Airbnb teenused

Kokad asukohas South Miami

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Kokk Dee's Comfort Food

Kokk D, S&C Cateringi omanik, pakub üle25-aastast kulinaarset asjatundlikkust. Naudi värsket, maitsvat restoranikvaliteediga toitu ja privaatseid söögikogemusi otse oma Airbnb-s.

Faridi kõrgendatud peened söögikohad

Kirglik hingega kokk, kes keskendub armastusele, kirele ja austusele. Töötasin koos Rocco DiSpiritoga Union Pacificus, New Yorgi parimas restoranis, millel on 3 Michelini tärni, ja kokk Sam Hazeniga, kes avas Rue 57.

Tomase luksuslik suši

Toon Airbnb-sse tipptasemel sushisöögikohti ja unustamatu otseülekande.

Natasha värvikirevad fusion-road

Sain kulinaaria diplomi ja töötasin Kuveidi kuningliku meeskonnaga.

Gourmet Soul & Caribbean Food by Tommi Nikhail

PÜHADE ERIPAKKUMINE ✨ Säästa 100 dollarit mis tahes broneeringult koodiga MIAMIHOLIDAY25

Peened Itaalia ja Vahemere Prantsuse söögikohad kodus

Olen erakoka ja toitlustusettevõtte Epicureans Of Florida omanik.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Ameerika, Kariibi mere fusion, globaalne köök, kirglikud maitsed ja omapärane esitlus.

Gurmee hommikusöögi jagamine

Kõik minu toidud valmivad tipprestoranides omandatud oskuste baasil.

Maozi kohandatud mugavusköök

Valik söögivõimalusi, mis on mõeldud söögikoha viimiseks maitsele.

Maitsvad Kreationz By Chef Jay

Olen kokanud kuulsustele ja töötanud Flemingsis ja Benihana peenes restoranis. Olen Chef Karla's Favorite.Chef võistluse finalist. Olen õppinud Fort Lauderdale'i kunstiinstituudis.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Tule läbi, las ma toidan sind

Sassi kõrval hinge teenimine: kus lohutustoit kohtub loovusega ja iga hammustus jutustab lugu.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas