasta veel teenuseid asukohas West Hollywood
Veel teenuseid, mida avastada
- Erakokad Los Angeles
- Erakokad Stanton
- Erakokad Las Vegas
- Erakokad San Diego
- Spaahoolitsus Palm Springs
- Jumestus Henderson
- Fotograafid Anaheim
- Erakokad Santa Monica
- Spaahoolitsus Joshua Tree
- Fotograafid San Jose
- Jumestus Paradise
- Fotograafid Santa Barbara
- Erakokad Beverly Hills
- Erakokad Newport Beach
- Erakokad Long Beach
- Erakokad Indio
- Erakokad Irvine
- Fotograafid Monterey
- Jumestus Los Angeles
- Spaahoolitsus Stanton
- Fotograafid Las Vegas
- Eratreenerid San Diego
- Fotograafid Palm Springs
- Fotograafid Henderson