Airbnb teenused

Kokad asukohas Seminole

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Louisiana toitlustus Nolavore'i poolt

25 aastat New Orleansi kokk ja toitlustaja; varem kokanud mõlemal USA rannikul, Euroopas ja Aasias. Nolavore on spetsialiseerunud kohalike toodete, liha ja mereandide kasutamisele rahvusvaheliste maitsete loomiseks.

Rafa Vahemere maitsed

Vahemere toidud, paellad ja tapad, mis on värsked sinu erilisteks üritusteks.

Jason 'i loominguline ülemaailmne köök

Ma valmistan roogasid kõigist kulinaarsetest stiilidest, alates Korea fusioonist kuni lõunapoolsete klassikuteni.

Stef 'i kulinaarsed pidustused

Olen pikaajaline restoran ja hotellikokk, kes on töötanud Food Networki superstaaridega.

Salihi türgi-blend-köök

Sertifitseeritud sommeljee, kes on käinud 130 riigis, pakun Kosheri ja Halali valikuid.

OurCheffi kokkadega söögikohad

Isikupärastatud ja unustamatute kulinaarsete hetkede pakkumine asjatundlikele klientidele.

Peakokk Macki privaatne söögituba.

Ma valmistan spetsiaalseid söögielamusi Prantsuse, Nigeeria ja Aasia maitsetega.

Tipptasemel söögikokk Melissa

Pakun meeldejäävaid privaatseid einestamiskogemusi, mille menüü on inspireeritud maailmast, hooajalistest koostisosadest ja rafineeritud esitusviisist, mis annab igale einele isikupärase butiikhotelli hõngu.

Maya käsitöönduslikud toidud

Toon sinu privaatsetele üritustele ja söögikordadele kulinaarsed kunsti- ja majutusalased teadmised.

Erakokk kokkamine

Õpi valmistama suitsutatud ribisid ja rinnatükke ning seejärel naudi maitsvat einet külgedega. Õpi valmistama Wagyu/Tomahawksi steike ideaalselt

Juani Hawaii piirkondlik köök

Minu toiduvalmistamine hõlmab värsket kohalikku toorainet ja mängu.

Courtney järgmise tasandi talust lauda

Ma valmistan intiimseid ja hooajalisi söögikogemusi, mis keskenduvad sidemele ja toidule.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas