Airbnb teenused

Kokad asukohas Miami Shores

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Ameerika, Kariibi segu, globaalne köök, kirglikud maitsed, esitlus.

Erakokk Rafa

Ma toon restorani kvaliteetseid eineid sinu lauale! Isikupärastatud, värske ja meisterdatud kirega, mis sobib sinu maitse, elustiili ja ajakavaga. Minuga on väga lihtne koostööd teha ja ma reisin sinu juurde!

Maitsvad Kreationz By Chef Jay

Olen kokanud kuulsustele ja töötanud Flemingsis ja Benihana peenes restoranis. Olen Chef Karla's Favorite.Chef võistluse finalist. Olen õppinud Fort Lauderdale'i kunstiinstituudis.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Tule läbi, las ma toidan sind

Sassi kõrval hinge teenimine: kus lohutustoit kohtub loovusega ja iga hammustus jutustab lugu.

Tricia südamlikud Kariibi mere maitsed

Olen spetsialiseerunud sügavate Kariibi mere juurte ja südame toomisele, mis on täis kirge igale toidule.

Privaatne õhtusöök koos Peakokk Amid ja meeskond

Olles oma ettevõtte peakokk /Ceo ja ka hämmastava grupi juht, eristab see mind teistest. Külalisele pühendumine on pakkuda ainult suurepärast teenindust ja hämmastavat kogemust.

Food NetWorki kokk Kokk Anthony loominguline töö

Kirglik igat tüüpi köök, mis toob kaasa maitset ja terviklikkust.

Premium Omakase koos Tomasiga

Luksuslik sushikogemus valitud toodetega, nagu Fääri saarte lõhe ja Hokkaido kammkarbid

Stephanie saareköök

Minu erialaks on rikkalike maitsetega, elavad ja unustamatud Kariibi mere köögist inspireeritud toidud.

Tony eriline menüü

Olen Virginia kulinaariainstituudi vilistlane ja sportlaste erakokk.

Maria traditsiooniline Itaalia köök

Ma ühendan oma treeningu Veronas oma vanaema retseptide inspiratsiooniga.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas