Airbnb teenused

Kokad asukohas Marina del Rey

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Brady loomingulised Napoli toidud

Teadus- ja arendustegevuse oskustega töötasin välja ettevõtte, mis tõstab esile Napoli kulinaarseid traditsioone.

Kok Solomoni loomingulised magustoidud ja hooajalised menüüd

Seotan loovuse kohanemisvõimega, valmistades roogasid hooajalistest koostisosadest.

Patryki privaatne peened söögikohad

Pakun rafineeritud kööki, mis keskendub kvaliteetsetele koostisosadele ja täpsusele.

Collini California fusiooniköök

Olen töötanud Michelini tärniga restoranis ja spetsialiseerunud kõrgendatud ülemaailmsetele maitsetele.

Ashley afro-Kariibi maitsed

Olen Jamaica Ameerika kokk, kes tähistab saare kulinaarset pärandit.

Joey kõrgendatud Itaalia toit

Olen lõpetanud Le Cordon Bleu, kes muudab kodud peeneks Itaalia restoranideks.

Chef Ty's Lux Brunch, Grazing, & Dinner Concierge

Ainulaadne privaatne kokk, mis pakub luksuslikke brantšilaudu, elegantseid karjalaudu ja mitmekäigulisi õhtusööke, mis on kureeritud ja valmistatud just sinu jaoks.

Ülemaailmne hingeköök peakokk Ameera poolt

Kombineeritud Kariibi mere, St. Lucia ja Aasia maitsed, mis on ühendatud tervendava ja lääneranniku elegantsiga

Kokk Arno lõbusad kaasahaaravad kokanduskursused

Ma valmistan praktilisi kulinaarseid reise hooajaliste koostisosade ja ülemaailmsete maitsetega.

Morgani rõõmsad toidud

Restoraniga koolitatud kokana olen teenindanud tipptasemel kliente nagu Kenny G ja Lady Gaga.

California Ranchero Cuisine by Cam

Minu roogades on inimlikult hangitud valke ja orgaanilisi koostisosi taluturgudelt.

Liza Cali Mediterranean

Olen kuulsuste kokk, kes on konkureerinud Hulu ja Food Networki toiduvalmistamis- ja küpsetamisetendustel.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas