Airbnb teenused

Kokad asukohas Tamarac

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Danieli globaalsest inspireeritud söögikohad

Minu kulinaarne lähenemine on loominguline, praktiline ja juurdunud minu Kuuba-Ameerika pärandisse.

Wladimiri mitmekultuurilised peened söögikohad

Ma toon oma toiduvalmistamisse südant, Vahemere traditsioonid ja tugevad Venezuela juured.

Kokk Dee's Comfort Food

Kokk D, S&C Cateringi omanik, pakub üle25-aastast kulinaarset asjatundlikkust. Naudi värsket, maitsvat restoranikvaliteediga toitu ja privaatseid söögikogemusi otse oma Airbnb-s.

Andrese rahvusvaheline peenete söögikohtade teekond

Ma loon menüüsid värsketest ja tervislikest koostisosadest, kombineerin traditsioone ja ülemaailmset inspiratsiooni.

Faridi kõrgendatud peened söögikohad

Kirglik hingega kokk, kes keskendub armastusele, kirele ja austusele. Töötasin koos Rocco DiSpiritoga Union Pacificus, New Yorgi parimas restoranis, millel on 3 Michelini tärni, ja kokk Sam Hazeniga, kes avas Rue 57.

Tomase luksuslik suši

Toon Airbnb-sse tipptasemel sushisöögikohti ja unustamatu otseülekande.

Natasha värvikirevad fusion-road

Sain kulinaaria diplomi ja töötasin Kuveidi kuningliku meeskonnaga.

Gourmet Soul & Caribbean Food by Tommi Nikhail

PÜHADE ERIPAKKUMINE ✨ Säästa 100 dollarit mis tahes broneeringult koodiga MIAMIHOLIDAY25

Privaatne peakokk Vincent Fine Dining at Home

Prantsuse, Vahemere, kondiitritooted, peen einestamine, hooajaline, eritellimusel menüüd.

Peened Itaalia ja Vahemere Prantsuse söögikohad kodus

Olen erakoka ja toitlustusettevõtte Epicureans Of Florida omanik.

Koge privaatset õhtusööki kuulsa kokaga

Luksuslik söögikogemus kohalike maitsetega – ideaalne Bachi pidudeks

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Ameerika, Kariibi mere fusion, globaalne köök, kirglikud maitsed ja omapärane esitlus.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas