Airbnb teenused

Kokad asukohas West Little River

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Profikoka lauaelamus peakokk Adrianne 'iga

Hoolikalt valitud Miami peen söögimenüü kohalike toodete ja koostisosadega.

Oso peened söögikohad

Ma valmistan erakordseid roogasid täpselt ja kunstlikult, kasutades kvaliteetseid koostisosi.

Gurmee hommikusöögi jagamine

Kõik minu toidud valmivad tipprestoranides omandatud oskuste baasil.

Maozi kohandatud mugavusköök

Valik söögivõimalusi, mis on mõeldud söögikoha viimiseks maitsele.

Maitsev puhkus Sylviega - 4 kursuse menüü

Rafineeritud köök on ideaalne tasakaal kvaliteetsete koostisosade ja esitluse vahel, mis rõõmustab nii silmi kui ka maitset

Christian Martini köök

Alates luksuslikest kuurortidest kuni eramajadeni ulatub minu kulinaarne teekond kontinentide kaudu, ühendades traditsiooni ülemaailmsete maitsetega ja aastatepikkuse reisimisega kujundatud rafineeritud tehnikaga.

Ülemaailmsed fusioon- ja tervishoiumenüüd

Oskan kõrgelt rahvusvahelist kööki, sealhulgas prantsuse, kreeka, itaalia ja uusameeriklast

Söö nagu Royalty – koos peakokk Marina Staveriga

Ma valmistan VIP-klientidele gurmee, millel on haruldased koostisosad ja kunstiline plaat

Kokk Steele Gordon Ramsay Nxt Lvl Chef s1-st

Ma olin üks 60 000 kokast, kes esines Next Level Chef 'il, Gordon Ramsay võistlusel FOX.

Fabrizio globaalsed gurmaanimaitsed

Ma valmistan kvaliteetsetest koostisosadest Vahemere, Prantsuse ja Aasia roogasid.

Ignacio kodused söögikohad

Olen juhtinud Michelini tärniga tähistatud restorane, mis hõlmavad Euroopa, Vahemere ja vegan kööki.

Kaasaegsed Kariibi mere söögikohad peakokk Wynne '

Sulatan oma Kariibi mere pärandi ülemaailmsete köökidega, et luua rõõmsaid ja tähendusrikkaid toite.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas