Airbnb teenused

Kokad asukohas West Park

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Gourmet Soul & Caribbean Food by Tommi Nikhail

Boonuse küpsetamise ja hibachi oskustega pakun erakordset toitu mitmes köögis.

Privaatne peakokk Vincent Fine Dining at Home

Kokk Vincent Catala toob sinu kööki Michelini koolitatud käsitöö: eritellimusel kursused, turuvärsked, plated à la minute. Kaasaegne Prantsuse-Itaalia elegants, laitmatu puhas ja vaikne luksus, mis on isiklik.

Peened Itaalia ja Vahemere Prantsuse söögikohad kodus

Olen erakoka ja toitlustusettevõtte Epicureans Of Florida omanik.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Valmistan rahvusvahelistest köökidest inspireeritud maitsvaid eineid kõrgklassi klientidele.

Mängi oma toiduga peakokk Nicole Feyga

Olen töötanud Bostoni ja Lõuna-Florida tippkokkade ja restoranide heaks ning mul on hea meel jagada sinuga oma kirge ja teadmisi.

Gurmee hommikusöögi jagamine

Kõik minu toidud valmivad tipprestoranides omandatud oskuste baasil.

Maozi kohandatud mugavusköök

Valik söögivõimalusi, mis on mõeldud söögikoha viimiseks maitsele.

Erakokk Rafa

Ma toon restorani kvaliteetseid eineid sinu lauale! Isikupärastatud, värske ja meisterdatud kirega, mis sobib sinu maitse, elustiili ja ajakavaga. Minuga on väga lihtne koostööd teha ja ma reisin sinu juurde!

Maitsvad Kreationz By Chef Jay

Olen kokanud kuulsustele ja töötanud Flemingsis ja Benihana peenes restoranis. Olen Chef Karla's Favorite.Chef võistluse finalist. Olen õppinud Fort Lauderdale'i kunstiinstituudis.

Dane 'i talust fork-köök

Mul on külalised The Restaurant and The Morning After telesaadetes ja võitnud tacovõistluse.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Michelini tasemel einestamine Collinis

Olen 10 aastat töötanud Miami villas kokana ja läbinud San Diego Kulinaariainstituudi koolituse.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas