
Airbnb teenused
Kokad asukohas Bagno A Ripoli
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Bagno A Ripoli

Kokk
Florence
Luksuslik söögituba peakokk Antonio Patellaga
9-aastane kogemus, mida koolitasin kuulsas ALMA koolis ja töötasin Michelini tärniga restoranides. Õppisin ALMA koolis ning treenisin San Domenico ja Enrico Bartolini tipprestoranides. Pärast ALMA kooli ja töötamist kahes Michelini tärniga restoranis tegin süüa kogu maailmas.

Kokk
Suuveev Florentine 'i õhtusöök Valeria laua ääres
Ma käsitlen ainulaadseid ja ümberkujundavaid elamusi külalistele kogu maailmast. Olen kodukokk ja ürituste korraldaja. Brändi ja külalislahkuse konsultant. Kokkamine on viis, kuidas ma väljendan oma armastust teiste vastu. Ma arvan, et hea toit peaks tunduma kaisutavat. Iga meie lemmikroogade taga on lapsepõlve mälestus, eriline sündmus, lugu, mida rääkida. Mulle meeldib panna selline tunne tassi ja süüa teha kvaliteetsete koostisosadega. Andrea, mu partner, on professionaalne muusik. Ta päris oma kire toidu vastu oma vanaisalt, professionaalselt kokkalt, kes õpetas talle traditsioonilise Itaalia köögi kunsti. Ta on Itaalia Sommelier Associationi kolmanda taseme lõpetanud sommeljee. Koos otsustasime avada oma kodu ukse uutele sõpradele, toiduarmastajatele ja sarnaselt mõtlevatele reisijatele, et jagada oma kirgi ja nägemust heast elust.

Kokk
Firenze
Valentina itaalia maitsed
Olen kirglik kohalik sommeljee ja ka kokk, kes on töötanud tuntud Itaalia restoranides ja hotellides. Olen huvitatud oma teadmiste jagamisest veinist ja toidust. Ma ühendan Toscana retseptid, kirg kohalike ja orgaaniliste koostisosade vastu ning veini degusteerimise, luues ainulaadse fusiooni. Lõpetasin Firenze kulinaariakooli ja mul on kokana 13-aastane kogemus Olen Itaalia Sommelier Associationi (Ais) liige sommeljee ja maitsestajana.

Kokk
Montecatini Terme
Amerigo Toscana maitse
30 aastat kogemust Minu kulinaarne karjäär hõlmab kööki Itaalias, Inglismaal, Prantsusmaal ja Ameerika Ühendriikides. Olen lõpetanud sommeljeerikoolituse ning toidu ja veini sobitamise kursused. Firenzes avasin kalale spetsialiseerunud 40-kohalise restorani Ristorante Baccarossa.

Kokk
Loominguline Toscana toiduvalmistamine peakokk Maria Virginia poolt
Kolmeaastane kogemus oma restoranis üles kasvades õppisin traditsioonilise Toscana köögi põhitõdesid. Lõpetasin eriala kursused kogu Itaalias. Olen Via della Paz 42 lofti omanik ja kokk.

Kokk
Gurmeeõhtusöök peakokk Giacomo Petri poolt
Õppisin hotellikoolis nooremana, seejärel õppisin aastate jooksul rahvusvahelist kööki, osaledes meistrikursustel juhtivate kokkadega, et õppida tipptasemel toiduvalmistamise tehnikaid ja -süsteeme. Minu kirg ja kutsumus süüa teha toidab minu elukutset eraviisilise professionaalse kokana. Minu erakokate äri on olnud riiklikult tunnustatud ja tegutsenud üle 10 aasta ning on Toscanas suure nõudlusega, kus see on juht.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas
Avasta veel teenuseid asukohas Bagno A Ripoli
Veel teenuseid, mida avastada
- Erakokad Rooma
- Erakokad Milano
- Erakokad Nice
- Erakokad Firenze
- Erakokad Veneetsia
- Fotograafid Naples
- Erakokad Francavilla al Mare
- Erakokad Marseille
- Erakokad Cannes
- Fotograafid Annecy
- Fotograafid Zadar
- Fotograafid Torino
- Fotograafid Sorrento
- Fotograafid Antibes
- Erakokad Chamonix
- Erakokad Saint-Tropez
- Fotograafid Aix-en-Provence
- Fotograafid Rooma
- Fotograafid Milano
- Fotograafid Nice
- Fotograafid Firenze
- Fotograafid Veneetsia
- Eratreenerid Naples
- Fotograafid Francavilla al Mare