Airbnb teenused

Kokad asukohas Golden Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Tony eriline menüü

Olen Virginia kulinaariainstituudi vilistlane ja sportlaste erakokk.

Maitsvad Kreationz By Chef Jay

Olen kokanud kuulsustele ja töötanud Flemingsis ja Benihana peenes restoranis. Olen Chef Karla's Favorite.Chef võistluse finalist. Olen õppinud Fort Lauderdale'i kunstiinstituudis.

Dane 'i talust fork-köök

Mul on külalised The Restaurant and The Morning After telesaadetes ja võitnud tacovõistluse.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Käsitööna valmistatud taimetoit

Külalised hindavad minu peeneid taimseid maitseid, kohandatud menüüd ja sooja teenindust. Minu 5-tärni hinnangud ja lojaalsed kliendid peegeldavad hoolt, mida panen igasse einestamiskogemusse.

Oso peened söögikohad

Ma valmistan erakordseid roogasid täpselt ja kunstlikult, kasutades kvaliteetseid koostisosi.

Tricia südamlikud Kariibi mere maitsed

Olen spetsialiseerunud sügavate Kariibi mere juurte ja südame toomisele, mis on täis kirge igale toidule.

Food NetWorki kokk Kokk Anthony loominguline töö

Kirglik igat tüüpi köök, mis toob kaasa maitset ja terviklikkust.

Nicolase peened maitsed

Olen töötanud erinevates tippklassi restoranides, nagu Zuma Miami ja Bouley NYC.

Privaatne kokakogemus Culinistaselt

Me sobitame parimate kulinaarsete talentidega majapidamistega, et pakkuda unustamatuid toiduelamusi.

Kus sinu peatumine muutub elamuseks

Pakun esmaklassilisi privaatkokateenuseid pidustuste, õhtusöökide ja mitmepäevaste peatumiste jaoks. Hoolitsen kõige eest, et sinu peatumine oleks muretu, nauditav ja täiesti meelerahulik.

Hispaania paella ja tapase elamus

Olen Barcelonast pärit kokk ja pakun autentset Hispaania kööki. Valmistan paellat ja tapasid kohapeal privaatüritusteks, pidustusteks ja unustamatuteks söögielamusteks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas