Airbnb teenused

Kokad asukohas Sur

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Sur

Kokk

Maria magus fusioonielamused

12 aastat kogemust Olen armastanud kondiitritooteid lapsest saati ja asutasin oma kondiitri- ja toitlustusettevõtte. Õppisin Le Cordon Bleus Limas, Peruus, kus elasin ja töötasin kaks aastat. Lõpetasin Hispaanias restorani kondiitritoodete ja magusa köögi magistrikraadi.

Kokk

Maailma maitse - fusioonielamus

15 aastat kogemust pärast kulinaariakooli lihvisin oma oskusi viietärnihotellides ja tuntud restoranides. Ma õppisin Le Cordon Bleu Madridis haute 'i köögitehnikaid. Ma ühendan tehnikaid ja traditsioone kogu maailmast.

Kokk

Hugo hinge toitvad peened söögikohad

16-aastane kogemus Olen töötanud kodudes, villades ja jahtides mitmesugustes üritustes. Ma olen alati uudishimulik, õpin ja arenen iga projektiga. Olen süüa teinud Hispaanias, Prantsusmaal, Monacos, Itaalias, Saksamaal, USAs, Mehhikos ja Uruguays.

Kokk

Jose peenete söögikohtade fusioon Vahemere ääres

20-aastane kogemus keskendun Vahemere köögile kvaliteetsete Hispaania koostisosadega. Pärast majutuskoolis õppimist töötasin Michelini tärniga tähistatud restoranides. Töötasin restoranides viietärnihotellides ning Relais & Châteaux's.

Kokk

Alejandro Globetrotting degusteerimismenüüd

15-aastane kogemus Kokkamine ei ole lihtsalt kirg. See on minu viis rääkida lugusid maitsete ja mälestuste kaudu. Õppisin Prantsusmaal Centre de Formation d 'Apprentis's kondiitritooteid ja Prantsuse kööki. Ma lihvisin oma oskusi, töötades kuulsates restoranides nagu Pujol ja Noma Copehagenis.

Kokk

Alberto gurmeeköök

25-aastane kogemus Olen kulinaarne konsultant ja kokk, kelle kirg on õpetamine. Treenisin Michelini tärniga tähistatud restoranides nagu Akelarre ja El Celler de Can Roca. Olen Summummi kulinaarkonsultant ja direktor.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas