Airbnb teenused

Kokad asukohas Siena

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Siena

Kokk

Francesco kvaliteetne Itaalia köök

25-aastane kogemus lihvisin oma oskusi Itaalia restoranide köökides Roomas ja Toscanas. Olen spetsialiseerunud Istituto Alberghiero di Chianciano Terme kokana. Olen teinud eineid ja üritusi juhtidele ja tähtsaid tegelasi eksklusiivsetes kohtades.

Kokk

Roberto Toscana ja Campani maitsed

20 aastat kogemust Olen professionaalne kokk, kellel on kogemusi külalislahkuse ja restoranidega. Treenisin kulinaarsetes instituutides ja praktiliste kogemuste kaudu peretraditsioonidega. Ma õpetan enogastronoomiat majutusinstituudis, jagades oma teadmisi veini ja toidu kohta.

Kokk

Raffaele ja Giovanna Toscana toiduvalmistamine

25 aastat kogemust Firenze prestiižsetes hotellides asuva pitsarestorani ja koka omanik. Professionaalne kvalifikatsioon catering-teenuse pakkujatele. Töötan koos abikaasaga erakokana.

Kokk

Roberto's Advanced Italian Cooking

Mul on üle 30 aasta kogemusi toiduvalmistamise maailmas ja olen teinud oma kirge oma käsitööks. Ma sündisin Napolis ja alates noorest ajast hingasin oma koduse köögi lõhnu: see oli mu vanaema, kes andis mulle armastuse traditsiooniliste Napoli roogade vastu, mis esindavad endiselt minu kulinaarse stiili juuri. Pärast hotellikoolis käimist oli mul võimalus töötada kõrgelt hinnatud hotellides ja restoranides, kus täiustasin oma tehnilisi oskusi ja süvendasin külalislahkuse kunsti. Täna kogen jätkuvalt kööki sama entusiasmiga kui kunagi varem. Ma õpetan lapsi, kes soovivad seda teed kasutada ja pakkuda kodus eksklusiivset kokateenust, tuues autentse elamuse kvaliteeti, professionaalsust ja soojust otse minu klientide kodudesse.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas