Airbnb teenused

Kokad asukohas Scandicci

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Scandicci

Kokk

Florence

Luksuslik söögituba peakokk Antonio Patellaga

9-aastane kogemus, mida koolitasin kuulsas ALMA koolis ja töötasin Michelini tärniga restoranides. Õppisin ALMA koolis ning treenisin San Domenico ja Enrico Bartolini tipprestoranides. Pärast ALMA kooli ja töötamist kahes Michelini tärniga restoranis tegin süüa kogu maailmas.

Kokk

Montecatini Terme

Amerigo Toscana maitse

30 aastat kogemust Minu kulinaarne karjäär hõlmab kööki Itaalias, Inglismaal, Prantsusmaal ja Ameerika Ühendriikides. Olen lõpetanud sommeljeerikoolituse ning toidu ja veini sobitamise kursused. Firenzes avasin kalale spetsialiseerunud 40-kohalise restorani Ristorante Baccarossa.

Kokk

Luca autentne toiduvalmistamiskogemus Firenzes

Kümneaastane kogemus Mul on rikkalik ja mitmekesine kokanduskarjäär, mis põhineb peretraditsioonidel ja praktilistel kogemustel. Olen lõpetanud piirkondliku toiduvalmistamise, pasta valmistamise ja haputaigna küpsetamise kursused. Asutasin ettevõtmise, mis on spetsialiseerunud toitlustusele, kokanduskursustele ja isiklikele kokateenustele.

Kokk

Firenze

Valentina itaalia maitsed

Olen kirglik kohalik sommeljee ja ka kokk, kes on töötanud tuntud Itaalia restoranides ja hotellides. Olen huvitatud oma teadmiste jagamisest veinist ja toidust. Ma ühendan Toscana retseptid, kirg kohalike ja orgaaniliste koostisosade vastu ning veini degusteerimise, luues ainulaadse fusiooni. Lõpetasin Firenze kulinaariakooli ja mul on kokana 13-aastane kogemus Olen Itaalia Sommelier Associationi (Ais) liige sommeljee ja maitsestajana.

Kokk

Roberto's Advanced Italian Cooking

Mul on üle 30 aasta kogemusi toiduvalmistamise maailmas ja olen teinud oma kirge oma käsitööks. Ma sündisin Napolis ja alates noorest ajast hingasin oma koduse köögi lõhnu: see oli mu vanaema, kes andis mulle armastuse traditsiooniliste Napoli roogade vastu, mis esindavad endiselt minu kulinaarse stiili juuri. Pärast hotellikoolis käimist oli mul võimalus töötada kõrgelt hinnatud hotellides ja restoranides, kus täiustasin oma tehnilisi oskusi ja süvendasin külalislahkuse kunsti. Täna kogen jätkuvalt kööki sama entusiasmiga kui kunagi varem. Ma õpetan lapsi, kes soovivad seda teed kasutada ja pakkuda kodus eksklusiivset kokateenust, tuues autentse elamuse kvaliteeti, professionaalsust ja soojust otse minu klientide kodudesse.

Kokk

Kokk Massimiliano traditsioon ja loovus

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas