Airbnb teenused

Kokad asukohas Laguna Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Hooajaline profilaud - Põhjamaade x Jaapani

Räägi sujuvalt lauast, kus on aastatepikkune kogemus alates A-istritest kuni superjahtideni - maitse, peenestamine ja väike maagia igale söögikogemusele. See on pidu! IG: @caviarcitizen

California värske talust lauani

Asjatundlikult kureeritud menüüd, mis on kujundatud värskust silmas pidades

Erakoka Benjaminiga söögielamused

Kõrgemad privaatsed söögikohad, mis on kujundatud mugavalt sinu kodus. Hooajalised koostisosad, elegantsed plaadid ja isikupärastatud menüüd, mille eesmärk on muljet avaldada ja luua püsivaid mälestusi.

Roshi elamus

Roshi toob igasse sündmusse isikupärastatud ilme, olgu see siis elegantne Jaapani peen söögituba või intiimne privaatne sushikogemus, me koostame menüü, mis muudab sinu ürituse tõeliselt unustamatuks.

Tai toomine oma lauale

Iga roog on valmistatud armastusega ja edasi antud traditsioon, mis toob Tai sinu taldrikule.

Christine 'i hooajalised Vahemere menüüd

Olen Californias elav kokk, kes on inspireeritud Itaalia, Prantsusmaa ja Kreeka köökidest.

Rough Chop: kaasaegne Mehhiko ja liharestoran

Liitu minuga imeliseks Mehhiko ja liharestoraniks. Värsked, julged maitsed ja esmaklassilised koostisosad tulevad kokku, et luua unustamatu õhtu, mis sulle ja su külalistele jääb meelde.

Cali-Caribbean Dining By Chef Solomon

Söö Aafrika maitseid kogu maailmast! Ainulaadne söögikogemus

Damiani lohutustoit

Pakun kulinaarset teenust intiimsete õhtusöökide, suurte ürituste ja kokanduskursuste jaoks.

Chef Sheridan of Street and Spice

Sinu hinge puudutava toidu serveerimine tekitab naeratuse ja jätab sulle rohkem kui rahul!

The Pantry Table by chef Claire

Michelini tasemel privaatne söögituba hooajaliste koostisosade ja südamliku külalislahkusega.

Šikk ja lõõgastav privaatne söögituba peakokk Arnoga

Üle 30 aasta teadmised toidust ja veinist Euroopast, Okeaaniast ja Ameerikast. Kulinaaria kraad Nice 'i kulinaariakoolist, tunnustab Prantsuse tippkokke. Menüüd, mis meelest puhuvad ja ei tohi lärmi teha.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas