Airbnb teenused

Kokad asukohas Bagno A Ripoli

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Bagno A Ripoli

Kokk

Florence

Luksuslik söögituba peakokk Antonio Patellaga

9-aastane kogemus, mida koolitasin kuulsas ALMA koolis ja töötasin Michelini tärniga restoranides. Õppisin ALMA koolis ning treenisin San Domenico ja Enrico Bartolini tipprestoranides. Pärast ALMA kooli ja töötamist kahes Michelini tärniga restoranis tegin süüa kogu maailmas.

Kokk

Suuveev Florentine 'i õhtusöök Valeria laua ääres

Ma käsitlen ainulaadseid ja ümberkujundavaid elamusi külalistele kogu maailmast. Olen kodukokk ja ürituste korraldaja. Brändi ja külalislahkuse konsultant. Kokkamine on viis, kuidas ma väljendan oma armastust teiste vastu. Ma arvan, et hea toit peaks tunduma kaisutavat. Iga meie lemmikroogade taga on lapsepõlve mälestus, eriline sündmus, lugu, mida rääkida. Mulle meeldib panna selline tunne tassi ja süüa teha kvaliteetsete koostisosadega. Andrea, mu partner, on professionaalne muusik. Ta päris oma kire toidu vastu oma vanaisalt, professionaalselt kokkalt, kes õpetas talle traditsioonilise Itaalia köögi kunsti. Ta on Itaalia Sommelier Associationi kolmanda taseme lõpetanud sommeljee. Koos otsustasime avada oma kodu ukse uutele sõpradele, toiduarmastajatele ja sarnaselt mõtlevatele reisijatele, et jagada oma kirgi ja nägemust heast elust.

Kokk

Firenze

Valentina itaalia maitsed

Olen kirglik kohalik sommeljee ja ka kokk, kes on töötanud tuntud Itaalia restoranides ja hotellides. Olen huvitatud oma teadmiste jagamisest veinist ja toidust. Ma ühendan Toscana retseptid, kirg kohalike ja orgaaniliste koostisosade vastu ning veini degusteerimise, luues ainulaadse fusiooni. Lõpetasin Firenze kulinaariakooli ja mul on kokana 13-aastane kogemus Olen Itaalia Sommelier Associationi (Ais) liige sommeljee ja maitsestajana.

Kokk

Montecatini Terme

Amerigo Toscana maitse

30 aastat kogemust Minu kulinaarne karjäär hõlmab kööki Itaalias, Inglismaal, Prantsusmaal ja Ameerika Ühendriikides. Olen lõpetanud sommeljeerikoolituse ning toidu ja veini sobitamise kursused. Firenzes avasin kalale spetsialiseerunud 40-kohalise restorani Ristorante Baccarossa.

Kokk

Loominguline Toscana toiduvalmistamine peakokk Maria Virginia poolt

Kolmeaastane kogemus oma restoranis üles kasvades õppisin traditsioonilise Toscana köögi põhitõdesid. Lõpetasin eriala kursused kogu Itaalias. Olen Via della Paz 42 lofti omanik ja kokk.

Kokk

Gurmeeõhtusöök peakokk Giacomo Petri poolt

Õppisin hotellikoolis nooremana, seejärel õppisin aastate jooksul rahvusvahelist kööki, osaledes meistrikursustel juhtivate kokkadega, et õppida tipptasemel toiduvalmistamise tehnikaid ja -süsteeme. Minu kirg ja kutsumus süüa teha toidab minu elukutset eraviisilise professionaalse kokana. Minu erakokate äri on olnud riiklikult tunnustatud ja tegutsenud üle 10 aasta ning on Toscanas suure nõudlusega, kus see on juht.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas