Airbnb teenused

Kokad asukohas Wilton Manors

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Andrese rahvusvaheline peenete söögikohtade teekond

Ma loon menüüsid värsketest ja tervislikest koostisosadest, kombineerin traditsioone ja ülemaailmset inspiratsiooni.

Linna tuleb peakokk Elena kulinaariafestival

Venezuela päritolu, juhtisin parimat Brooklyni restorani ja töötasin MasterChef Latino kallal.

Emilio autentsed Itaalia söögikohad

Ma valmistan maitsvat Itaalia kööki, valmistades erinevaid pastatüüpe.

Tomase luksuslik suši

Toon Airbnb-sse tipptasemel sushisöögikohti ja unustamatu otseülekande.

Gourmet Soul & Caribbean Food by Tommi Nikhail

Boonuse küpsetamise ja hibachi oskustega pakun erakordset toitu mitmes köögis.

Privaatne peakokk Vincent Fine Dining at Home

Kokk Vincent Catala toob sinu kööki Michelini koolitatud käsitöö: eritellimusel kursused, turuvärsked, plated à la minute. Kaasaegne Prantsuse-Itaalia elegants, laitmatu puhas ja vaikne luksus, mis on isiklik.

Peened Itaalia ja Vahemere Prantsuse söögikohad kodus

Olen erakoka ja toitlustusettevõtte Epicureans Of Florida omanik.

Koge privaatset õhtusööki kuulsa kokaga

Luksuslik söögikogemus kohalike maitsetega – ideaalne Bachi pidudeks

Mängi oma toiduga peakokk Nicole Feyga

Olen töötanud Bostoni ja Lõuna-Florida tippkokkade ja restoranide heaks ning mul on hea meel jagada sinuga oma kirge ja teadmisi.

Gurmee hommikusöögi jagamine

Kõik minu toidud valmivad tipprestoranides omandatud oskuste baasil.

Maozi kohandatud mugavusköök

Valik söögivõimalusi, mis on mõeldud söögikoha viimiseks maitsele.

Maxi perest inspireeritud kaasaegne mehhiklane

Tasakaalustan maitset ja toitumist, kasutades oma pere retseptide moderniseeritud versioone.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas