Airbnb teenused

Kokad asukohas Ojus

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Ameerika, Kariibi mere fusion, globaalne köök, kirglikud maitsed ja omapärane esitlus.

Mängi oma toiduga peakokk Nicole Feyga

Olen töötanud Bostoni ja Lõuna-Florida tippkokkade ja restoranide heaks ning mul on hea meel jagada sinuga oma kirge ja teadmisi.

Tony eriline menüü

Olen Virginia kulinaariainstituudi vilistlane ja sportlaste erakokk.

Maria traditsiooniline Itaalia köök

Ma ühendan oma treeningu Veronas oma vanaema retseptide inspiratsiooniga.

Erakokk Rafa

Ma toon restorani kvaliteetseid eineid sinu lauale! Isikupärastatud, värske ja meisterdatud kirega, mis sobib sinu maitse, elustiili ja ajakavaga. Minuga on väga lihtne koostööd teha ja ma reisin sinu juurde!

Maitsvad Kreationz By Chef Jay

Olen kokanud kuulsustele ja töötanud Flemingsis ja Benihana peenes restoranis. Olen Chef Karla's Favorite.Chef võistluse finalist. Olen õppinud Fort Lauderdale'i kunstiinstituudis.

Massiahi rikkus

Kirglikult huvitatud jätkusuutlikust ja eetilisest hankimisest ning noorte kokkade juhendamisest.

Dane 'i talust fork-köök

Mul on külalised The Restaurant and The Morning After telesaadetes ja võitnud tacovõistluse.

Kokk Anthony paellakunst

Me ei valmista ainult paellat — loome reaalajas kulinaarse elamuse. Külalised vaatavad, kuidas safranriis, värsked mereannid ja traditsioonilised koostisosad saavad kokku hiiglaslikes pannides, otse nende silmade ees.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Käsitööna valmistatud taimetoit

Külalised hindavad minu peeneid taimseid maitseid, kohandatud menüüd ja sooja teenindust. Minu 5-tärni hinnangud ja lojaalsed kliendid peegeldavad hoolt, mida panen igasse einestamiskogemusse.

Peened eined peakokk Osolt

Valmistan erakordseid roogi täpselt ja kunstipäraselt. Olen kokanud üle 15 aasta ning olen tuntud oma uuendusliku grilltoidu ja julgete maitsete poolest. Oso tähendab hispaania keeles „karu“ – see on viide minu hüüdnimele ja stiilile.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas