
Airbnb teenused
Kokad asukohas Sant Adrià de Besòs
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Sant Adrià de Besòs

Kokk
Grillimine kesklinna katusekorteris koos kokaga
Üle 14-aastase kogemusega professionaalse kokana olen spetsialiseerunud unustamatute kulinaarsete elamuste loomisele ja ideaalse keskkonna loomisele. Kokkamine ei ole ainult minu töö, see on minu kirg ja mulle meeldib seda teistega jagada. Olen seltskondlik inimene, kellele meeldib kohtuda uute inimestega ja vahetada lugusid. Minu kulinaarsed seiklused on viinud mind rohkem kui 125 riiki ja mul on olnud au elada viies erinevas riigis. Otsin pidevalt uusi toiduelamusi, mis on sundinud mind kohtuma hämmastavate inimestega. Minu naine Kiira, kes jagab minu kirge toidu ja reisimise vastu, liitub meiega, et muuta see elamus unustamatuks. Ta on vegan, mis tähendab, et me tunneme veganitoodete maailma hästi. Avastame koos maailma, üks hammustus korraga!

Kokk
Jana värvikad loomingulised söögikohad
9-aastane kogemus Töötasin Šotimaal suures restoranis, arendades oma oskusi ja loovust. Ma omandasin oma hariduse köögis. Kokkamine on minu kunst - ilus, elav ning tehtud armastuse ja naeratusega.

Kokk
Graciela avangardi mereandide degusteerimise menüüd
Kuueaastane kogemus, mida olen treeninud paljudes köökides, mõjutanud Prantsuse köök ja kirg peenete söögikohtade vastu. Nendes restoranides õppisin arenenud tehnikaid ja loomingulisi lähenemisviise. Minu tehnikad põhinevad innovatsioonil ja kvaliteetsetel koostisosadel.

Kokk
Janna loomingulised Vahemere maitsed
12 aastat kogemust kasvasin üles Hispaanias rannikul ja olen valmistanud süüa tippköökides üle kogu maailma. Mul on Šveitsis omandatud kraad rahvusvahelises kulinaariakunstis. Õppisin tipptasemel toiduvalmistamist maailma gastronoomia pealinnas.

Kokk
Jordi juurdunud katalaani köök
10-aastane kogemus tipptasemel restoranides. Ma armastan väga toodet ja traditsioonilist kööki, kuid ma võtan oskustega omaks tehnika, et tõsta iga roa maitseid.

Kokk
Barcelona
María kondiitritooted ja maitsvad peened söögikohad
Kümme aastat kogemust olen teinud süüa alates 12. eluaastast, mis on spetsialiseerunud nii kondiitritoodetele kui ka maitsvale köögile. Ma omandasin gastronoomia ja külalislahkuse kraadi Barcelonas, Ecuadoris ja USAs. Hirendasin oma oskusi Michelini tärniga köögis, viimistledes kulinaarseid tehnikaid.
Kõik kokateenused

Iisraeli fusioonimaitsed
20-aastane kogemus Olen kulinaarne professionaal, kellel on kogemusi rahvusvaheliste maitsetega. Õppisin külalislahkust ja mul on praktiline kogemus kogu maailmas. Reisimine on teavitanud minu kulinaarseid oskusi ja tundlikkust ning minu lähenemist minu karjäärile.

Pablo Vahemere menüüd
Kogu oma kulinaarses trajektooris on mul olnud võimalus avastada maitseid kogu maailmast ja täiuslikke kulinaarseid tehnikaid. Kuid ma avastasin oma tõelise kutsumuse, sest jagasin oma kirge teistega toidu valmistamise vastu. VOI toiduvalmistamine võimaldab mul luua ainulaadseid ja isikupärastatud gastronoomilisi elamusi, mis on kohandatud sinu maitsele ja eelistustele. Iga roog on kunstiteos ja iga klient inspiratsioon.

Sami Levanti maitsed
12-aastane kogemus Ma olen spetsialiseerunud lihtsate koostisosade muutmisele erakordseteks eineteks. Mul on Damaskuse ülikoolis õigusteaduse kraad, kuid minu kirg on külalislahkus. Beirutist Barcelonasse on mulle meeldinud vastu võtta külalisi kogu maailmast oma koju.

Federico taimedel põhinev brantši- ja einestamine
3-aastane kogemus Oleme kaks kirglikku kokka, kes treenivad iga päev, täiustades oma oskusi, et pakkuda peeneid söögikohti. Meil on ulatuslik ametlik koolitus ülikoolide ja kulinaarsete kursuste kaudu. Oleme töötanud paljudes professionaalsetes köökides, aidates oma oskusi.

Camila värviline fusiooniköök
15 aastat kogemust Olen uurinud erinevaid maitseid ja toiduvalmistamise tehnikaid kogu maailmas. Ma oskan gastronoomiat ja üritusi. Õpin magistrikraadi toidus ja joogis. Ma juhtisin Pachama Lõuna-Ameerika toidu kööki ja töötasin välja uuenduslikud menüüd.

Daniele 'i esituse eine valmistamine
Kuueaastane kogemus olen töötanud hotellides ja restoranides, valmistades toitu toitumisalastele klientidele. Õppisin toitainete ajastust, menüüdisaini ja energiatasakaalu, et toetada tulemuslikkuse eesmärke. Olen sertifitseeritud ANutr, kes on tunnustatud toitumisega kulinaarse praktika eest.

Helio globaalselt inspireeritud söögikohad
Kaheksa aastat kogemust, mida olen valmistanud köökides kogu Lõuna-Ameerikas ja Euroopas. 2013. aastal õppisin Senac Brasiilias tehnoloogilist gastronoomiat. Töötasin Brasiilias Gracia baaris ja Pizzaria Via Roma's.

Rice Creations: Paellas & More
20 aastat kogemust Olen kogenud kokk, kes on spetsialiseerunud sensoorsete gastronoomiliste menüüde loomisele, mis tekitavad emotsioone. Mul on ka restoranihalduse magistrikraad. Olen koolitanud ka Michelini tärniga tähistatud restoranis, mida juhib Hispaania kokk Martín Berasategui.

Pablo tapad, paella ja Vahemere maitsed
Tänu ulatuslikule külalislahkusele olen töötanud Argentina luksushotellides kokana, täiustades klienditeenindust ja tipptasemel teenuseid. Olen omandanud ka väärtuslikku kogemust bistroodes ning töötanud tuntud restoranides Andorras ja Barcelonas, korraldades kulinaarseid üritusi. Minu mitmekesine trajektoor on andnud mulle laia ja mitmekülgse vaate, mis on hõlpsasti kohanenud erinevate gastronoomiliste väljakutsetega.

Federico Euroopa maitsed
25-aastane kogemus Olen kirglik gastronoomik, kellel on kogemusi kogu Euroopas ja Ameerikas. Treenisin kulinaariakooli ja erinevates restoranides Barcelonas. Ma omas ja haldasin Locanda del Leon d'Oro' t kümme aastat.

Bruno Prantsuse-Vahemere looming
27-aastane kogemus Minu köök tasakaalustab Prantsuse põhitõdesid Vahemere ja maise elegantsiga. Enne alustamist veetsin aastaid oma kulinaarseid oskusi restoranides täiustades. Olen treeninud ka legendaarse mõjuka koka Paul Bocuse juhendamisel Prantsusmaal Grenoble 'is.

Jose Carlose Itaalia ja Brasiilia fusioon
4 aastat kogemust Endine biomeditsiiniinsener, olen töötanud Ritz Pariisis ja Barcelonas. Õppisin Le Bouvereti Kulinaaria Kunstiakadeemias. Töötasin restoranis, kus on kolm Michelini tärni, lihvides oma oskusi väljendusrikkas köögis.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas
Avasta veel teenuseid asukohas Sant Adrià de Besòs
Veel teenuseid, mida avastada
- Erakokad Barcelona
- Fotograafid Valencia
- Eratreenerid Alicante
- Erakokad Palma
- Erakokad Marseille
- Erakokad Cannes
- Fotograafid Donostia-San Sebastian
- Fotograafid Bordeaux
- Fotograafid Antibes
- Erakokad Barcelonès
- Erakokad Saint-Tropez
- Fotograafid Aix-en-Provence
- Eratreenerid Biarritz
- Erakokad Nord de Palma District
- Fotograafid Girona
- Erakokad Cassis
- Erakokad Serra de Tramuntana
- Eratreenerid Barcelona
- Eratreenerid Palma
- Fotograafid Marseille
- Fotograafid Cannes
- Eratreenerid Barcelonès
- Eratreenerid Nord de Palma District
- Fotograafid Cassis