Airbnb teenused

Kokad asukohas Compton

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Heaolu ja maitse: kulinaarne teekond Nataliaga

Ma segan tervist, maitset ja loovust igasse roa, mida ma valmistan.

Steikmaja õhtusöök kokk Mihhaililt

Naudi privaatset steikmaja stiilis einet koos kokk Mikhailiga. Ideaalne paaridele või väikestele gruppidele, kes otsivad hubast, maitsvat ja stressivaba einestamiskogemust.

Chef Domi unustamatud toidud

Pakun menüüdisaini, cateringi ja söögikordade ettevalmistamist ning see oli esiletõstetud Shoutout LA veebisaidil.

Daniela toitumissõbralikud menüüd

Ma loon tipptasemel kööki toitumissõbralike valikutega ning silma kunstile ja detailidele.

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.

Jenniferi reaalajas kokkamine

Conchitas & Ember & Spice asutaja — auhinnatud kokk, kes toob igale lauale tuld, maitset ja kunsti. Asub SD-s. Milspouse 'i omanik

Michaeli Mesa Montano üritus

Ma loon hingelisi ja jutupõhiseid eineid intiimsete kogunemiste kaudu, mis on juurdunud koos.

Peakoka valik – Phillip Martin

Olen siin, et luua sulle ja su seltskonnale mälestusi. Minu eesmärk on võtta ära majutamise, ostlemise ja koristamise stress. Naudi ja lase mul armastusega süüa teha.

Prantsuse-Kalifornia klassikud

Kolme aastakümne pikkuse Michelini tärnikogemuse toomine igale roogale ja söögikogemusele!

Peakokk Mikhaili hingetoit

Kokk Rashad toob sinu Airbnb majutuskohta värskeid lõunaosariikide lemmikuid, mille hulka kuuluvad valgurikkad toidud, lisandid, magustoidud ja 3,8-liitrine jook. Kõik serveeritakse peresõbralikult, koos laua katmise ja koristamisega.

Hooajalised road kokk Courtneylt

Näitan oma kirge tervislike ja toitvate koostisosade vastu elava, terviseteadliku köögi kaudu, mis tundub lõbus, nostalgiline ja lohutav

Tellitud hommikusöögielamused

Olen lõpetanud Johnson & Walesi kulinaaria erialal ja olen olnud 5 aastat erakokk.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas