Eeskirjad ja standardid
Eeskirjad ja standardid
Üldine teave
- Juriidilised tingimusedMilliste õigusalaste ja regulatiivsete küsimustega peaksin enne Airbnb kaudu majutamist tutvuma?Kui kaalud võimalust hakata Airbnb majutajaks, on oluline, et saaksid aru, millised õigusnormid sinu linnas kehtivad.
- ReeglidMillised majutuseeskirjad kehtivad minu linnas?Me ei paku küll juriidilist nõustamist, kuid sellegipoolest on meil kasulikke mõtteid, mis aitavad sul oma riigis kehtivaid eeskirju ehk par…
- ReeglidKohalikud seadused ja maksudMeie soov on aidata sul majutamisega alustada ja see hõlmab kohalike seaduste ja eeskirjadega tutvumist seoses kuulutuse avaldamisega.
- Kogukonna põhimõttedKas ma saan valida, et majutan ainult endaga samast soost inimesi?Oleneb. Kui jagad oma majutuskohas eluruume külalistega, võid selle broneeritavaks teha ainult oma soost külalistele.
- ReeglidKas külalise vanusel või perekonnaseisul põhinevate piirangute kehtestamine on seadusega keelatud?Majutusega seonduvad õigusnormid on keerukad ja neid kohaldatakse paljudel juhtudel erinevalt. Võid lugeda Airbnb mittediskrimineerimise põh…
Majutuskohapõhine teave
- Üksikasjalikud juhtnööridAirbnb programm „Majaelanikud majutavad“Airbnb programm „Majaelanikud majutavad“ võimaldab majaomanikele juurdepääsu kohandatud töölauale, et näha, millal programmis osalevad majae…
- Üksikasjalikud juhtnööridKuidas peaksin oma üürileandjaga Airbnb kaudu majutamisest rääkima?Anna oma üürileandjale teada, et Airbnb on usaldusele ja ohutusele rajatud kogukond. Meil on mõned nõuanded, mis aitavad teil üksmeelt leida…
- Juriidilised tingimusedKas on piiranguid selles vallas, milliseid majutuskohti on lubatud lisada?Airbnb avaldab oma saidil kõiki kuulutusi, mis vastavad meie tingimustele.
- Üksikasjalikud juhtnööridKas ma saan oma majutuskohas pakkuda majutust COVID-19 päästetöötajatele?COVID-19 päästetöötajate majutamiseks pead pakkuma tervet majutuskohta, kus põhimugavused, nagu vannituba või köök, ei tohi olla ühiskasutat…
Piirkonnapõhine teave
- Üksikasjalikud juhtnööridSoovin luua Hiinas kuulutuse või lisada väljamakseviisi. Mida ma teadma pean?Airbnb China peab Hiina riigiasutuste nõudel avalikustama Hiina majutajate ja nende majutuskohtade andmed.
- Üksikasjalikud juhtnööridMilline on Xi'ani üürileandjate registreerimisprotsess?Saa lisateavet Hiinas Xi’an Shis tegutsevate Airbnb majutajate registreerimise kohta.
- ReeglidMandri-Hiina majutajatele ja majutuskohtadele esitatavad õiguslikud ja regulatiivsed nõudedMandri-Hiina majutajad peavad järgima kohalikke eeskirju ning registreeruma või üles laadima asjakohased dokumendid ja teabe, et tagada oma …
- Üksikasjalikud juhtnööridMa olen majutaja Indias. Mida kujutab endast majutaja kinnitusprotsess AuthBridge'iga?Kinnitamine nõuab põhilist teavet, sealhulgas sinu nime, praegust aadressi ja PAN-kaardi või passi koopiat.
- Juriidilised tingimusedKuidas mõjutavad Jaapani hotellide ja võõrastemajade seaduse muudatused majutamist Airbnb kaudu?Airbnb majutajad peavad oma majutuskoha registreerima ja tegevusloa numbri oma kuulutusele lisama.
- ReeglidTeabe kuvamine Koreas asuvatele majutusettevõtjateleKorea tarbijakaitseseaduse täitmiseks peab Airbnb koguma ja kuvama teatavat teavet Korea Vabariigis („Korea“) asuvate majutusettevõtjate koh…