Airbnb teenused

Kokad asukohas Marina del Rey

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Marina del Rey

Kokk

Veganielamus: erakokk sinu kodus

Saa tuttavaks, peakokk JustNCase! Mul on aastatepikkune kogemus kulinaariatööstuses, olen edukalt juhtinud oma toiduautot ja käivitanud eduka erakokaäri, mis teenindab mitmekesist klienti. Minu kirg maitsvate ja kvaliteetsete söögikordade loomise vastu on viinud mind töötama mitme kõrgetasemelise kliendiga konfidentsiaalsetes tingimustes, pakkudes isikupärastatud söögikogemusi, mis eelistavad maitset, tervist ja esitlust. Olenemata sellest, kas valmistan uuenduslikke taimseid roogasid või kureerin mitmekäigulist toitu, toon professionaalsust, loovust ja tähelepanu detailidele igale söögikogemusele. Las ma toon sinu Airbnb majutuskohta privaatse koka luksuse!

Kokk

Privaatne söögikogemus, mille on korraldanud peakokk Neicy

15-aastane töökogemus Mugav toidule keskendumine vimkaga, valmistan kuulsustele ja eksklusiivsetele üritustele süüa. Mu vanaema treenis mind ja ma täiustasin oma oskusi Illinoisi Kunstiinstituudis. Asutasin ka MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kokk

Los Angeles

Morgani rõõmsameelne toiduvalmistamine

20-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud ainulaadsete söögikogemuste loomisele, keskendudes kvaliteetsetele koostisosadele. Olen teinud süüa paljude suurepäraste kokkade all ja fantastilistes restoranides. Juhin oma ettevõtet, pakkudes privaatkoka elamusi, veinipaari ja piknikke.

Kokk

Dylani gurmeetoit

Viis aastat kogemust Olen pühendunud värske gurmee toomisele sinu lauale. Õppisin LA parimate kokkade juures. Kirjutasin söögihäiretega lastele mõeldud kokaraamatu.

Kokk

Benjamini tipptasemel söögikohad

20 aastat kogemust olen töötanud Michelini tärniga tähistatud restoranides kogu Euroopas. Õppisin prestiižsetes kulinaariakoolides ja töötasin Michelini tärniga tähistatud kokkades Euroopas. Olin poolfinalist Prantsusmaa tippkoka versiooni järgi.

Kokk

Joey kõrgendatud Itaalia toit

Olen Joey, LA-s tegutsev erakokk, kes on spetsialiseerunud Itaalia köögile. Minu kulinaarne teekond sai alguse Le Cordon Bleus Los Angeleses, kus õppisin loovust keerukateks retseptideks. Kuna mu pere mõlemal poolel on Itaalia pärand, reisin igal aastal Itaaliasse, et oma teadmisi süvendada. Oma kümne aasta jooksul erakokana olen teeninud erinevaid kliente - alates kuulsustest kuni halvemini - ja ootan põnevusega, et saaksin sinu majutuskohta tuua peeneid roogasid, mis on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest.

Kõik kokateenused

Liza Cali Mediterranean

Olen kohalik kuulsuste kokk, kes on töötanud Allison Holkeri, Sebastian Stani ja teiste erasektori klientide heaks. Alustasin oma erakokateenuseid Malibu Beach Recovery Home 'is. Seal leiutasin paljud oma retseptid, et järgida nende madala glükeemilist dieeti. Ma tõussin nende peakoka ja kulinaariaõpetajana. Minu nišš on Vahemere toit ja kondiitritooted.

Teresa maitsvad loomingud

20-aastane kogemus Mul on üle kahe aastakümne mitmekesine kogemus kõrgsurvega köögikeskkonnas. Õppisin kulinaarset kunsti Los Angelese Tehnikakolledžis. Olen saanud proua Cubbisoni parima riietuspreemia.

Ülemaailmne hingeköök peakokk Ameera poolt

15-aastane kogemus Ma olen kolmanda põlvkonna Californias, kes ühendab lääneranniku koostisosi ülemaailmsete vürtsidega. Õppisin oma emalt ja vanaemalt ning seejärel treenisin ja juhin oma äri. Võitsin Food Network 'i kokanduskonkursi ja olen serveerinud Rihannat, Stevie Wonderit ja palju muud.

Kok Solomoni loomingulised magustoidud ja hooajalised menüüd

16-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud innovaatiliste retseptide ja roogade väljatöötamisele väikestele toiduettevõtetele. Lõpetasin Ameerika Kulinaariainstituudi. Keskendun väikeste toiduettevõtete teadus- ja arendustegevusele.

Ty luksuslik kodune söögituba

Olen erakokk, kellel on üle kümne aasta kogemusi, luues isikupärastatud söögikogemusi peredele, loovisikutele ja toiduarmastajatele kogu Californias. Minu toiduvalmistamine on tingitud mitmekultuurilisest fusioonist lahustuvatest hingelistest maitsetest lõunast, Kariibi mere piirkonnast, Ladina-Ameerikast ja mujalt. Olen ehitanud oma nime suusõna kaudu, valmistades süüa klientidele, kes kutsuvad mind aasta-aastalt tagasi, sest mul on side ja hoolitsus, mida ma igale taldrikule toon. Mis muudab mind teistsuguseks? Ma ei tee ainult süüa - ma tõlgin tunde toiduks. Ükskõik, kas see on mugavus, tähistamine või nostalgia, kasutan eine emotsionaalset külge. Olen korraldanud kõike alates intiimsetest sünnipäevadest kuni hüpikaknate ja privaatsete õhtusöökideni ning kohtlen igaüht, nagu see oleks minu kõige tähtsam. Kui oled kunagi tahtnud kokka, kes tunneb end nagu pereliikmed ja kokad, nagu oleksid elanud kõikjal, kus sa armastad,

Tervislikud hooajalised söögikohad koos toitainekoka Cate 'iga

Neli aastat kogemust Mul on neli aastat kogemust, kuidas LA kliente tervendada. Olen terviklik tervishoiutreener, mille on sertifitseerinud Integratiivse Toitumise Instituut. Food Network's „Chopped“ Champion and tournament finalist.

Yana erakokk

8-aastane kogemus Ma valmistan peeneid magustoite ja pakun privaatseid toiduelamusi. Ma täiustasin oma kondiitritooteid Bangkokis Le Cordon Bleu Dusitis ja õppisin täiustatud kondiitritooteid . Olen õppinud Tōkyōs sušikursuse intensiivkursust. Mind on esitletud SD Voyageris, Shoutout Socialis ja söödavas Monterey lahes.

Brady loomingulised Napoli toidud

24 aastat kogemust, et inimesed tunneksid end mugavalt, pakkudes samal ajal loomingulisi menüüsid ja elamusi. Olen lihvinud oma kulinaarsed oskused nii köögis kui ka kõrgsurveürituste keskkonnas. Olen käivitanud mobiilse Napoli köögi kontseptsiooni, mis kureerib meeldejäävaid roogasid, eratoitlusäri ja suuremahulisi üritusteenuseid. Las ma viin sind maitsvale ja toitvale teekonnale.

Shieya ülemaailmsed kulinaarsed reisid

Kümneaastane kogemus olen valmistanud eriroogasid mitmesugustest mõjutustest üle kümne aasta. Õppisin Nobus ja ka Wolfgang Puckis. Võitsin Food Network 'i supermarketi 6. hooaja ja ilmun Gastronautsis.

Chrisi keerukad fusioonimaitsed

15 aastat kogemust Olen Kreeka kokk, kes on spetsialiseerunud Vahemere, Prantsuse ja California maitsetele. Mind juhendasid Euroopa Michelini tärniga tähistatud restoranides Spondi ja Hytra peakokad. Jälgin peeneid söögikohti Los Angeleses ja Kreekas ning valmistan meeldejäävaid roogasid.

Paola Kariibi mere-Euroopa fusioonisöögikohad

Seitse aastat kogemust, mida valmistan eraklientidele, segades Kariibi mere juured ülemaailmsete maitsetega. Õppisin süüa tegema oma emalt ja osalise tööajaga tööd teismelisena. Ma loon silmapaistvat küpsetamist ja mitmekultuurilist kööki.

Paola kirdest inspireeritud privaatne söögituba

9-aastane kogemus Olen loonud oma toiduvalmistamisoskused aastatepikkuste jahtide prahtimise ja privaatsete õhtusöökide jooksul. Lisaks tundidele on mul lihvitud oma oskusi jahtlaevade ja privaatsete õhtusöökide kaudu. Olen jahtidel purjetades valmistanud nõusid hämmastavale valikule külalistele.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas