Airbnb teenused

Kokad asukohas Compton

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Tai toomine oma lauale

Iga roog on valmistatud armastusega ja edasi antud traditsioon, mis toob Tai sinu taldrikule.

Damiani lohutustoit

Pakun kulinaarset teenust intiimsete õhtusöökide, suurte ürituste ja kokanduskursuste jaoks.

Kaasaegne Cajun-Creole kohtub Ryaniga California menüüdega

Ma seon lõunapoolse hinge California värskusega, luues julgeid hooajalisi menüüsid.

Chef Sheridan of Street and Spice

Sinu hinge puudutava toidu serveerimine tekitab naeratuse ja jätab sulle rohkem kui rahul!

Dar Dmana Maroko ja Vahemere toit

Meisterkokk, kellel on üle 20 aasta autentsete Maroko, Lähis-Ida, Vahemere ja Lõuna-Euroopa roogade valmistamine, traditsioonide ja elegantsi unustamatute privaatsete söögikohtade ja toitlustatud ürituste jaoks

Amiri Vahemere fusioonimaitsed

Moderniseerin oma pere restorani retsepte oma Kulinaariahariduse Instituudi oskustega.

Chloe maalähedased hooajalised peod

Õppisin Michaeli restoranis James Beardi auhinna finalisti Miles Thompsoni all.

Šikk ja lõõgastav privaatne söögituba peakokk Arnoga

Üle 30 aasta teadmised toidust ja veinist Euroopast, Okeaaniast ja Ameerikast. Kulinaaria kraad Nice 'i kulinaariakoolist, tunnustab Prantsuse tippkokke. Menüüd, mis meelest puhuvad ja ei tohi lärmi teha.

Ryani kulinaarne põgenemine

Ma valmistan peeneid mitmekäigulisi eineid, mis sisaldavad parimaid koostisosi.

Privaatsed söögiseiklused peakokk Nealaga

Le Meridieni kondiiterina olen spetsialiseerunud peenetele söögikohtadele ja intiimsetele üritustele.

Kok Emma hooajaline eksperimentaalne Itaalia õhtusöök

Tänu oma Itaalia vanaemale olen kõige rohkem seotud Itaalia ja Vahemere maitsetega.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas