Airbnb teenused

Kokad asukohas Seminole

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Seminole

Kokk

Houston

Tre 'Vyoni klassikalised Ameerika maitsed

Kulinaaria professionaal, kellel on üle kümne aasta kogemusi toiduainetööstuses, sealhulgas üle viie aasta eduka erasöögi- ja toitlustusettevõtte omanik, kellel on üle 100 viietärnihinnanguGoogle 'i. Oskab korraldada erakordseid toiduelamusi ja suure mahuga ürituste korraldamist

Kokk

Tena kulinaarsed looming

23-aastane kogemus Olen uhke selle üle, et valmistan erakordseid ja mitmemõõtmelisi roogasid. Mul on Saint Phillips San Antonio kulinaarsete kunstide diplom. Ma tegelesin filmi „From Mexico with Love“ filmimisega.

Kokk

Gonzales

Cornelli mereannid ja lõunapoolsed lemmikud

20 aastat kogemust, mida olen valmistanud mõnes Houstoni ja Baton Rouge 'i populaarseimas baaris. Minu kulinaariaõpe tuli pereretseptidest ja vanaema õppetundidest. Minu uhkeim hetk on algusest peale toitlustusettevõtte asutamine.

Kokk

Austin

Egiptuse-Texan BBQ
by Kareem

10 aastat kogemust, mida koolitasin lugupeetud pitmasterite all ja võistlesin Netflixi Barbecue Showdownis. Lõpetasin Austini kogukonna kolledžis kulinaarsete kunstide kraadi. Sain auhinna 2024. aastal ja olin ka James Beardi poolfinalist 2023. aastal.

Kokk

Carlose autentsed New Orleansi maitsed

20 aastat kogemust Olen töötanud kokana erinevates restoranides. Olen New Orleansis lapsest saati süüa teinud. Muutsin oma kire toidu vastu edukaks karjääriks.

Kokk

Ashley lõunapoolsed toidud

24-aastane kogemus avastasin oma kire 14-aastaselt, kui töötasin koos emaga catering-ettevõttes. Minu klientide hulka kuuluvad tippsportlased nagu Jadeveon Clowney ja Carl Granderson. Mind on kirjutatud Sports Illustratedis ja muudes tähelepanuväärsetes väljaannetes.

Kõik kokateenused

Niomi taimepõhised ja fusioonieined

Tere, mina olen Kim ja ma olen sinu uksehoidja. Pärast broneerimist saan aidata sul broneeringut seadistada ja sind peakokk Niomiga kokku viia! Esita mulle alati küsimusi! Kokale Niomile meeldib järgida kõikehõlmavat toiduvalmistamisstiili, olenemata sellest, kas keegi otsib midagi elegantset, kerget ja tervislikku, taimetoitlast/veganit, eksootilist või gluteenivaba (saame majutada ka suuri buffet-stiilis kogunemisi!); lõbu on minu jaoks mitmekesine ja väljakutse. Ta on restoranitööstuses süüa teinud üle 20 aasta ning kogenud paljusid kööke ning töötanud ja õppinud mõnede hämmastavate kokkade juures siin Houstonis. Mis puutub sellesse, kes ta inimesena on, siis ta armastab taimi ja loomi, usub lugupidavalt ja lahkesse ning püüab järgida raiskamiskeelu. (Siin on sinu porganditopse, neist saab suurepärane chimichurri!)

Justini Lone Stari õhtusöögid

Kogemusega Texase Keskpiirkonnas ja meeldejäävate söögikogemuste pakkumisega eraklientidelt eksklusiivsete üritusteni, püüab peakokk Justin meelitada maitsepungad mõjudega, mis on inspireeritud piirkonnast, kus erinevad maitsed ja kultuurid ristuvad. Kulinaariafilosoofiaga, mis keskendub parimate koostisosade kasutamisele ja täpselt toiduvalmistamisele, usub peakokk Justin, et pakkuda maitsvaid ja harivaid kulinaarseid uuendusi, mida tulevikku mõtlevad kokad saavad jätkuvalt nautida. San Diego toidu- ja veinifestivali võitja 2018. aastal parimate mereandide saamiseks. Kokade ja šakerite ürituse võitja, Stryker Food Safety Board of Advisors.

Tipptasemel privaatne söögituba peakokk Decardioselt

20 aastat kogemust Olen töötanud köökides erinevates osariikides, kus õppisin uusi kööke. Treenisin kulinaariakoolis ja professionaalsetes köökides kogu Ameerika Ühendriikides. Teenisin Indianapolis Coltsi Sous Chefina.

Euroopa köök 5 peakokk☆ Alexilt

25-aastane kogemus Igas teenistuses pühendan oma kogemuse parima toidu pakkumisele. Treeninud Euroopas Michelini tärniga kokkadega. Olen teeninud kuulsusi, kaasa arvatud paavstile. Ainulaadne söögikogemus.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas