
Airbnb teenused
Kokad asukohas Beverly Hills
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Beverly Hills

Kokk
Teresa maitsvad loomingud
20-aastane kogemus Mul on üle kahe aastakümne mitmekesine kogemus kõrgsurvega köögikeskkonnas. Õppisin kulinaarset kunsti Los Angelese Tehnikakolledžis. Olen saanud proua Cubbisoni parima riietuspreemia.

Kokk
Veganielamus: erakokk sinu kodus
Saa tuttavaks, peakokk JustNCase! Mul on aastatepikkune kogemus kulinaariatööstuses, olen edukalt juhtinud oma toiduautot ja käivitanud eduka erakokaäri, mis teenindab mitmekesist klienti. Minu kirg maitsvate ja kvaliteetsete söögikordade loomise vastu on viinud mind töötama mitme kõrgetasemelise kliendiga konfidentsiaalsetes tingimustes, pakkudes isikupärastatud söögikogemusi, mis eelistavad maitset, tervist ja esitlust. Olenemata sellest, kas valmistan uuenduslikke taimseid roogasid või kureerin mitmekäigulist toitu, toon professionaalsust, loovust ja tähelepanu detailidele igale söögikogemusele. Las ma toon sinu Airbnb majutuskohta privaatse koka luksuse!

Kokk
Privaatne söögikogemus, mille on korraldanud peakokk Neicy
15-aastane töökogemus Mugav toidule keskendumine vimkaga, valmistan kuulsustele ja eksklusiivsetele üritustele süüa. Mu vanaema treenis mind ja ma täiustasin oma oskusi Illinoisi Kunstiinstituudis. Asutasin ka MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kokk
Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder
18 aastat kogemust Minu fookus: lõunapoolse toidu hingeküllased traditsioonid täpsete Prantsuse tehnikatega. Mul on kulinaarse kaunite kunstide kraad Le Cordon Bleu Kulinaarsete Kunstide Kolledžist koos ärijuhtimise kraadiga kuulsast Morehouse 'i kolledžist. Aitasin restoranirühmal saavutada 85% talust lauani koostisosi ja hoidsin toidukulud alla 20%. Nüüd olen erakokk, kes vastab sinu vajadustele. Minu eriala on: sinu eelistus.

Kokk
Brady loomingulised Napoli toidud
24 aastat kogemust, et inimesed tunneksid end mugavalt, pakkudes samal ajal loomingulisi menüüsid ja elamusi. Olen lihvinud oma kulinaarsed oskused nii köögis kui ka kõrgsurveürituste keskkonnas. Olen käivitanud mobiilse Napoli köögi kontseptsiooni, mis kureerib meeldejäävaid roogasid, eratoitlusäri ja suuremahulisi üritusteenuseid. Las ma viin sind maitsvale ja toitvale teekonnale.

Kokk
Jasmini džässiklassika
Kümneaastane kogemus olen omandanud külalislahkuse ja täideviimise privaatses söögikohas. Mul on kulinaaria kraad Kesier Culinary Institute 'is. Ma õpetan tulevasi kokke, mis on mu uhkeim saavutus.
Kõik kokateenused

Sinu uksepiiki toimetatud gurmeetoit
15 aastat kogemust Minu töö köögis San Franciscost Pariisini õpetas mulle ülemaailmseid kööke. Mul on kunstiinstituudi kulinaariajuhtimise bakalaureusekraad. Asutasin Los Angeleses ettevõtet, kus ma loon toitu, mida armastan.

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey
Kuueaastane kogemus Olen kuulsuskokk, kellel on välja müüdud hüpikaknad LA-s, New Yorgis ja Miamis. Õppisin, kuidas saada kokk, vaadates oma vanaema ja töötades köögis. Olin esiletõstetud toidust ja veinist kokana „Elustades toidu stseeni LA-s“.

Ty luksuslik kodune söögituba
Olen erakokk, kellel on üle kümne aasta kogemusi, luues isikupärastatud söögikogemusi peredele, loovisikutele ja toiduarmastajatele kogu Californias. Minu toiduvalmistamine on tingitud mitmekultuurilisest fusioonist lahustuvatest hingelistest maitsetest lõunast, Kariibi mere piirkonnast, Ladina-Ameerikast ja mujalt. Olen ehitanud oma nime suusõna kaudu, valmistades süüa klientidele, kes kutsuvad mind aasta-aastalt tagasi, sest mul on side ja hoolitsus, mida ma igale taldrikule toon. Mis muudab mind teistsuguseks? Ma ei tee ainult süüa - ma tõlgin tunde toiduks. Ükskõik, kas see on mugavus, tähistamine või nostalgia, kasutan eine emotsionaalset külge. Olen korraldanud kõike alates intiimsetest sünnipäevadest kuni hüpikaknate ja privaatsete õhtusöökideni ning kohtlen igaüht, nagu see oleks minu kõige tähtsam. Kui oled kunagi tahtnud kokka, kes tunneb end nagu pereliikmed ja kokad, nagu oleksid elanud kõikjal, kus sa armastad,

Morgani rõõmsameelne toiduvalmistamine
20-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud ainulaadsete söögikogemuste loomisele, keskendudes kvaliteetsetele koostisosadele. Olen teinud süüa paljude suurepäraste kokkade all ja fantastilistes restoranides. Juhin oma ettevõtet, pakkudes privaatkoka elamusi, veinipaari ja piknikke.

Paola Kariibi mere-Euroopa fusioonisöögikohad
Seitse aastat kogemust, mida valmistan eraklientidele, segades Kariibi mere juured ülemaailmsete maitsetega. Õppisin süüa tegema oma emalt ja osalise tööajaga tööd teismelisena. Ma loon silmapaistvat küpsetamist ja mitmekultuurilist kööki.

Paola kirdest inspireeritud privaatne söögituba
9-aastane kogemus Olen loonud oma toiduvalmistamisoskused aastatepikkuste jahtide prahtimise ja privaatsete õhtusöökide jooksul. Lisaks tundidele on mul lihvitud oma oskusi jahtlaevade ja privaatsete õhtusöökide kaudu. Olen jahtidel purjetades valmistanud nõusid hämmastavale valikule külalistele.

Tervislikud hooajalised söögikohad koos toitainekoka Cate 'iga
Neli aastat kogemust Mul on neli aastat kogemust, kuidas LA kliente tervendada. Olen terviklik tervishoiutreener, mille on sertifitseerinud Integratiivse Toitumise Instituut. Food Network's „Chopped“ Champion and tournament finalist.

Liza Cali Mediterranean
Olen kohalik kuulsuste kokk, kes on töötanud Allison Holkeri, Sebastian Stani ja teiste erasektori klientide heaks. Alustasin oma erakokateenuseid Malibu Beach Recovery Home 'is. Seal leiutasin paljud oma retseptid, et järgida nende madala glükeemilist dieeti. Ma tõussin nende peakoka ja kulinaariaõpetajana. Minu nišš on Vahemere toit ja kondiitritooted.

Shieya ülemaailmsed kulinaarsed reisid
Kümneaastane kogemus olen valmistanud eriroogasid mitmesugustest mõjutustest üle kümne aasta. Õppisin Nobus ja ka Wolfgang Puckis. Võitsin Food Network 'i supermarketi 6. hooaja ja ilmun Gastronautsis.

Ülemaailmne hingeköök peakokk Ameera poolt
15-aastane kogemus Ma olen kolmanda põlvkonna Californias, kes ühendab lääneranniku koostisosi ülemaailmsete vürtsidega. Õppisin oma emalt ja vanaemalt ning seejärel treenisin ja juhin oma äri. Võitsin Food Network 'i kokanduskonkursi ja olen serveerinud Rihannat, Stevie Wonderit ja palju muud.

Kevini sahver
15 aastat kogemust olen spetsialiseerunud köögihaldusele ja kulinaarsetele tehnikatele, mis on omandatud oma 16 aasta jooksul. Mul on California osariigi Long Beachi ülikooli külalislahkuse juhtimise kraad. Üks mu karjääri parimaid verstaposte oli tuntud koka juhendamisel.

Keveni privaatne söögituba
26 aastat kogemust Minu kulinaarne stiil on ülemaailmselt inspireeritud ja ma saan valmistada mis tahes kööki igal tasandil. Treenisin Ameerika Kulinaariainstituudis ja Šveitsis. Mul on CKL Events, viietärniline toitlustusettevõte.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas
Avasta veel teenuseid asukohas Beverly Hills
Veel teenuseid, mida avastada
- Erakokad Los Angeles
- Erakokad Stanton
- Fotograafid Las Vegas
- Fotograafid San Diego
- Fotograafid Henderson
- Eratreenerid Santa Monica
- Fotograafid Paradise
- Fotograafid Newport Beach
- Fotograafid Irvine
- Fotograafid Carlsbad
- Jumestus Los Angeles
- Fotograafid Stanton
- Eratreenerid San Diego
- Fotograafid Santa Monica
- Fotograafid Los Angeles
- Eratreenerid Stanton
- Eratreenerid Los Angeles