Airbnb teenused

Kokad asukohas Carson

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Heaolu ja maitse: kulinaarne teekond Nataliaga

Ma segan tervist, maitset ja loovust igasse roa, mida ma valmistan.

Ashley ülemaailmne degusteerimismenüü

Ma valmistan lugusid jutustavaid roogasid, segades ajaloolisi maitseid kaasaegsete tehnikatega.

Koka Tony isikupärastatud õhtusöök autentsed fusioonid

Ma valan oma südame ja hinge igasse söögikorda, segades autentseid maitseid loomingulise elegantsiga, et pakkuda tõeliselt unustamatut ja isikupärastatud söögikogemust.

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.

Michaeli Mesa Montano üritus

Ma loon hingelisi ja jutupõhiseid eineid intiimsete kogunemiste kaudu, mis on juurdunud koos.

California klassikud

Kolme aastakümne pikkuse Michelini tärnikogemuse toomine igale roogale ja söögikogemusele!

SimplyGourmetbyK

Ma õpin inspireerivaid inimesi, kuigi jagan oma toitu. Tasakaal tervisliku Vahemere ja ideaalse koguse vahel. Orgaanilised hooajalised koostisosad, mis pakuvad erilisi söögikohti.

Culinistade erakokakogemus

Me sobitame parimate kulinaarsete talentidega majapidamistega, et pakkuda unustamatuid toiduelamusi.

Kulinaariaelamus peakokk Cedricuga

Tipptasemel Prantsuse köök sinu juurde

Kaasaegne Cajun-Creole kohtub Ryaniga California menüüdega

Ma seon lõunapoolse hinge California värskusega, luues julgeid hooajalisi menüüsid.

Kennethi ülemaailmne fusiooniköök

Rahvusvaheliste maitsete segu unustamatutel kursustel.

Bryani loominguline söögituba LA-s

Kokkamine värskete koostisosade ja loovusega on see, kuidas ma suhtlen inimestega ja toidan neid.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas