Airbnb teenused

Kokad asukohas West Little River

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Wladimiri mitmekultuurilised peened söögikohad

Ma toon oma toiduvalmistamisse südant, Vahemere traditsioonid ja tugevad Venezuela juured.

Andrese rahvusvaheline peenete söögikohtade teekond

Ma loon menüüsid värsketest ja tervislikest koostisosadest, kombineerin traditsioone ja ülemaailmset inspiratsiooni.

Cristiani allkirjaga söögikohad

Rafineeritud privaatsed einestamiskogemused, mis ühendavad täpsuse, loovuse ja soojuse. Elegantsed mitmekäigulised eined, toon sinu koju restoranitasemel tipptaseme ja südamliku külalislahkuse.

Tomase luksuslik suši

Toon Airbnb-sse tipptasemel sushisöögikohti ja unustamatu otseülekande.

Gourmet Soul & Caribbean Food by Tommi Nikhail

PÜHADE ERIPAKKUMINE ✨ Säästa 100 dollarit mis tahes broneeringult koodiga MIAMIHOLIDAY25

Privaatne peakokk Vincent Fine Dining at Home

Prantsuse, Vahemere, kondiitritooted, peen einestamine, hooajaline, eritellimusel menüüd.

Peened Itaalia ja Vahemere Prantsuse söögikohad kodus

Olen erakoka ja toitlustusettevõtte Epicureans Of Florida omanik.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Ameerika, Kariibi mere fusion, globaalne köök, kirglikud maitsed ja omapärane esitlus.

Gurmee hommikusöögi jagamine

Kõik minu toidud valmivad tipprestoranides omandatud oskuste baasil.

Maozi kohandatud mugavusköök

Valik söögivõimalusi, mis on mõeldud söögikoha viimiseks maitsele.

Erakokk Rafa

Ma toon restorani kvaliteetseid eineid sinu lauale! Isikupärastatud, värske ja meisterdatud kirega, mis sobib sinu maitse, elustiili ja ajakavaga. Minuga on väga lihtne koostööd teha ja ma reisin sinu juurde!

Maitsvad Kreationz By Chef Jay

Olen kokanud kuulsustele ja töötanud Flemingsis ja Benihana peenes restoranis. Olen Chef Karla's Favorite.Chef võistluse finalist. Olen õppinud Fort Lauderdale'i kunstiinstituudis.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas