Airbnb teenused

Kokad asukohas Scandicci

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Privaatkokk Francesco

Klassikaline ja kaasaegne köök, uuenduslikkus, värsked koostisosad, tasakaalustatud maitsed.

Nicholase traditsiooniline Itaalia menüü

Uuenduslik ja eksperimentaalne stiil, mis keskendub maitsele ja sidumisele.

Luccast kogu maailma

4 aastat kogemust Iseõppimine ja kursused Lucca rahvusvahelises Itaalia köögi akadeemias, mis on spetsialiseerunud traditsioonilisele Itaalia köögile ja kohandatud menüüdele eraisikute üritusteks.

Pitsapidu koos Alessandroga

korraldan pitsatourid oma kaasaskantava ahjuga nii kodus kui ka väljas, teenus sisaldab eelrooga, max 4 pitsat teie valikul ja magustoit.

Kokk Massimiliano traditsioon ja loovus

Oma köögis kasutab ta ainult kvaliteetseid koostisosi, mille on hoolikalt valinud kokk.

Salvia ja Ramerino Chef

Kohalikud, värsked ja kvaliteetsed koostisosad; lihtne toiduvalmistamine, mis on inspireeritud perekondlikest pastatraditsioonidest.

Alessandro Toscana ja Vahemere söögikohad

Kokk, kes on välja õppinud rahvusvahelise köögi ja kellel on tugev kogemus tuntud hotellides ja restoranides. Tähelepanu koostisosade kvaliteedile ja hooajalisusele, et pakkuda ainulaadset kogemust

Söö, et uuel aastal läheb paremini

Menüü, mis paneb särama: üllatavad maitsed, julged kombinatsioonid ja tasuta pudel šampanjat, et tähistada uut aastat maitsega... ja ilusa "tšin-tšin"-iga!

Toscana toit

Valmistan autentseid Toscana roogasid, mis on segatud loovusega värskete koostisosade ja kaasaegsete tehnikatega

Maitse taassünd koos Chef Alessandro

Professionaalne kokk, pikaajaline kogemus välismaal, hotellid ja restoranid , rahvusvaheline ja Itaalia Toscana piirkondlik köök, mulle meeldib, kui mu külalised järgivad protsessi ja roa sündi

Privaatkokk Alessia

Kõrge toitlustus 0 km toodetega, traditsiooniline itaalia köök, rahvusvaheline, uuenduslik

Toscana suutäite kaupa

Toscana köök, nagu see kunagi oli, autentsed, originaalsed retseptid, mida rikastavad loovus ja kirg. Toscanat ei elata, seda süüakse

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas