
Airbnb teenused
Kokad asukohas Vallès Occidental
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Vallès Occidental


Kokk linnas Calella
Hooajaline laud
Loominguline peen söögituba, mis on juurdunud kohalikest maitsetest, Michelini tärni käsitöö, mis on inspireeritud Berasateguist


Kokk linnas Barcelona
Bruno Prantsuse-Vahemere looming
Olles töötanud lugupeetud Paul Bocuse 'iga, on mul ülemaailmselt inspireeritud kulinaarne vaatenurk.


Kokk linnas Barcelona
Täna valmistad Apalapapat
Kolme erineva sammuga menüü, nii Vahemere kui ka Argentina, ainulaadne elamus


Kokk linnas Barcelonès
Gurmeegrill Fabricioga
Naudi gurmeegrilli kvaliteetsete toodete ja traditsiooniliste kõrvalroogadega.


Kokk linnas Barcelona
Sushi ja Aasia fusiooniköök
Kokkamine on minu eluviis ja mulle meeldib panna inimesi oma Aasia fusioonroogadega naeratama.


Kokk linnas Cardedeu
Borja mereannid ja Vahemere toidud
Ma loon meeldejäävaid söögikohti kohalike koostisosadega ning traditsioonide ja uuenduste seguga.
Kõik kokateenused

Kokk puhkuseks Fabricioga
Naudi puhkuse ajal rahvusvahelisi menüüsid ja kvaliteetset pagarikoda.

Rice Creations: Paellas & More
Gastronoomilised paellid ja fideuàs, mis on valmistatud kohalikest hooajalistest toodetest.

Janna loomingulised Vahemere maitsed
Minu toit ühendab Vahemere juured rahvusvahelise loovuse ja tehnikatega.

Vahemere maitsed Fabricioga
Naudi maailma hinnatuimat toitu.

Alberti loominguline Vahemere söögituba
Traditsioon ja loovus kohtuvad igal taldrikul, et luua ainulaadseid Vahemere hetki.

Marci Vahemere fusioon
Olen isiklik kokk, kes toob luksusvillakülalistele Vahemere, Aasia ja Ladina-Ameerika toitu.

Federico Euroopa maitsed
Ma valmistan kõike nullist, sealhulgas pastat, focaccia, leiba ja magustoite.

Paula kõrgendatud söögikohad
Pakun uuenduslikku ja traditsioonilist kulinaarset kogemust.

Federico taimedel põhinev brantši- ja einestamine
Meie teenus ühendab professionaalsuse, loovuse ning sügava austuse toidu ja inimeste vastu.

Jose Carlose Itaalia ja Brasiilia fusioon
Olen koolitanud Kulinaaria Kunstiakadeemias ja valmistanud roogasid Michelini tärniga varustatud köökides.

Jaapani fusioon Erikilt
Minu menüüdes on fusioonipõhised Jaapani toidud, mis on mõeldud kõrgendatud koostisosade tutvustamiseks.

Erakokk André
Vahemere, Prantsuse, Itaalia, Jaapani, India köök ja fusioonroogad.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas
Avasta veel teenuseid asukohas Vallès Occidental
Veel teenuseid, mida avastada
- Erakokad Barcelona
- Fotograafid Valencia
- Erakokad Marseille
- Erakokad Palma
- Erakokad Cannes
- Fotograafid San Sebastian
- Erakokad Bordeaux
- Erakokad Antibes
- Erakokad Barcelonès
- Fotograafid Aix-en-Provence
- Erakokad Saint-Tropez
- Eratreenerid Biarritz
- Eratreenerid Hyères
- Erakokad Girona
- Erakokad Fréjus
- Massaaž Barcelona
- Eratreenerid Marseille
- Catering Palma
- Fotograafid Cannes
- Eratreenerid San Sebastian
- Fotograafid Bordeaux
- Eratreenerid Antibes
- Juuksur-stilist Barcelonès
- Fotograafid Saint-Tropez











